Мисливець застрелив колегу замість зайця
( 1 Vote )
Написав Jura Переглядів - 5335   
Понеділок, 12 грудня 2011 11:20

В прес-службі ГУ МВС у Дніпропетровській області повідомлено, що 11 грудня під час полювання біля с. Троїцьке, один з мисливців отримав смертельне поранення.

Було встановлено, що після чергового загону дичини, під час полювання на мисливських угіддях, було виявлено відсутність одного з мисливців - 51 річного, місцевого жителя.

Після проведення самостійних пошуків, в лісосмузі мисливці виявили труп потерпілого з дробовим, вогнепальним пораненням обличчя.

Вході відновлення подій полювання, за вчинення злочину був затриманий, 56-річний місцевий житель.

Чоловік із двоствольної мисливської рушниці, 12-го калібру, здійснив два постріли в бік зайця, який вибіг з лісосмуги, але через те, що постраждалий порушив правила полювання і опинився в зоні секторe пострілів, мисливець потрапив в останнього.

За даним фактом слідчим відділом Павлоградського міського відділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст.119 Кримінального кодексу України («Вбивство з необережності»).

via Jura

-----

Найти нужную информацию в сети все трудней, и в связи с этим для любителей охоты, рыбалки и туризма создан специальный сервис для поиска необходимых товаров. На даный момент сервис hobby-catalog.com предоставляет информацию из 111 магазинов, что существенно сэкономит Ваше время и Вы без труда сможете найти оружие огнестрельное, или лодку, или палатку... В общем, в каталоге более 17000 наименований, и каждый охотник, рыболов, или турист сможет найти здесь, то что ему надо.