Мисливці поповнили фауну півтисячею фазанів
( 4 Votes )
Написав Waldemar Oldak Переглядів - 13094   
Понеділок, 01 вересня 2008 21:18

Сто п’ятдесят фазанят випустили мисливці на мисливських угіддях біля селища Волоського. Цього року більше півтисячі птахів поповнили кількість дичини в регіоні. Тож уже у листопаді фазани будуть, як кажуть мисливці, готові «під зброю». Хіба що їх поменшає.

fazany.jpg

Адже птахи та тварини гинуть у лісових пожежах, які виникають чи не щодня. Півтора місяці тому на мисливських угіддях біля селища Волоського випустили чотириста фазанят. Сьогодні члени Українського товариства мисливців та рибалок привезли сюди ще сто п«ятдесят птахів. У листопаді можна буде полювати вже на дорослих фазанів. Слід зазначити, що мисливці підтримують цю багаторічну традицію не лише через жагу до полювання. Зараз мисливці занепокоєні умовами, в яких зростатимуть пташенята. В лісових пожежах гинуть куропатки, зайці та іноді й фазани. Прикро, що часто пожежі спричинює не спека — в основному вогонь перекидається на угіддя з полів економних фермерів. Тож мисливці та лісники закликають фермерів та й просто відпочиваючих відповідальніше ставитись до природи.

//www.11channel.dp.ua/

Можливо Вас зацікавить:

Коментарі  

#2 vasyl eger 03.09.2008 17:46
то наш фазан .він може і влісі жити :lol:

#1 ulapacyga 02.09.2008 02:03
Od kiedy to fazany zyja v lesie ???!!! A moze trzeba niby to napisac, ze wypuszczono 500, a naprawde wiele mniej.... :oops: