МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ "МИСЛИВСЬКА ВАТРА" 
( 0 Votes )
Написав Waldemar Oldak Переглядів - 194   
Неділя, 19 серпня 2018 10:15
15 вересня 2018 року в м. Сколе - МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ "МИСЛИВСЬКА ВАТРА" 

Проект "Відновлення окремих елементів ландшафтного парку палацу Гределів у м. Сколе та проведення міжнародного фестивалю «Мисливська ватра» реалізується  за підтримки Львівської обласної ради, Львівської облдержадміністрації, Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства в рамках Програми підтримки ініціатив місцевих карпатських громад, яка реалізується Асоціацією “Єврорегіон Карпати – Україна” та фінансується за кошти обласних бюджетів Львівської, Закарпатської, Івано-Франківської, Чернівецької областей, компанії ДТЕК, ПрАТ “Моршинський завод мінеральних вод “Оскар”.

На Львівщині сезон полювання на пернату 2018 розпочнеться 11-го серпня
( 0 Votes )
Написав Administrator Переглядів - 551   
Понеділок, 30 липня 2018 11:15

Полювання на качокСтаном на сьогодні, 30 липня, мисливці Львівської області проводять індивідуальне полювання на самців козулі, яке триватиме до січня наступного року. З першого серпня розпочнеться індивідуальне полювання на самців оленів та кабанів і мисливці зможуть полювати на них впродовж до лютого наступного року.

Про це на сайті Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства пише начальник відділу – головний мисливствознавець Львівського ОУЛМГ В. Бурмас.

Окрім того, з 18 години 11 серпня розпочнеться наймасовіше полювання на птахів мисливських видів або, як кажуть в народі, відкриття сезону полювання на качок. Мисливці зможуть полювати на пернатих до завершення року.

Сезон полювання на Волині стартує 4-го серпня
( 0 Votes )
Написав news.t1.ua Переглядів - 400   
Четвер, 19 липня 2018 10:23

сезон полюванняУкраїнське товариство мисливців та рибалок повідомило, що 4 серпня о 16.00 на Волині стартує сезон полювання на пернату дичину.

"Відстрільні картки видаються користувачами мисливських угідь при наявності посвідчення мисливця та контрольної карти обліку добутої дичини на 2018 рік", - йдеться у повідомленні.

Полювати дозволяється тільки у суботу та неділю.

"Львівський зброярський форум - 2018": Нові горизонти, нові можливості
( 2 Votes )
Написав Пустельник Переглядів - 1569   
Вівторок, 26 червня 2018 17:00

Львівський зброярський форум 2018Днями за ініціативи компанії «Чотири сезони» у Львові пройшов форум виробників та продавців зброї.

Вітаючи прибулих, керівник компанії Захар Служалий висловив сподівання, що аура нашого старовинного міста торговців неабияк сприяє об’єднанню зброярської спільноти України. Зупинившись на дуже нагальних наших проблемах здорової конкуренції в цьому сегменті торгівлі, він поділився успіхами в реалізації проекту «Народний дробовик – щоб стояв у кожній хаті», адже протягом  лише двох тижнів було продано кілька сотень дуже доступних рушниць. Загалом же «секрет» цінової політики компанії полягає у дотриманні оптимального балансу між вартістю зброї та її якістю, і саме турецька та італійська зброя нині дуже привабливі в цьому плані. Як зазначив п. Служалий, можна привезти з Туреччини двостволку  й менше ніж за 100 доларів, але ніхто не дасть на неї жодної гарантії! А тому, щоб бути впевненим у товарі, який буде продаватися в Україні під торговою маркою «CORE», доводиться прискіпливо вибирати складові безпосередньо на турецьких заводах-виробниках. А знайти в Україні інший надійний та сучасний, скажімо, напівавтомат з двома змінними стволами й вартістю трохи більше 8 тисяч гривень та річною гарантією навряд чи можливо.

Новий бюджетний бездротовий ехолот - Deeper Start
( 2 Votes )
Написав Administrator Переглядів - 363   
Четвер, 14 червня 2018 09:21

deeper start Кожен риболов знає, що успіх риболовлі залежить  від повноти інформації про місце ловлі. Саме тому був створений Deeper Start, який дуже простий у використанні, але надає всю необхідну інформацію для успішної ловлі риби. Уявіть собі пристрій який детально показує глибину водойми, структуру дна, його рельєф. Мало того, він ще й показує наявність риби, її розмір і глибину на якій вона знаходиться. І це ще не все. Цим пристроєм легко користуватись кожному, навіть якщо ви ніколи не мали справу з подібним, коштує він цілком доступні гроші, і, до того всього - його можна використовувати з берега. Уявили які безмежні можливості відкриваються перед риболовом, власником такого приладу. Це все про бездротовий, закидаємий ехолот Deeper Start.

Всеукраїнський мисливський форум 21-22 липня 2018
( 0 Votes )
Написав Administrator Переглядів - 743   
Четвер, 14 червня 2018 08:08

Афіша форумДоброго дня, шановні колеги та друзі мисливці!

Запрошуємо Вас взяти участь у Всеукраїнському мисливському форумі, який відбудеться 21-22 липня 2018 року у с. Суськ вул. Мисливська, 55.

Затверджено лімити на полювання на сезон 2018./2019
( 2 Votes )
Написав Administrator Переглядів - 1199   
П'ятниця, 25 травня 2018 11:44

полюванняЗатверджено Ліміти використання мисливських тварин державного мисливського фонду у сезон полювання 2018/2019 років

Мінагрополітики наказом від 07.05.2018 N 232 затвердило Ліміти використання мисливських тварин державного мисливського фонду у сезон полювання 2018/2019 років.

Ліміти затверджено відповідно до вимог ч. 1 ст. 16 Закону "Про мисливське господарство та полювання".

сторінка 1 з 129