Основи манення лиса
( 9 Votes )
Написав Маріо via e-mail Переглядів - 43807   
Середа, 07 березня 2012 10:13

Лис в укриттіРозглянемо основні принципи манення лиса. Хоча полювання на лисиць закінчується, як правило, наприкінці зими, є угіддя які заселяються глухарем, тетеревом, фазаном чи зайцем, і в яких полювання на лиса може тривати навіть цілий рік. Особливо часто такі угіддя зустрічаються за кордоном.

Основи полювання з норними собаками
( 8 Votes )
Написав Mario Переглядів - 3496   
Вівторок, 06 березня 2012 15:17

Полювання з норнимиПолювання з норним собакою вимагає від мисливця хорошої орієнтації в угіддях і знання нір, які знаходяться на їх території. Важливо проводити моніторинг цих нір, це дозволить заощадити час безпосередньо під час полювання. Крім нір стратегічними точками можуть бути, звичайно, стоги, їх полюбляють лисиці, куниці, борсуки та єнотовидні собаки. Також, слід звернути увагу на купи гілок.

Поради при полюванні з підходу
( 2 Votes )
Написав Karol Переглядів - 3402   
Четвер, 23 лютого 2012 15:34

Полювання з підходуДамо кілька порад як полювати на копитних з підходу. Насамперед потрібно зауважити, що для успішного полювання з підходу потрібне виконання деяких умов. Наприклад намагатись полювати в  хмарний, мокрий, вітряний день  тому що такі умови запобігають виникненню тіні і шуму від ваших кроків, що збільшує ймовірність бути непоміченим звіриною.

Відповіді на наступні питання допоможуть визначитись чи умови для полювання з підходу є відповідними. Якщо відповідь на більшість запитань ствердна – сміло в угіддя:

Мій перший здобутий дикий кабан
( 4 Votes )
Написав anonim Переглядів - 3278   
Четвер, 16 лютого 2012 17:43

Дикий кабанБуло це вже далекого 2004. Домовився з приятелем, який був більш досвідченим мисливцем ніж я на ранкове полювання. Ми вирушили в досить популярні серед мисливців угіддя, на яких було багато кукурудзи.

Приїхали на місце, машину лишили на початку і пішли стежкою між кукурудзою і полем. На цьому власне шляху і знаходились дві вежі для полювання, я лишився на першій, а колега пішов на наступну.

На полюванні в Польщі
( 10 Votes )
Написав Slavamaz Переглядів - 2974   
Вівторок, 14 лютого 2012 11:04

slavamaz полюванні в ПольщіЗа вікном ТАХІ мелькали тротуари нічного Ужгорода. Близько опівночі машина зупинилась біля ж/д вокзалу. Через гучномовець пролунав жіночий голос, що до першого перону прибуває поїзд Солотвино-Львів. В купе було тепло і я, добряче змерзши, з задоволенням вклався на полиці. Уві сні час збіг швидко і от ми вже у місті лева. Львів зустрів сухою морозною погодою. Біля центрального входу вже чекав Вальдемар. І от нарешті заплечники погружено, документи перевірено, каву випито і темна астра повезла нас на зустріч новим враженням. Кордон пересікли порівняно швидко і рідна Україна залишилась позаду. Через якихось 5-10 км це стало добре помітним через відсутність ям на дорогах і присутність дичини на полях при дорозі.

Мисливська сумка
( 2 Votes )
Написав Danio Переглядів - 4720   
Середа, 01 лютого 2012 13:46

Мисливська сумкаСучасна екіпіровка мисливця відповідає 21-му століттю. Але чи не забуваємо ми про один з основних елеметів мисливського спорядження - про справжню мисливську сумку. Справжня, а не імітація чи туристичний рюкзак який мисливці частенько використовують для полювань. Чи мисливські сумки та їх використання зникає?

Полювання в горах Австрії. Gamswild
( 6 Votes )
Написав ярий Переглядів - 3486   
Субота, 14 січня 2012 20:06

Полювання в горах Австрії. GamswildПриїхав я одного дня до Відня ,працював на конференції, пізніше вирішив питання з мисливськими магазинами та з усім, що мені товариші позамовляли. Взяв собі Манліхера оригінала з першої світової в ідеальному стані, оформив папери на вивіз. Цілий день літав як електровіник, але все вирішив. Наступного дня поспав, прогулявся по Відні, провідав старих друзів,попив віденської кави, відпочив. Після обіду переодівся в мисливський одяг і товариш відвіз мене в гори Штаєру. Ще по дорозі любувався знайомими краєвидами, знайомою природою,що завжди нагадувала мені рідний край карпатський.

сторінка 5 з 28