Підстрелений гусак поранив мисливця
( 50 Votes )
Написав Пустельник Переглядів - 1774   
Субота, 03 лютого 2018 17:30

Полювання на дику гускуПро те, що дика гуска – птах серйозний, ще раз нагадав  нещасний випадок, що трапився днями на полюванні в США. Як повідомляють в  Daily Mail, після влучного пострілу підстрелений птах впав прямо на стрільця. І треба зазначити, що там є чому падати. Як наслідок - травма голови, пошкоджене обличчя, два вибитих зуба та глибокий нокаут.

В Департаменті природних ресурсів запевнили, що  стан п’ятдесятилітнього мисливця лікарі оцінюють, як стабільний.

В Україні заговорили про нашестя вовків
( 59 Votes )
Написав Іван Фаріон Переглядів - 2676   
Вівторок, 30 січня 2018 10:57

Нашестя вовків в УкраїніУ Карпатах вирізають ліс, звідти мігрують на рівнину копитні тварини. А вслід за ними ідуть вовки...

В Україні заговорили про нашестя вовків. Сіроманці  наробили біди у Житомирській, Харківській, Чернігівській, Волинській та інших областях. Жертвами «братчиків», крім дичини, стали собаки, коні, телята. Лісові розбійники не бояться людей, підходять до їхніх жител. Нещодавно на Рівненщині хижак покусав жінку - «втихомирили» його лише за допомогою вил. Наш журналіст мимоволі став свідком облави на вовків, яку у минулі вихідні провели мисливці Тернопілля.

Сікач зарізав стрільця в очереті
( 92 Votes )
Написав Пустельник Переглядів - 2235   
Середа, 06 грудня 2017 12:34

сікачМинулої неділі неподалік німецького міста Гройсвальд на  полюванні дика розігралась кривава драма. П’ятдесятилітній мисливець після пострілу став переслідувати підранка, який заманив його в очеретяні нетрі.

Полювання на лося знову заборонено
( 58 Votes )
Написав Administrator Переглядів - 2550   
П'ятниця, 17 листопада 2017 13:57

ЛосьТварину внесено до «Червоної книги України» і таким чином автоматично скасовуються затверджені раніше ліміти на відстріл 160 особин лося.

Національна комісія з питань Червоної книги України проголосувала за внесення лося європейського до Червоної книги України.

Голосування проходило в таємному форматі (24 голоси за, 6 проти, 1 утримався).

Полювання на вовків розсварило закарпатців
( 44 Votes )
Написав Ганна Олександрова Переглядів - 2905   
Субота, 11 листопада 2017 10:06
Полювання на вовків розсварило закарпатцівСенс сучасного полювання, особливо у виконанні мисливців-аматорів, лишається загадкою для любителів тварин.  І це зайвий раз продемострувала суперечка, що виникла на Закарпатті через пару вбитих вовків.

Особливості полювання на хутрових i парнокопитих сезону 2017-2018
( 43 Votes )
Написав Микола Заверуха Переглядів - 1829   
Четвер, 09 листопада 2017 09:39

Полювання на хутрових

4 листопада розпочася сезон полювання на хутрових i парнокопитих диких тварин. Ми вирiшили нагадати мисливцям основнi правила.  

- Сезон полювання на парнокопитих триватиме до кiнця грудня, - каже Вiталiй Красов, головний мисливствознавець управлiння лiсового та мисливського господарства. - Проте деякi господарства, якi мають значний лiмiт полювання, можуть продовжити аж до 31 сiчня 2018 року включно. До цього часу можна вiдстрiлювати всiх хутрових звiрiв.

Олень заколов мисливця
( 9 Votes )
Написав Пустельник Переглядів - 1948   
Вівторок, 07 листопада 2017 12:19

Рев оленяПід час останнього ревиська  поблизу французського міста Комп’єн неозброєний вабильщик був заколотий оленем. 62-літній Режис Л. підманював звіра для свого колеги мисливця і не встиг увернутися від  розлюченого рогача.

сторінка 5 з 132