АЧС ДІСТАЛАСЯ НІМЕЧЧИНИ.
( 1 Vote )
Написав Пустельник Переглядів - 208   
П'ятниця, 11 вересня 2020 22:48

Дикі кабаниJagderleben.de повідомило, що 9 вересня 2020 р. в районі Шпреє-Нейссе-Крайс землі Бранденбург, на межі з Польщею, знайдено трупи кабанів, які загинули від африканської чуми свиней.

Федеральний міністр сільського господарства Юлія Кестлер засвідчила про це на екстреній прес-конференції. А уряд землі Бранденбург   задіяв спеціальний план реагування. Він передбачає створення карантинної зони в 15 кілометрів, в якій буде заборонене полювання, а свинарство обмежено. В місці спалаху  буде огороджено 3 кілометрову зону, в яку будь-який доступ буде заборонено.

В сусідніх регіонах вивчають можливість максимального скорочення чисельності дика  шляхом відстрілу за допомогою нічних та тепловізійних прицілів і навіть виплати премій мисливцям.

ОЛЕНЬ ЗАКОЛОВ ЛУЧНИКА
( 1 Vote )
Написав Пустельник Переглядів - 256   
Середа, 02 вересня 2020 16:30

Олень заколов лучникаЯк передало OregonLive., 29 серпня в мисливських угіддях цього штату  загинув мисливець на оленів  - 66 річний Марк Девід.

Пізнього вечора на нього вийшов крупний олень, якого йому вдалося поцілити стрілою та ніч не дала одразу  знайти звіра. На світанку стрілець по кривавому сліду вийшов на підранка і спробував його добити. Та олень  з останніх сил, в кидку, заколов людину. Смерть лучника була миттєвою.

Згідно з даними поліції, оленя потім таки знайшли та добили, а тушу передали до окружної тюрми.

ЛИТОВСЬКИХ БОБРЯТНИКІВ «ЗАСТУКАЛИ» НА КОРДОНІ
( 1 Vote )
Написав Пустельник Переглядів - 386   
Вівторок, 04 серпня 2020 15:02

Як повідомили у прес-службі Литовської прокуратури, інцидент стався на кордоні з Росією у Віклавишкскому районі. Там двоє бобрятників, захопившись переслідуванням, схоже, підранка, порушили законодавство ЄС щодо несанкціонованого перетину кордону. При чому, лише один з мисливців перетнув на декілька хвилин кордон переслідуючи звіра ровом з водою. Другий стояв на «шухері», щоб попередити колегу про появу прикордонників.

Трамп відмінив безглузді заборони полювання!
( 3 Votes )
Написав Пустельник Переглядів - 848   
Середа, 10 червня 2020 11:34

Трамп відмінив заборону Обами полювати в заповідниках Аляски на ведмежий та вовчий молодняк. Інформація про це розміщена в електронній базі Федерального реєстру США.

Віддепер дозволяється використання но ловах навіть прожекторів для засліплення звіра. На ведмежих ловах можна використовувати собак для травлі! А перепливаючих оленів битимуть прямо на воді!

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль грубо порушив законодавство призначивши Головою Державної екологічної інспекції України Андрія Мальованого
( 1 Vote )
Написав vgolos.com.ua Переглядів - 15102   
Вівторок, 26 травня 2020 19:25

denys shmygalДо Державного бюро розслідувань скерували заяву про вчинення кримінального правопорушення прем'єр-міністром України Денисом Шмигалем. У заяві зазначається, що Шмигаль призначив Головою Державної екологічної інспекції України Андрія Мальованого і тим самим порушив українське законодавство.

Відповідна заява, підготована ексголовою Держекоінспекції Михайлом Казимиром.

На полювання з 14-ти років!
( 0 Votes )
Написав Пустельник Переглядів - 752   
Субота, 23 травня 2020 19:02

Юний мисливецьНа відміну від України, де соросятня намагається остаточно знищити українське мисливство, сусідня Білорусь збирається й надалі популяризувати здорову практику залучення до ловів підлітків, починаючи з 14 літнього віку.

Германія: полювання в умовах пандемії
( 0 Votes )
Написав Пустельник Переглядів - 1723   
Понеділок, 13 квітня 2020 19:04

полювання в умовах пандеміїІнтернет-портал Рынок древесины и деревообработка  повідомляє:

Особливою групою населення Німеччини є мисливці. Влада вважає, що їх діяльність має системне значення для країни. Перш за все це пов'язано із захистом сільського та лісового господарства від шкоди, що завдається дичиною, а також необхідністю боротьби з розповсюдженням африканської чуми свиней (АСП).

сторінка 1 з 134