Сезон полювання на Волині стартує 4-го серпня
( 0 Votes )
Написав news.t1.ua Переглядів - 145   
Четвер, 19 липня 2018 10:23

сезон полюванняУкраїнське товариство мисливців та рибалок повідомило, що 4 серпня о 16.00 на Волині стартує сезон полювання на пернату дичину.

"Відстрільні картки видаються користувачами мисливських угідь при наявності посвідчення мисливця та контрольної карти обліку добутої дичини на 2018 рік", - йдеться у повідомленні.

Полювати дозволяється тільки у суботу та неділю.

"Львівський зброярський форум - 2018": Нові горизонти, нові можливості
( 2 Votes )
Написав Пустельник Переглядів - 1136   
Вівторок, 26 червня 2018 17:00

Львівський зброярський форум 2018Днями за ініціативи компанії «Чотири сезони» у Львові пройшов форум виробників та продавців зброї.

Вітаючи прибулих, керівник компанії Захар Служалий висловив сподівання, що аура нашого старовинного міста торговців неабияк сприяє об’єднанню зброярської спільноти України. Зупинившись на дуже нагальних наших проблемах здорової конкуренції в цьому сегменті торгівлі, він поділився успіхами в реалізації проекту «Народний дробовик – щоб стояв у кожній хаті», адже протягом  лише двох тижнів було продано кілька сотень дуже доступних рушниць. Загалом же «секрет» цінової політики компанії полягає у дотриманні оптимального балансу між вартістю зброї та її якістю, і саме турецька та італійська зброя нині дуже привабливі в цьому плані. Як зазначив п. Служалий, можна привезти з Туреччини двостволку  й менше ніж за 100 доларів, але ніхто не дасть на неї жодної гарантії! А тому, щоб бути впевненим у товарі, який буде продаватися в Україні під торговою маркою «CORE», доводиться прискіпливо вибирати складові безпосередньо на турецьких заводах-виробниках. А знайти в Україні інший надійний та сучасний, скажімо, напівавтомат з двома змінними стволами й вартістю трохи більше 8 тисяч гривень та річною гарантією навряд чи можливо.

Новий бюджетний бездротовий ехолот - Deeper Start
( 0 Votes )
Написав Administrator Переглядів - 227   
Четвер, 14 червня 2018 09:21

deeper start Кожен риболов знає, що успіх риболовлі залежить  від повноти інформації про місце ловлі. Саме тому був створений Deeper Start, який дуже простий у використанні, але надає всю необхідну інформацію для успішної ловлі риби. Уявіть собі пристрій який детально показує глибину водойми, структуру дна, його рельєф. Мало того, він ще й показує наявність риби, її розмір і глибину на якій вона знаходиться. І це ще не все. Цим пристроєм легко користуватись кожному, навіть якщо ви ніколи не мали справу з подібним, коштує він цілком доступні гроші, і, до того всього - його можна використовувати з берега. Уявили які безмежні можливості відкриваються перед риболовом, власником такого приладу. Це все про бездротовий, закидаємий ехолот Deeper Start.

Всеукраїнський мисливський форум 21-22 липня 2018
( 0 Votes )
Написав Administrator Переглядів - 416   
Четвер, 14 червня 2018 08:08

Афіша форумДоброго дня, шановні колеги та друзі мисливці!

Запрошуємо Вас взяти участь у Всеукраїнському мисливському форумі, який відбудеться 21-22 липня 2018 року у с. Суськ вул. Мисливська, 55.

Затверджено лімити на полювання на сезон 2018./2019
( 1 Vote )
Написав Administrator Переглядів - 917   
П'ятниця, 25 травня 2018 11:44

полюванняЗатверджено Ліміти використання мисливських тварин державного мисливського фонду у сезон полювання 2018/2019 років

Мінагрополітики наказом від 07.05.2018 N 232 затвердило Ліміти використання мисливських тварин державного мисливського фонду у сезон полювання 2018/2019 років.

Ліміти затверджено відповідно до вимог ч. 1 ст. 16 Закону "Про мисливське господарство та полювання".

26 травня - Міжнародний день мисливця, запрошує Закарпаття
( 0 Votes )
Написав zakarpatlis.gov.ua Переглядів - 499   
П'ятниця, 04 травня 2018 07:49

Міжнародний день мисливцяЗакарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства 26 травня запрошує всіх закарпатців і гостей області на нове міжнародне свято «День мисливця», яке відбудеться у Виноградівському районі, с. Шаланки, урочище Великий ліс.

Свято мисливців спрямовано для відродження, розвитку, підтримки працівників мисливського господарства, а також національних звичаїв багатонаціонального населення Закарпаття.

На святкові дні заплановані: стрільба змагання, демонстрація мисливських собак, спеціалізована техніка, виставка мисливських трофеїв, дегустація харчів мисливської кухні та багато іншого. Одним словом, всі гості знайдуть розваги за душею. Для відвідувачів з дітьми будуть працювати ігрова площадка.

Петиція про дозвіл весняного полювання на перелітного гусака
( 2 Votes )
Написав Administrator Переглядів - 712   
Середа, 28 березня 2018 09:27

Полювання на гусяЗареєстровано петицію щодо дозволу весняного полювання на перелітного гуся.

Суть звернення:

В Україні заборонено полювання на перелітного гусака. На цього ж гусака в Туреччині, в горах ставляться сітки і йде заготівля для армії. Крім того полювання на цього ж гусака відкрито в Росії, Білорусі, Казахстані. В Україні добування перелітного гусака ведеться браконьєрським способом, але на цьому наживаються правоохоронні органи. Перелітний гусак зупиняється у нас на відгодівлю, знищує поля і летить далі на місце гніздування в Росію. Виходить, що ми зазнаємо збитків і відгодовуємо гусей для росіян, білорусів, казахів.

сторінка 1 з 129