Ловецтву пора захищатися!
( 4 Votes )
Написав Пустельник Переглядів - 3730   
Четвер, 16 червня 2016 12:05

Ловецтву Пора ЗахищатисьДо уваги всіх мисливців!

Шановні друзі!

Як всім відомо, цього року знову зірвано початок сезону полювання. Міністерство аграрної політики, в складі якого зараз знаходиться Державне агенство лісових ресурсів, без будь-яких пояснень не видає наказ про затвердження лімітів. І є в мене побоювання, що воно цього робити не планує взагалі! На сьогоднішній день можна чітко спостерігати, як свідомо або не свідомо нинішня влада, на жаль, замість реорганізації, добиває лісове та мисливське господарство України.

В нашій сумній дійсності, як тільки якийсь, вибачте за слово,“крєндєль” отримує міністерський кабінет, то відразу стає “напівбогом “ з претензією на посаду Всевишнього.

Мисливська, лісівнича, екологічна науки в Україні на сьогоднішній день — це окрема розмова. І нам на їх захист розраховувати не доводиться.

Тому я збираюсь захищатись активно!

За весняне полювання по перу!
( 1 Vote )
Написав Пустельник Переглядів - 2948   
Середа, 11 травня 2016 23:25

В офіційному інтернет-представництві Президента України опубліковано петицію, яка чекає на наші голоси підтримки тут: petition.president.gov.ua/petition/22094.

Суть звернення: Запровадити в Україні весняне полювання

Прізвище, ім’я, по батькові автора (ініціатора): Дубовик Вадим Юрійович

Статус: триває збір підписів
Петиція №22/022094-еп. Подана 11.03.2016
Дата початку збору підписів: 11.03.2016

Текст електронної петиції:

20 квітня 2004р. Верховна Рада ухвалила зміни до Закону України "Про мисливське господарство та полювання", заборонивши весняне полювання в Україні.

Риболовля на Львівщині закінчилась для рибалки із кулею в нозі
( 1 Vote )
Написав ZIK Переглядів - 2820   
Субота, 07 травня 2016 13:13
Сплативши гроші за риболовлю, двоє чоловіків відпочивали на озері біля с. Верещиця на Львівщині. Проте вночі по рибалках відкрили вогонь невідомі, які потім представилися господарями водойми.

Спортивний став №6 поблизу села Верещиця, що на Яворівщині, належить Міністерству оборони. Сюди роками приїжджають люди на відпочинок та риболовлю. Тут завжди все було спокійно, однак цими днями тут трапився інцидент з бійкою та стріляниною.

Всеукраїнські випробування мисливських собак рангу САСТ по кров’яному сліду на Волині
( 1 Vote )
Написав Сергій ЦЮРИЦЬ Переглядів - 2928   
Вівторок, 26 квітня 2016 09:17

Випробування мисливських собакМинулої неділі вперше на Волині відбулися Всеукраїнські випробування мисливських собак рангу САСТ по кров'яному сліду. Їх організатором виступила обласна організація ФМСУ. Судити змагання з міста Гадяч Полтавської області приїхав рефері національної категорії Анатолій Дементій.

– Згідно з правилами, за 12 годин до початку змагань прокладається 400-метровий кров'яний слід, – каже голова ВО ФМСУ Ігор Жмурко. – По ньому «чотирилапі мисливці» і мають вивести до дикої свині, яка, за змагальною легендою, після невдалого пострілу мисливця зуміла зникнути з місця полювання.

Вдала риболовля: рибалка виловив коропа довжиною 1,5 м та вагою 46 кг
( 1 Vote )
Написав Administrator Переглядів - 3036   
Субота, 16 квітня 2016 08:53

Вдала рибалкаВеличезний короп попався на вудку звичайного рибалки. 54-річний Уоррен Харрісон зазначив, що це найбільший улов за все його життя.

Риболов, в пршуках свого рибацького щастя проїхав 2580 миль, через всю Європу, щоб зловити саме цю рибу. Довжина виловленого коропа становить півтора метра. За інформацією видання Express, даний короп стоїть на третьому місці за розміром серед усіх спійманих риб цього виду за всю історію риболовлі.

На Львівщині за три дні зафіксовано 9 порушень нерестової заборони
( 1 Vote )
Написав Львівська газета Переглядів - 2307   
Середа, 13 квітня 2016 10:29

Заборона на ловлю риби8-10 квітня державні інспектори Городоцької рибоохоронної дільниці спільно з громадськими інспекторами Львіврибоохорони провели рибоохоронний рейд.

Інспектори провели рейд у Городоцькому та Миколаївському районах задля виявлення порушень «Правил любительського та спортивного рибальства» в період весняно-літньої заборони на вилов водних біоресурсів.

Чи породимо на Львівщині нових лозинських?
( 2 Votes )
Написав Віталій Горбатенко Переглядів - 3127   
Середа, 09 березня 2016 11:29

Порядок денний сесії Львівської обласної ради містить на перший погляд «невинне» питання «Про надання в користування мисливських угідь ТзОВ «Мисливське господарство «Надбужжя».

Цю тему не обговорюють в ЗМІ, з цього приводу не роблять громадських слухань, зрештою, самі громади, певне, й до пуття не знають, що відбувається. А йдеться про чималу територію – 16 тисяч гектарів, яка охоплює частину Золочівського та Бродівського районів. Це чудова територія – поля, річки, ліси, переважно букові, багаті на дичину. Януковичу б сподобалося. Причому не тільки територія, на якій хіба що страусів бракує, а й методи, за допомогою яких особи, які стоять за ТЗОВ «Надбужжя», намагаються прибрати до рук на найближчі 15 років ласі гектари.

сторінка 8 з 130