Мисливські патрони «Кречет»: ефективно, якісно, дешево
( 22 Votes )
Написав Олена Кос Переглядів - 18156   
Вівторок, 04 серпня 2009 10:22

кречетНевдовзі початок сезону полювання. Усі мисливці ретельно готуються до цього свята. Заздалегідь закуповують усе необхідне. Чи не найважливішим у списку «що потрібно мені для полювання» є патрони. Так вже склалось, що більшість віддають перевагу іноземному виробництву, бо відверто кажучи, українське трохи відстає. Проте, не все так погано. Гідну конкуренцію закордонним фірмам складає український виробник. Нині наша розмова із директором ЗАТ «Мисливець» Романом Муляком, людиною, завдяки якій ось вже кілька років на полювання з гордістю можна брати вітчизняні мисливські патрони «Кречет».

«Все почалось з того, що ми почали завозити патрони фірми FAM PIONKI (Польща), яка вже добре знається на виготовленні цього мисливського так би мовити інвентаря впродовж кількох десятків років. Ми завозили, реалізовували товар. А потім виникла ідея створити спільне підприємство. Одразу знайшли приміщення, купили австрійське, голландське обладнання. До слова, нині патрони виготовляємо на голландській техніці, яка має велику потужність, і, звісно, високу якість виготовлення патронів. Після того як наш експеримент вдався, ми почали виготовляти набої для українського мисливця», - згадує про початки роботи Роман Володимирович.

Нині український виробник і далі співпрацює із польською фірмою, оскільки там купують гільзи. І вже в Україні збирають гільзу і роблять патрон. Щодо пороху, то його завозять з Угорщини, виробник фірма REX. Під кожен патрон йде різна наважка і марка, тому купують велику гаму пороху, завдяки якій забезпечено високу якість як стендовим патронам, так і мисливським 32- і 36-грамових до 12 калібру. Дріб одеського виробництва.

«Відповідно до усіх необхідних вимог ми закупили обладнання для вимірювання швидкості тиску й енергії польоту дробу, шроту. Кожна партія патронів прострілюється. Варто також зазначити, що патрони 12 кал. наважкою 32 гр. мають середню швидкість 385-390 м/с з тиском 600-650 Бар. Такі показники відповідають усім європейським вимогам і українським державним стандартам. Увесь товар сертифікований. От тільки недавно ми пройшли цю процедуру і маємо отримати сертифікат», - зазначив Роман Муляк.

Патрон є швидкісним і з якісного дробу. Виробництво дробу - високотехнологічне з дотриманням усіх вимог. Різниця між дробинами - в тисячних міліметрах. Порох, що використовують має чотири категорії. Все залежить від наважки та цілі використання. REX 00 - для спортивних патронів. Їх швидкість сягає 410 м/с і перевищує показники багатьох інших не менш відомих фірм. REX 1 - для патронів до 16 кал, REX 2 - для набоїв із наважкою 32 гр., REX 3 - 36 гр. Останні патрони мають швидкість близько 375 м/с.

Мисливські патрони Кречет

Нині патрони «Кречет» вже здобули популярність в Західній Україні, тепер виробники орієнтуються на східну частину. До слова, їх використовують на багатьох змаганнях не тільки регіонального, а й всеукраїнського рівня. За шість років виробництва, об'єми робіт зростають. Попри те, що ринок заповнений іноземними фірмами, українцям таки вдалось завоювати собі місце в цій галузі. З кожним роком роботи все більше, і цього року заплановано вийти на рівень 800 000 - 1 000 000 патронів. За словами Романа Володимировича, Україна потребує, за умови хорошого сезону, 5 000 000 - 7 000 000 патронів. «Є над чим працювати, аби зайняти першу позицію і переконати мисливців, що можна користуватись своїм, дешевшим і нічим не гіршим від закордонного. Навіть іноземні виробники визнають, що наш пиж та дріб є кращим та якіснішим. Тому наш патрон має перспективу бути першим», - оптимістично закінчив розмову Роман Володимирович.

З питання закупівлі звертайтесь:

Оптовий продаж: Мисливпромпостач (Київ) 8 (044) 419-76-03, 8 (044) 464-48-51

Роздрібна торгівля в магазинах:

Магазин «Мисливець» м. Львів вул. Валова,13 тел. 8 (0322) 74-10-21

Магазин «Мисливець» № 1 м. Червоноград вул. Стуса, 35 тел. 8 (0249)2-45-49

Магазин «Мисливець» № 2 м. Львів вул. Сихівська, 30

За спеціальними побажаннями можливе виробництво набоїв з іншою наважкою дробу.

 Красивые колпаки на колесах способны в корне изменить внешний вид вашего автомобиля. А их низкая стоимость и легкость установки позволяет запросто иметь несколько комплектов таких колпаков. Большой выбор колпаков на колеса Киев Украина предлагает магазин avto-torg.com.ua.

Коментарі  

#5 Олексій Житомирський 27.06.2014 09:54
Кожного року на відкриття іздимо на пернату дичину до Хмельницька,там дуже багато качки,тому вистрілюемо велику кількість набоів.Тому хочу запитати,де можливо замовити найдишеві набоі?

#4 tvs69 02.03.2012 17:12
Цитую бен:
:-* де можна купити ти дешевих "таврія" набоїв!Підскажі ть

Краще забудь про їх існування.

#3 бен 18.07.2011 10:47
:-* де можна купити ти дешевих "таврія" набоїв!Підскажі ть

#2 ivans 04.09.2009 10:28
Патрони погані! В нормальний патронник не всі нормально входять. Про що ще можна говорити?

#1 Lucky 18.08.2009 01:41
На власні очі бачила як куля "супер марки Кречет" на 55 м попадає раз у вісімку, раз в молоко а раз взагалі поза мішень.Що стосується шроту не кожен може дозволити собі купути "іномарку" за мінімум 4,50 грн. , коли Вітчизняна "Таврія" коштує 2,80 грн.