Полювання

Полювання на лисицю із манком
( 9 Votes )
Написав Федір Левицький Переглядів - 3701   
Понеділок, 04 січня 2016 19:40

Полювання на лисицю з манкомВ теперішній час, коли зайців стало обмаль, а популяція лисиці збільшилась, доцільніше було б полювати саме на цього всюдисущого хижака. Адже він вносить серйозну поправку у кількість вухатого гризуна. Полюють на рудого розбишаку по-різному, а ми розглянемо полювання з манком, як із стаціонарної засідки так і в активному пошуку.

«Дурний пес»
( 8 Votes )
Написав Суховецький Роман Григорович Переглядів - 2696   
Понеділок, 06 квітня 2015 06:57

Полювання з гончимиЩо людині потрібно для щастя? Одним потрібні безмірні багатства та розкоші, іншим, щоб сім'я була здорова та міцна. А от справжнім мисливцям-гончатникам до повного щастя у житті необхідно мати ще і вірного помічника на полюванні, від чийого співу серце билося б частіше, очі наповнювалися б слізьми, а душа летіла десь далеко за обрій Та не кожному гончатнику вдається хоч раз у житті мати такого собаку.

Австрійська пригода
( 5 Votes )
Написав Лабух Переглядів - 13915   
Середа, 27 лютого 2013 14:02

Полювання на байбака в АвстріїХочу поділитись з ловецьким товариством своєю найбільшою мисливською пригодою, яку я пережив в вересні минулого року. Трапилася вона в Австрії, а якщо бути конкретнішим поблизу м. Тіроль. Моєю ціллю і мрією було полювання в цих горах на байбака.

Я прибув на місце о 9 год. ранку. Незабаром після влаштування на місці та сніданку, відбувся інструктаж і перша група мисливців вирушила на полювання. Полювання заплановано з 13.00 до 19.00. Після їх повернення виявилось, що ними впольовано 3 бабаків. Хороший початок!. Моя ж пригода мала розпочатися наступного дня о 7 ранку. Увечері я зібрав рюкзак, в який на мою думку, поклав найнеобхідніші речі: їжу, теплий одяг, бінокль та багато рідини. Я поняття не мав, що чекає на мене там, на висоті майже 3000 м над рівнем моря.

Куля дура
( 7 Votes )
Написав Анатолій Бонч-Бруєвич Переглядів - 6869   
Середа, 13 листопада 2013 12:46

ПолюванняДещо, про практичну стрільбу кулями дванадцятого калібру по дрібній дичині при доборі підранків, в умовах дефіциту часу, відсутності можливості спокійно міркувати і розмірено вибирати потрібні патрони.

Вважаю, що всі люди, котрі так чи інакше захоплюються полюванням знайомі з поняттям - мисливський азарт. Це та сама штука, яка жене мужиків за багато і багато кілометрів по нічних болотах, це те що змушує стрибати по крижаній воді заливаючи болотники, відправляє не дивлячись на грунт, переповзати великі відкриті ділянки в спробах підкрастися до звіра чи птиці, продиратися через густий малинник, великі зарості кропиви, ломитися через хащі та поля.

Особливості полювання на зайця без мисливського собаки
( 15 Votes )
Написав Lusik Переглядів - 19511   
Четвер, 26 квітня 2012 15:26

Полювання на зайцяНа жаль, по тих чи інших причинах, не завжди і не у всіх мисливців є можливість полювати з мисливським собакою. Однак це зовсім не означає, що полювання на зайців для таких мисливців недоступне. Є кілька цілком дієвих способів полювання на зайця без наявності спеціально навченого мисливського пса.

сторінка 1 з 13