Ніщо так не сприяє довголіттю, як довічна ліцензія на полювання
( 43 Votes )
Написав zbroya.info Переглядів - 440   
Середа, 03 січня 2018 10:26

Clyde RobertsЦілком можливо, що спортсмен зі штату Вірджинія на ім'я Клайд Робертс – це найактивніший мисливець, якому вже перейшло за 100 років.

Цього сезону Робертс, який у жовтні відсвяткував 104-ту річницю, вже вполював двох оленів і збирається знову повернутися в ліс, але вже за ведмедем.

Проблеми переселення лісового населення
( 2 Votes )
Написав Роман НОВІКОВ Переглядів - 1418   
П'ятниця, 24 березня 2017 09:58

Лісові мешканціЗначення розведення та штучне розселення тварин для збільшення продуктивності мисливських угідь

Проблема переселення диких мисливських тварин в Україні нині навіть не обговорюється. Спробуйте пошукати в інтернеті і ви не знайдете жодної публікації чи наукової роботи на цю тему. Але ж це одна з найважливіших складових ефективного ведення мисливського господарства.

Як правильно одягатись на полювання?
( 1 Vote )
Написав Николай Бородийчук Переглядів - 1338   
Четвер, 16 березня 2017 10:19

ПолюванняНаступила весна, на вулиці тепліє, для мисливців починається новий сезон. Однак при підготовці до полювання мало хто приділяє значну увагу одягу. В результаті, ні здобутих трофеїв, ні яскравого відпочинку, ні комфорту в ході всього процесу. Щоб уникнути цього, достатньо дотримуватись певних порад. Про це далі.

Полювання на лисицю із манком
( 9 Votes )
Написав Федір Левицький Переглядів - 2857   
Понеділок, 04 січня 2016 19:40

Полювання на лисицю з манкомВ теперішній час, коли зайців стало обмаль, а популяція лисиці збільшилась, доцільніше було б полювати саме на цього всюдисущого хижака. Адже він вносить серйозну поправку у кількість вухатого гризуна. Полюють на рудого розбишаку по-різному, а ми розглянемо полювання з манком, як із стаціонарної засідки так і в активному пошуку.

Полювати до 100 літ!
( 3 Votes )
Написав Ігор ОГОРОДНИК Переглядів - 1816   
Четвер, 06 серпня 2015 20:31

vulyk myslyvcyaКому, як не літнім мисливцям знайоме, що з кожним сезоном рушниця усе важче тягне додолу, а ноги геть чисто убиті вже за кілька годин борсання в очереті чи на ріллі. А що вже й казати про відчуття на ранок після дня активного полювання?

«Дурний пес»
( 8 Votes )
Написав Суховецький Роман Григорович Переглядів - 2153   
Понеділок, 06 квітня 2015 06:57

Полювання з гончимиЩо людині потрібно для щастя? Одним потрібні безмірні багатства та розкоші, іншим, щоб сім'я була здорова та міцна. А от справжнім мисливцям-гончатникам до повного щастя у житті необхідно мати ще і вірного помічника на полюванні, від чийого співу серце билося б частіше, очі наповнювалися б слізьми, а душа летіла десь далеко за обрій Та не кожному гончатнику вдається хоч раз у житті мати такого собаку.

Формування рогів самця косулі
( 5 Votes )
Написав Ярослав Радевич Переглядів - 2806   
Субота, 19 липня 2014 20:29

КосуляРозприділення циклу утворення рогів в самців косулі відбувається під дією гормонів протягом року і є досить складним.

Власне інсулінозалежний гормон є основною рушійною силою для росту рогів. Цей гормон виробляється в печінці і в самій зоні росту рогів. Гормон росту стимулює ріст зачатків рогів і в подальшому їх формуванні. При більшому продукувані іншого статевого гормону тестостерону, дія попереднього зменшується до припинення перед гоном. Зріст кількості тестостерону починається з травня місяця, що зупиняє дію гормону росту і формування рогів, та веде до їх очищення.

сторінка 1 з 27