Як самоcтійно робити ін'єкції собаці
( 0 Votes )
Написав А.Е.Баpанов Переглядів - 7546   
Понеділок, 13 травня 2013 14:51

Укол собаціШвидкість дії вводимих ліків, точність їх дозування робить ін'єкції незамінними. Коли потрібно швидко надати допомогу собаці; коли захворювання вимагає тривалого лікування строго дозованими препаратами; коли препарати є тільки у вигляді розчинів в ампулах; коли лікарський препарат неможливо дати собаці в рот, слід вдатися до ін'єкції.

Власник собаки повинен пам'ятати, що введення лікарських препаратів шляхом ін'єкцій вимагає певної навички і перші спроби можуть бути не блискучими, але невдалі результати не повинні викликати розчарування.

Мова про «карпатців», або Український Карпатський Гончак
( 9 Votes )
Написав Суховецький Роман Переглядів - 5097   
Середа, 08 травня 2013 13:30

UKG 3Біля потоку, в густому, зарослому терном чагарнику роздався дзвінкий голос Ради, його доповнив своїм безперервним заливом Рекс. Музика гону понеслась ехом від одної гори до іншої. Молодий дик пішов крутим схилом до вершини, саме туди, де стояв на лазу Гриць. Він не підвів старання колективу, адже поки «обрізали» сліди, немало сил потратили – влучним пострілом перервав стрімкий хід звіра. Почали сходитись мисливці. Василь взяв на повідок своїх собак, які тріпали гінного звіра і погладивши їх з усмішкою і якоюсь невимовною радістю на душі промовив: «Хороші карпатці!».

Такі слова все частіше доводиться чути не тільки від мисливців-власників українського гірського або карпатського гончака, а й від тих, хто просто бачив роботу цих «чорних песиків». Український Гірський Гончак (УКГ) сьогодні знаходить все більше своїх пошановувачів як серед мисливців гірських масивів Карпат, так і північних та центральних регіонів України.

Підготовка до Всесвітньої Виставки Собак 2013
( 5 Votes )
Написав WDS 2013 Переглядів - 3661   
Середа, 03 квітня 2013 14:45

WDS LOGO Угорський клуб собаківництва із задоволенням підготувався до Всесвітньої Виставки Собак 2013 яка буде проходити в 16-19 травня 2013 року в Будапешті – в гарному місті, столиці Угорщини.
Місц проведення шоу буде виставковий центр  Hungexpo.

Не тільки у них є можливість для парковки в раніше організованих паркувальних місцях, але є тисячі безкоштовних місць для паркування в Kincsem парк, поруч з місцем де безпосередньо буде проходити Шоу.\

Техніка безпеки та догляд за собакою на полюванні
( 2 Votes )
Написав Lusik Переглядів - 5853   
Понеділок, 28 січня 2013 14:12

Друзі

Полювання завжди повинно бути комплексом - мисливець, рушниця, собака. Досвідчені мисливці та собачатники добре знають, що полювання з собакою набагато цікавіше і продуктивніше. На полюванні часто трапляються ситуації коли впольовану дичину не дістати без собаки. Та й пораненого звіра можна упустити. Збираючись на полювання, мисливець не повинен забувати про догляд за собакою і техніку безпеки на полюванні з собакою.

По-перше, як тільки починається весна, тут же починають проявляти більшу активність кліщі. Тому ще до виходу в ліс чи поле, собаку обов'язково треба обробити від кліщів. І надалі обробляти не рідше разу на місяць. Зараз досить широкий асортимент таких засобів як імпортних так і вітчизняного виробництва. Хотілося б тільки нагадати, що собаку треба дуже ретельно обробити не менше, ніж за три дні до полювання. Якщо собаку обробити від кліщів безпосередньо перед полюванням, і вона потрапить в калюжу, болото або просто під дощ, то ефекту від такої обробки не буде.

Яку з мисливських порід собак обрати?
( 15 Votes )
Написав Lusik Переглядів - 19372   
Четвер, 20 вересня 2012 16:52

Мисливські собакиДосвідчені мисливці добре знають яку користь приносить собака на полюванні, більше того, багато мисливців навіть не вибираються на лови, якщо не має вірного помічника. А от ті, що тільки роблять перші кроки, чи тільки замислюються над тим щоб стати мисливцем часто задають собі питання для чого ж потрібні мисливські собаки? Головні функції мисливського собаки - це вишукування та добір дичини і підранків. Наприклад за статистикою, при полюванні на качок, людина здатна знайти тільки 40-50% впольованих птахів, у той час як собака зможе пролізти в зарості очерету і осоки без особливих зусиль і доставити господарю дичину...

сторінка 3 з 38