Чистка і зберігання рушниці
( 0 Votes )
Написав Administrator Переглядів - 706   
Понеділок, 17 вересня 2018 11:38

Чищення і зберігання зброїТермін служби рушниці залежить від догляду за зброєю і своєчасної профілактики. Збереження рушниці в ідеальному порядку вимагає знання її так званих "ворогів", від яких зброю необхідно оберігати.

Іржа - це найнебезпечніший ворог. Вона з'являється через вогкість, так як вода часто присутня в повітрі завжди і тому скрізь може призводити до корозії.

Кілька порад мисливцю початківцю
( 0 Votes )
Написав Administrator Переглядів - 791   
Четвер, 06 вересня 2018 08:41

Мисливець з собакоюЩоб полювання пройшло вдало, необхідно добре підготуватися до нього. Підготовку слід почати з перевірки, чи виготовлення необхідних дозвільних документів. Переконайтеся, що з ними все гаразд. 

Антимисливці – хто вони та за скільки?
( 3 Votes )
Написав zbroya.info Переглядів - 660   
Понеділок, 23 липня 2018 11:56

Акція антимисливців«Рух проти полювання – це набагато більше про ненависть до людей, ніж про любов до тварин. Його основна мета – позбутися людей, які полюють, а не покращувати добробут тварин»
Тім Боннер, виконавчий директор Countryside Alliance (Великобританія)

Рухи на захист тварин засновані на концепції біоцентризму, відповідно до якої вершиною всього є не людина, а живі істоти – в першу чергу птахи та ссавці, і саме інтереси тварин повинні враховуватися в першу чергу.

На ній побудовано і антимисливський рух, який має все більше прихильників. Пов'язано це з безперервним процесом урбанізації суспільства – покоління, яке звикло добувати їжу в супермаркетах і проводити більше часу в інтернеті, ніж в лісі, все менше розуміє пристрасть до полювання, і зовсім не знайоме з принципами мисливствознавства та природних процесів.

Ніщо так не сприяє довголіттю, як довічна ліцензія на полювання
( 83 Votes )
Написав zbroya.info Переглядів - 1123   
Середа, 03 січня 2018 10:26

Clyde RobertsЦілком можливо, що спортсмен зі штату Вірджинія на ім'я Клайд Робертс – це найактивніший мисливець, якому вже перейшло за 100 років.

Цього сезону Робертс, який у жовтні відсвяткував 104-ту річницю, вже вполював двох оленів і збирається знову повернутися в ліс, але вже за ведмедем.

Проблеми переселення лісового населення
( 2 Votes )
Написав Роман НОВІКОВ Переглядів - 1728   
П'ятниця, 24 березня 2017 09:58

Лісові мешканціЗначення розведення та штучне розселення тварин для збільшення продуктивності мисливських угідь

Проблема переселення диких мисливських тварин в Україні нині навіть не обговорюється. Спробуйте пошукати в інтернеті і ви не знайдете жодної публікації чи наукової роботи на цю тему. Але ж це одна з найважливіших складових ефективного ведення мисливського господарства.

Як правильно одягатись на полювання?
( 1 Vote )
Написав Николай Бородийчук Переглядів - 1731   
Четвер, 16 березня 2017 10:19

ПолюванняНаступила весна, на вулиці тепліє, для мисливців починається новий сезон. Однак при підготовці до полювання мало хто приділяє значну увагу одягу. В результаті, ні здобутих трофеїв, ні яскравого відпочинку, ні комфорту в ході всього процесу. Щоб уникнути цього, достатньо дотримуватись певних порад. Про це далі.

Полювання на лисицю із манком
( 9 Votes )
Написав Федір Левицький Переглядів - 3320   
Понеділок, 04 січня 2016 19:40

Полювання на лисицю з манкомВ теперішній час, коли зайців стало обмаль, а популяція лисиці збільшилась, доцільніше було б полювати саме на цього всюдисущого хижака. Адже він вносить серйозну поправку у кількість вухатого гризуна. Полюють на рудого розбишаку по-різному, а ми розглянемо полювання з манком, як із стаціонарної засідки так і в активному пошуку.

сторінка 1 з 27