Браконьєру прострелили квадроцикл
( 2 Votes )
Написав Пустельник Переглядів - 7873   
Середа, 21 жовтня 2009 13:49
Війна з браконьєрами на Львівщині увійшла в нову, більш жорстку фазу, і вже починають стріляти й по них. Декілька днів тому поблизу смт. Оброшино Пустомитівського району один з місцевих «крутеликів» придбав дорогий імпортниій квадроцикл, який випробовував, гасаючи ночами полями та стріляючи у засліплених фарами зайців. Спроби єгерської служби перехопити нахабу не увінчалися успіхом, оскільки всюдихідність, швидкість та маневреність квадроцикла перевершує усі інші наземні траспортні засоби. Тому то й урвався терпець в одного з активістів тамтешньої мисливської громади і він, підстерігши нічного стрільця, “бахнув” у нього зі своєї двустволки.
Як повідомила єгерська служба району, тієї ночі “крутелик” був на своєму сталевому коні не один, а з напарником, і судячи з усього, після пострілу останньому не дуже сподобалось відчути себе в ролі дичини. Пасажир квадроцикла з переляку навіть втратив на якийсь час мову, що наштовхнуло водія на припущення, що той поранений. “Крутелик” в гарячці звернувся до міліції, яка й вирахувала активіста мисливського товариства. Після “розбору польотів” всі сторони конфлікту усвідомили наслідки розголошення цього інциденту і заяву з міліції забрали. “Крутелику” загрожувало покарання за браконьєрство, а захиснику зайців – конфіскація зброї (хоча шансів слідчих довести, що це саме він стріляв, майже не було, адже ідентифікувати приналежність картечі до певної гладкоствольної рушниці практично неможливо). Квадроцикл – на ремонті і навряд чи  надалі використовуватиметься як знаряддя браконьєрського промислу.

Коментарі  

#1 nadyk 22.10.2009 10:19
Молодець, мисливець!!!!