Браконьєрів затримали на Березнівщині
( 1 Vote )
Написав Waldemar Oldak Переглядів - 4576   
Понеділок, 01 лютого 2010 19:17

До міліції надійшло повідомлення про те, що в лісовому масиві біля села Балашівка Березнівського району двоє невідомих осіб здійснюють незаконне полювання.

За допомогою спецпідрозділу "Беркут" затримані 7 браконьєрів
( 0 Votes )
Написав Комітет екологічного порятунку України Переглядів - 5025   
Вівторок, 26 січня 2010 16:15

затримано бригаду мисливців-браконьєрів23 січня 2010 року на території Канівського району Черкаської області проводився спільний рейд співробітників відділу екологічного контролю за використанням біоресурсів та природно-заповідного фонду Державної екологічної інспекції в Черкаській області та водної міліції ЛПМ пристані «Канів», в ході якого затримано бригаду мисливців-браконьєрів у складі 7 осіб.

"Золотого" кабанчика вполювали у вольєрі
( 0 Votes )
Написав Editor Переглядів - 2173   
Вівторок, 26 січня 2010 16:02
Нещодавно двоє товаришів-мисливців вирішили вийти на полювання до найближчого лісу в селі Попівці, що на Миргородщині.

Вирушили вдосвіта та прихопили з собою мисливські рушниці. Проходивши цілий день, чоловіки так нічого і не вполювали. Повертаючись додому, вони натрапили на загорожу з дикими поросятами. Не довго думаючи, мисливці вирішили прихопити із собою невеликого кабанчика, аби не повертатися з пустими руками з полювання. Вбивши здобич на місці, чоловіки почимчикували до домівки.

БРАКОНЬЄР
( 3 Votes )
Написав Василь Мельник Переглядів - 8967   
Четвер, 21 січня 2010 23:54
Із досвіду виявлень порушень правил полювання:

БРАКОНЬЄРЯк не дивно, але головна зброя мисливствознавця - звичайна ручка. Якщо справа дійшла до рукоприкладства або стрільби, це означає, що в чомусь прорахувався, недопрацював. Думати більше потрібно. Адже, затримати браконьєра - це лише півсправи. Його потрібно притягти до відповідальності. І тут наполегливості, твердості характеру, а то й сміливості потрібно мати не менше, ніж при затриманні.

Яка користь від того, що ти по-геройськи, зі стріляниною затримав браконьєра, а довести його провину в суді не зміг. Самого героїзму тут замало. Потрібні знання і характер. Злість розбирає, коли єгері затримують браконьєра, а він через декілька днів забирає в міліції зброю, ходить, посміюється та ще погрожувати намагається. Правильно сказано: «Безвідповідальність для бандита - як овації для актора». І нам таких овацій допускати не можна. Диких звірів шкода.

Виявленню групу 9 чоловік мисливців-браконьєрів
( 0 Votes )
Написав Waldemar Oldak Переглядів - 6190   
Субота, 19 грудня 2009 11:39

Дані перевірок свідчать про те, що факти незаконного полювання, браконьєрства особливо поширені в північній частині в Сумській області. Лише протягом листопада-грудня поточного року за порушення правил полювання притягнуто до адміністративної відповідальності 37 осіб.

Браконьєри наступають!
( 2 Votes )
Написав Anonim Переглядів - 5408   
Середа, 16 грудня 2009 23:16
БОРОТЬБА з браконьєрствомУкраїнське слово "браконьєр" походить від французького "Braque" - гонча собака. В давнину у Франції "браконьяжем" називали загінне полювання. Проте вже починаючи з 18-го століття термін "браконьєр" став сприйматись негативно, в законодавстві отримав чітке визначення, в якому ми його використовуємо і понині.

Відтоді "браконьєр" - особа, що займається незаконним полюванням, в ширшому розумінні - порушник закону в екологічній сфері.

Браконьєри постали перед судом
( 1 Vote )
Написав Юрій КОВАЛЬ Переглядів - 4583   
Неділя, 13 грудня 2009 22:25

У Старовижівському районному суді розглянуто справу про притягнення до адміністративної відповідальності затриманих 13 жовтня на річці Прип'ять трьох порушників правил риболовлі із села Яревище, про що писала наша газета.

Браконьєри «сплутали» зайця з козулею. Єгері протерли їм очі
( 1 Vote )
Написав Waldemar Oldak Переглядів - 2136   
Четвер, 10 грудня 2009 14:38

Лісова охорона Ратнівського лісгоспу впіймали трьох браконьєрів, які намагалися втекти від лісівників на іномарці з убитим звіром у багажнику. Замість полювання на зайців та лисиць чоловіки «ненароком» застрелили козулю.

06.12.2009 в Черхавському лісі Самбірського району було застрелено дикого кабана
( 2 Votes )
Написав АНОНІМ - Повідомлення про браконьєрство Переглядів - 2201   
Понеділок, 07 грудня 2009 12:29
06/12/2009р., в Черхавському лісі, Самбірського району було застрелено дикого кабана. Ліцензії на відстріл кабана на ці вихідні ніхто не купляв (що було підтверджено)! Даного кабана нагнала собака мисливців Чуквівянських угідь, яку браконьєри намагались викрасти, так як собака прибігла до господаря з чужим металевим нашийником!

<< Початок < Попередня 11 12 13 14 15 16 Наступна > Кінець >>

сторінка 11 з 16