Під час полювання собака поцілила в свого господаря
( 1 Vote )
Написав petliker Переглядів - 3118   
П'ятниця, 27 червня 2014 10:14

Собака поцілила в свого господаряКазус стався під час полювання в одному з угідь Білорусі. Щенята підстрелили з рушниці свого господаря.

Медперсонал районної Городоцької лікарні був просто шокований, коли дізнався історію свого пацієнта, що надійшов з вогнепальним пораненням сідниць. Виявляється, чоловіка під час полювання поранила власна собака.

Щоб пополювати на кабана, чоловік взяв із собою пару щенят-лайок. У лісі він побачив сліди передбачуваної майбутньої здобичі, залишив рушницю на задньому сидінні авто і вирушив шукати звіра. Побродивши лісовими стежками, мисливець сильно промочив ноги і вирішив повернутися до машини, щоб їх просушити. Однак варто було йому влаштуватися на передньому сидінні, як прогримів постріл.

Як виявилося, цуценята, забавлялися на задньому сидінні, і ненавмисно натиснули на курок. Дріб прошила наскрізь переднє сидіння і увійшла горе-мисливцю в сідниці. Втім, чоловікові пощастило, і отримана травма ніякої загрози для життя не представляла.

Однак, така халатність по відношенню до вогнепальної зброї і тварин обернулася для мисливця серйозною неприємністю. Йому належить виплатити штраф за адміністративне правопорушення, адже, згідно з законом, залишати заряджену вогнепальну зброю у салоні авто строго заборонено.

Petliker

Коментарі  

#2 Borodatyj19 04.08.2014 13:07
Брехня.Повна.Ружжо лежало в неможливий позиции,песики зняли з запобижника,зар яджено було,як вище вказали,бекасин ом ну и т.д.Це був самострил,який свини сами встановили,поки мисливець слид брав.

#1 Федько-халамидник 01.07.2014 13:02
щось я трохи не розумію статті, пішов мисливець у ліс полювати, рушницю залишив у машині. І собак - щенят. Та й патрон дробовий на кабана трохи недоречний.