Полював на зайця, а "вполював" коня!
( 0 Votes )
Написав Depo Переглядів - 1203   
П'ятниця, 01 лютого 2019 09:07

Полювання на зайцяПолювання як у анекдоті... На Хмельниччині мисливець з Тернопільщини "вполював" коня.

Працівники Білогірського відділення поліції встановили особу чоловіка, який ввечері 29 січня на польовій дорозі поблизу с. Хорошків Білогірського району з рушниці убив коня, повідомляє видання Depo за інформацією прес-служби облполіції.

Провівши низку оперативних заходів, поліцейські встановили особу стрілка. Ним виявився 46-річний житель Тернопільщини. За словами чоловіка, він їздив у особистих справах в Білогір'я та прихопив із собою власну зареєстровану гвинтівку Ruger.

"Повертаючись ввечері додому, у світлі фар запримітив зайця і вирішив його застрелити. Але доки діставав зброю та прицілювався, тварина зникла з поля зору і постріл прийшовся просто у темряву. Зрозумівши, що у зайця він не поцілив, мисливиць сів у авто і поїхав далі," - розповідають обставини трафунку копи.

Чоловік запевняє, що не бачив, що зі сторони лісопосадки рухається кінна упряжка.

За фактом слідчі Білогірського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.248 ККУ - незаконне полювання. Горе-мисливця чекає відповідальність у вигляді штрафу у розмірі до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з конфіскацією знарядь і засобів полювання.

----

Анекдот у тему

Чоловік збирається на полювання. До нього пристала дружина:
- Візьми, та візьми. Взяв він її з собою. Привів на галявину, дав рушницю і каже:
- Зараз я з мужиками буду лося з лісу гнати, а ти стріляй в нього і сторожи - нікому не давай, чекай мене. А сам пішов пити з мужиками. Увечері повертається і бачить таку картину:
на галявині лежить убита туша, а дружина бігає навколо неї з рушницею за якимось мужиком і кричить:
- Це мій лось, це мій лось!
мужик:
- Та твій лось, твій лось - дай тільки сідло зніму!