Статті
Фактори впливу на ефективність пострілу
( 11 Votes )
Написав ЯРИЙ Переглядів - 6458   
Середа, 30 червня 2010 09:05

Фактори впливу на ефективність пострілуНемає твердих переконливих тверджень про залежність дії кулі в туші звіра,тільки від калібру кулі і типу патрона. В першу чергу, дія кулі залежить від місця попадання та твердості тканин туші звіра. Твердження про те, чи краще діє швидкісний патрон чи куля з нормального повільного набою, але більшої ваги, завжди залишається спірними. Що краще діє: швидкість чи маса? Котрий патрон дає кращу візуальну дію? Чи краще використовувати кулі з твердими оболонками, одноосередкові, чи з комбінованими осередками, або взагалі, звичайні одноосередкові, півоболончасті, з тонкою оболонкою? Ці питання часто хвилюють мисливців в пошуках ідеального спорядження набою.

Field Target - Полевая Цель, или бескровная охота
( 3 Votes )
Написав Андрей Моргунов Переглядів - 6373   
Вівторок, 16 березня 2010 12:01

 Полевая ЦельField target (полевая цель) - одно из интереснейших, зрелищных и увлекательных разновидностей стрельбы из пневматического оружия. Полевая стрельба по целям является игровой моделью охоты. Состязания проводятся с использованием усиленного и чрезвычайно точного пневматического оружия класса магнум. В качестве целей используются силуэты целей, типичные для пневматического оружия, - кролики, белки, вороны, крысы и прочее.

Пистолет для охотника
( 9 Votes )
Написав Российская охотничья газета Переглядів - 2822   
Вівторок, 16 березня 2010 11:47

Бывает нечто, о чем говорят: «Смотри, вот это новое, но это было уже в веках, бывших прежде нас» (Еккл. 1,10). Это изречение Екклезиаста вполне можно отнести к охотничьим пистолетам.

Камуфляж - історія, значення, зразки
( 2 Votes )
Написав Роман Борейко Переглядів - 8119   
Четвер, 05 листопада 2009 13:19
Маскировочный костюм Winter Welly HunterІсторію розвитку камуфляжу потрібно відстежувати з кінця 19 початку 20 століть. Весь 19 вік армії в основному брали участь у великих битвах: Наполеонівські війни, Війни в Європі, Кримська війна, русько-турецькі війни, колоніальні війни.
Першим в світі був застосований камуфляж кольору «хакі» під час Англо-бурської війни (1899-1902 рр) - війна за незалежність Трансвааля (Помаранчевої республіки) від Англії. Англійці, що почали цю війну в своїх стандартних мундирах червоного кольору на першому етапі війни понесли дуже великі втрати, оскільки бура (жителі Трансвааля), уміло використовуючи рельєф місцевості, буквально зливалися з поверхнею землі і наносили противникові великі втрати, вправно цілившись зі своїх укриттів у прекрасно видимих солдатів.

Куля в дощ, або вплив дощової погоди на траекторію польоту кулі
( 9 Votes )
Написав Олена Кос Переглядів - 3934   
Понеділок, 10 серпня 2009 18:03
Куля дощКожен мисливець рано чи пізно зустрінеться із ситуацією, коли йому доведеться стріляти під час сильного дощу чи снігу. Чи впливають погані погодні умови на траєкторію польоту кулі?
Стріляти чи відпустити?

Один мисливець вирішив піти на лисицю То був липень. Земля була так би мовити несприятливою, поле мокре і єдине дерево - досить високе, самотня яблуня. Не було ніякого виходу, він зайняв позицію на дереві. Було це місце, якщо висловитись делікатно, сидінням для дитинчати. Поряд була траса, через яку часто перебігали лиси. Неповний кілометр далі знаходилась господарка, де, звісно, були кури, які привертали увагу у хитрунів. Про це свідчили періодичні зникнення птахів. Позиція була дуже незручною.

<< Початок < Попередня 1 2 Наступна > Кінець >>

сторінка 1 з 2