Добре слово про Манліхер
( 4 Votes )
Написав Ярослав Радевич Переглядів - 1572   
Четвер, 25 червня 2015 10:08

Steyr-MannlicherПовертаючись у давні традиції зброярства 14–го століття зустрінемо відоме ім'я Верндля, молодого відомого і талановитого зброяра Австрії, засновника в 1864р. фірми та нових іновацій в зброярстві. Йосиф Верндль разом із зброярем Карлом Голубом розробили відому казнозарядну гвинтівку, яка з 1867р. входить на озброєння австрійської армії і перебувала до кінця першої світової війни. Пізніше два відомі зброярі Фердінанд Манліхер та Отто Шинауер розробили на цьому заводі відому гвинтівку «Манліхер» - ікону зброярства минулого століття. В цей час вся зброярська справа Австрії займала провідне місце в світі, а зброярські заводи Австрії озброювали армії понад 20 країн світу. 

Хижа грація мисливських... кулеметів
( 8 Votes )
Написав Пустельник Переглядів - 2092   
П'ятниця, 08 травня 2015 09:03

Хижа грація мисливських кулеметівМисливські смаки щодо зброї, як відомо, дуже різноманітні. Хтось надає перевагу класиці, комусь подобаються надсучасні, майже космічні бластери, а дехто лишається прихильником легендарних, перевірених багатьма війнами мілітарних зразків, перероблених у мисливські. І якщо стосовно гвинтівок та автоматів така цивільна модернізація стала вже досить звичною, то розширення спектру мисливських кулеметів нині викликає непідробний інтерес у любителів запаху пороху.

Все про приклади
( 15 Votes )
Написав Ярослав Радевич Переглядів - 5545   
Середа, 24 грудня 2014 10:24

ЗброяУ давнину приклади до зброї майже нічим не різнилися. Вони служили хіба для фіксації зброї до плеча. На сьогодні маємо зовсім іншу картину. Йдеться про дуже широкий вибір прикладів як за формою, так і за матеріалом. Цей великий діапазон створився в результаті тривалого теоретичного і практичного пошуків альтернативи. Отже, які приклади кращі за формою, матеріалом і призначенням? Спробуємо в цьому розібратися.

Навіщо мисливцеві коліматор?
( 9 Votes )
Написав Олександр Кудряшов Переглядів - 6459   
Неділя, 31 серпня 2014 14:34

Коліматор для мисливцяБагато мисливців ставши щаслими власниками гладкоствольної рушниці, рано чи пізно починають замислюватися, як її можна тюнінгувати. Перша ідея - встановити оптику. Але мені здається, оптичний приціл на гладкоствольній рушниці не має сенсу, і ось чому.

Перереєстрація зброї - знущання над мисливцями!
( 15 Votes )
Написав Пустельник Переглядів - 4110   
Середа, 02 квітня 2014 09:47

Канув в лету сумнозвісний пережиток Радянського Союзу – обов'язковий державний техогляд особистого легкового транспорту, але в Україні є ще чимало інших способів безсовісного пограбування та приниження добропорядних громадян. Один з найбільш обурливих – перереєстрація мисливської вогнепальної зброї що три роки.

Найбільше впадає в око те, що об'єктивної необхідності в ній немає взагалі, а отже прийшов час назвати речі своїми іменами і , як то кажуть, розставити крапки над «і» .

Гладкостволка, як останній аргумент
( 31 Votes )
Написав Пустельник Переглядів - 32768   
Середа, 26 вересня 2012 16:23

ЗброяДовгі роки в нашій країні гладкоствольна зброя використовувалася виключно для потреб полювання і спортивної стрільби. Офіційний статус зброї самооборони за дробовиком був визнаний лише декілька років тому. І хоча статистика використання в цьому амплуа відносно невелика, не викликає сумніву, що гладкоствольна рушниця - грізна зброя самооборони.

Benelli MR1
( 34 Votes )
Написав Administrator Переглядів - 7196   
П'ятниця, 30 липня 2010 23:00

Benelli MR1Потреба мати зброю військового зразка або призначення може виявлятися на рівні колекціонування, коли виникає бажання володіти моделлю, що відрізняється особливими технічними характеристиками, або ж прагнення придбати рушницю, яку можна було б постійно використовувати в різних ситуаціях: для спортивної стрільби, з метою індивідуального захисту, для полювання на дрібну дичину. Всіма цими можливостями володіє зброя, що розробляється, для збройних сил і для любителів спортивної стрільби та полювання.

Компанія Benelli пропонує новий напівавтоматичний карабін, призначений виключно для цивільного застосування та використання загонами поліції. Метою створення зброї було прагнення з'єднати воєдино переваги військових і цивільних моделей. Так з'явилася на світ MR1, модель самозарядної рушниці, що вмістила в себе всі кращі характеристики агресивності, універсальності і надійності, характерні для філософії Benelli.

------

Каждый хто хочет обновить или накласть новую штукатурку стыкается с вечной проблемой качества, скорости и общей стоимости. Там где все делается вручную эти понятия практически не могут стоять рядом. Выход есть - машинная штукатурка. Это новая технология которая стает все популярней во всем мире, ведь обеспечивает отличное качество при приемлемой цене и высокой скорости работ. Все детали можно узнать здесь -  машинная штукатурка киев цена.

------

<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 Наступна > Кінець >>

сторінка 1 з 7