Щоденник єгеря . Diario de un guarda . Dziennik Lowczego. Hunter's diary. Zeitu
 | | |
|
Повідомлення теми: Щоденник єгеря . Diario de un guarda . Dziennik Lowczego. Hunter's diary. Zeitu
|
|
Ві:Щоденник єгеря . Diario de un guarda . Dziennik Lowczego. Hunter's diary. Zeitu 7 міс. назад
|
Репутація: 27
|
ostt писав(ла):
ahdg писав(ла):
ВАСИЛЮ
У тебе є досвід та любов
У Нас є Україна
Можливо зробим нашу мрію тут
+1
ммм досвіду ще маловато трохі а що люблю то люблю ліс ...
та УКРАЇНА є нікуди не не спішить
а яку мрію пропонуєте ?
учора мені запропонували в АРГЕНТИНІ 3 000ГА старшим
нині ви на УКРАЇНУ ... 
|
|
|
|
|
|
|
Ві:Щоденник єгеря . Diario de un guarda . Dziennik Lowczego. Hunter's diary. Zeitu 6 міс., 4 тиж. назад
|
|
а забув за конкурс
на 1 фото бачив 7 рогпчів
на 2 - 6
а бачив тоді біля 10 рогачів разом -самі  рогачі
хто вгадав і всім учасникам кубаси наріжу багато оленячої
всі кажут що добра 
|
|
|
|
|
|
|
Ві:Щоденник єгеря . Diario de un guarda . Dziennik Lowczego. Hunter's diary. Zeitu 6 міс., 4 тиж. назад
|
Репутація: 4
|
|
|
|
сірий
Ловчий професіонал
Постів: 471
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Репутація: 4
|
А як буде краще? приїхати набрати,  чи почекати коли приїдуть надають 
|
|
сірий
Ловчий професіонал
Постів: 471
|
|
|
|
|
Ві:Щоденник єгеря . Diario de un guarda . Dziennik Lowczego. Hunter's diary. Zeitu 6 міс., 3 тиж. назад
|
Репутація: 0
|
На сьогодні нічого конкретного
Але за декілька років буду мати військову пенсію,
А за цей час хочу підготуватися до занняття улюбленою справою (вивчити пормативно -провову базу, найти угіддя та фахівців)
Зараз на Рівненщині майже повністю зруйнувалась дренажна система осушування боріт.
Вода та бобри наступають. Природа повертає втрачену красу. Є де розвернутись 
|
|
|
|
|
|
|
Ві:Щоденник єгеря . Diario de un guarda . Dziennik Lowczego. Hunter's diary. Zeitu 6 міс., 3 тиж. назад
|
|
ahdg писав(ла):
А за цей час хочу підготуватися до занняття улюбленою справою (вивчити пормативно -провову базу, найти угіддя та фахівців)
Зараз на Рівненщині майже повністю зруйнувалась дренажна система осушування боріт.
good idea
вивчити пормативно -провову базу - постійно міняється що і невстежеш
угідь багато
фахівці є а спеціалістів світового рівня 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
¨=
після виборів  та почитавши трохі форуми сайти наші руські
та ще з морозами - 33с у мене пропадає бажання іхати в гості не те що щось там робити 
|
|
|
|
|
|
|
|
Репутація: 12
|
ahdg писав(ла):
Земляче (я також з Рівненщини родом) і вже маю військову пенсію (теоретично, або право на пенсію). Там все так само як і на Волині. Наробили тією меліорацією... Боліт, в яких я в дитинстві ловив рибу, вже нема... Бардак.  Та і взагалі, там на Горині в Гощанському районі рибу вибили електрики. "Длінний" з "Пєтухом" (він же в рибінспекції директор по Рибінспекції) вибили все. Я навіть на Горинь на вудочку ловити і не пробую...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
u nas tut nyni ZAKRYTTIA SEZONU na velykogo zvira .
z 2 storin poliuiyt kolektyvni 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ну чого мені ше тут в угідді бракувало ану вгадайте ???
КОРОЛІВСЬКОГО ПАВИЧА
Уже маємо тількищо привезли шефу
і я бігаю і ту пару десь притулюю ххаа
|
|
|
|
|
|
|
|
|
кому чого не хватає - королівцького павича то королівського павича
Мрії збуваються і це позитив  і як їх весняні трілі 
|
|
|
|
Останнє редагування: 16.02.2010 18:17 Редагував ostt.Причина: офтоп
|
|
|
|
|
нині і до нас зима завернулась .є снігу 3-5 см .павичі мокнуть
зранку перезвонив сусід єгерь і кажи приїзжай що робиш сніг падає ми сі тут збираємо посидіти біля каміну яйці пожаримо і ковбаскі домашні...
було нас 4 єгеря гірські і 1 лісник державний .файно посиділи поговорили ...пожарили яйці  віпили не цілих 2 пляшкі вина і розіхались перед обідом 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
не їзди пяний по засніжених гірських дорогах  !!!!!!
ти ж нам ще можеш в приголі стати 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahdg писав(ла):
не їзди пяний по засніжених гірських дорогах !!!!!!
ти ж нам ще можеш в приголі стати
 та пяний неїзжубо не пю
але тверезий їзжу і там описував що небезпечно ..носить . 1 раз і машину в горах залишив на ніч бо чуть не перевернувся  .
нині знову сніжок
уже павичів заніс до хліва бо мокрі як кури
іду якось зіхати до складів і загрузити кукурузу і розвести звірці голодній
|
|
|
|
|
|
|
|
Репутація: 19
|
Василь , а як твої лайки ставляться до павлінів-мавлінів? Чи вони ще розмноженням зайняти , то не звертають уваги?  Дивись , щоб , не дай Бог , не зробили , як мій Басар з сусідською куркою  . Ще й , гад , приніс мені в двір. 
|
|
|
|
Останнє редагування: 16.02.2010 13:09 Редагував Хімік.
|
|
|
|
|
Хімік писав(ла):
Василь , а як твої лайки ставляться до павлінів-мавлінів? Чи вони ще розмноженням зайняти , то не звертають уваги? Дивись , щоб , не дай Бог , не зробили , як мій Басар з сусідською куркою . Ще й , гад , приніс мені в двір.
 та ні вже не займаються сексом
а павич ім був сподобався згавкали той бідний літав по клітці купу пірі погубив .
насварив і вже не чіпают .
вони в клатці будуть і так мають багато бажаючих іх зісти : лиси,хінети ,куни ...орел.
|
|
|
|
|
|
|
|
Репутація: 19
|
Ну , слава Богу  ... А то я вже зпереживався  ...
|
|
|
|
|
|
|
Ві:Щоденник єгеря . Diario de un guarda . Dziennik Lowczego. Hunter's diary. Zeitu 6 міс., 1 тиж. назад
|
|
...війшов зараз в 1 00 ночі з хати
 сови гукають в низах
поза хатов вавкає лис  ...уффф як в казці
страшно ...

|
|
|
|
|
|
|
Ві:Щоденник єгеря . Diario de un guarda . Dziennik Lowczego. Hunter's diary. Zeitu 6 міс., 1 тиж. назад
|
Репутація: 8
|
Ти,Василю не відходи в ночі від хати делеко,бо хто тут нам все буде розповідати. 
|
|
West
Ловчий професіонал
Постів: 1487
|
|
|
|
|
 | | |
|