Мисливець - браконьєр переплутав дівчину із зайцем !!!
( 1 Vote )
Написав Waldemar Oldak Переглядів - 15911   
Середа, 26 серпня 2009 14:29

blood_woodНа Чернігівщині мисливець переплутав дівчину із зайцем, точніше, екран мобільного телефону прийняв за очі дикого звіра. Із множинними ранами голови, тулуба та кінцівок жінку відвезли до лікарні, міліція збирає матеріали для порушення кримінальної справи.

На лікарняному ліжку Оксана Захарченко пригадує події того вечора. Копали у бабусі картоплю, приготували вечерю. Вона вийшла на вулицю поговорити по мобільному. Відійшла від будинку метрів на сто, побачила мопедиста і присіла в траву.

За її словами, вона побачила людину на мопеді, який зупинився, посвітив фарами і після цього вона почула вибух.

На крики прибігли батьки Оксани, одразу повезли її у лікарню, а мисливця затримали до приїзду правоохоронців. Чоловік пояснив, що хотів підстрелити зайця, а людину в траві не розгледів.

Одну операцію Оксані вже зробили, але в тілі лишилося ще 14 дробинок. Дістати їх дуже важко, зізнаються лікарі. Але загрози життю пацієнтки немає.

Як відрізнити зайця від людини? Управління лісового господарства напередодні відкриття сезону полювання провело з усіма мисливцями інструктаж з техніки безпеки. В людину не влучити, якщо дотримуватися щонайменше трьох основних правил. Не можна стріляти у невидиму мішень, виходити на нічне полювання і заряджати рушницю в межах населеного пункту.

Голова Чернігівської обласної організації УТМР Олександр Прокоп'єв заявляє, що очі світяться у лисиці, єнота, собаки і кота, але у зайця - ні. Тому його називають косооким.

Зараз міліція вилучила зброю у цього мисливці та його мопед. Збирають матеріали для порушення кримінальної справи.
Мисливця затримали і відпустили додому. За якою статтею порушуватимуть кримінальну справу, поки невідомо. Тому в міліції мовчать і про ймовірне покарання. А травмотологи наголошують - щосезону у лікарню привозять нових жертв полювання.

Коментарі  

#4 WALLY 26.02.2012 09:18
Стаття з (Українського) інформ-агенства ТСН.ua («АНТИКРИМІНАЛЬ НИЙ ВИБІР»)
www.anti-crime.org/.../

#3 тарас демків 25.02.2012 19:18
ви вчитайтеся в написане.у зайця очі не світяться :lol: нюню.ще й як світяться.це не заєць косоокий -це письменник косоокий :P .треба хоч трохи цікавитись диким життям перед тим як писати таку нісенітницю :lol: .в зайця очі світяться червоним через те його і легко вполювати з-під фари :lol:

але тут все ясно. статтю написав (судячи з аватарки)поляк. а у них як ми знаєм не прийнято полювання з-під фари :lol: .звідки йому бідолашному знати як світяться очі у зайця :sad:

#2 послідовник Остапа Вишні 28.08.2009 23:59
Цю статтю уважно прочитати, що заголовок, що кожне речення обдумати - вибачте упіс...ся можна!

#1 xxxx 27.08.2009 09:59
Це не мисливець - це браконьєр, адже полювання на хутрових звірів ще не відкрито. Крім того заборонено полювати з транспортного засобу, в темний період доби та в межах населеного пункту.