Анкета для krd_roman

  • Поза форумом
  • Статус: Досвідчений ловчий
  • Зареєстрований: 28/06/2009
  • Останній візит: 24/07/2017
  • Часовий пояс: GMT +0:00
  • Місцевий час: 09:05
  • Пости: 128
  • Перегляд анкети: 681

Підпис

BROWNING BAR LONGTRAC HUNTER NERO FLUTED .30-06
Повідомлення

Повідомлення

emo
P/S/ Індивідуальне полювання на самця козулі, найулюблініше з усіх полювань для мене. Бо саме від мисливця, як особистості залежить усе, + дрібка везіння 1 % .
Я вітаю Вас з достойним трофеєм , Ви справжній "ПОЛЬОВНИК".
Індивідуальне полюва ...
Категорія: Звіти
emo
Яб їх заставив з'їсти ті ембріони. Мразь.
Свавілля браконьєрів ...
emo
Доброго Вам дня!!!!
Не буду довго Вам розповідати про ті враження від побаченої роботи сабаки даної породи!!!!!!!!, але скажу так,- ну дуже хочеться придбати чотириногого друга-помічника "чорного" окрасу. Підкажіть де можна придбати щенята?
Пойнтер
emo
І мені будь-ласка комплект ,.

P/S/Куди гроші?
Форумна нашивка
emo
Польовнику!!!
Прийміть мої щирі вітання!!!
У Вас почався гін, то де як не секрет?, бо у нас на Дрогобиччині ще ні!!!! якось не реагують ще мабуть гормони слабо бють!!!!

І ще пару запитань!!!!

1. Чому саме `BUTTOLO` а не інший?
2. І як давно Ви з ним полюєте?
Дякую, і ще раз Вітаю
Індивідуальне полюва ...
Категорія: Звіти
emo
Усім доброго вечора!!!!!!
P/S/я уже приготувався до Паски!!!! а Ви??????????????

Так ось я "ЗА", бо маю до цієї справи "цікавість", проявила себе у придбанні ручної "кидачки" та само-собою тарілочок!!!!!!!!
кидачка ось такої фірми "MTmcase-gard" а те назва самої "кидачки" EZ-Double-Throw, ще фото

Так що потрохи треніруюсь
А,а,а,а,а ще забув

Рум"яна пасочка сміється
і шинка зваблює тільцем.
А сир і писанки чарівні
ковбаска обняла кільцем.
Сидить в куточку хрін пахучий,
лиш чуб із кошика стирчить.
А масельце в колачик злилось
і тихо на тарілці спить.
Бажаю в цю святкову мить,
нехай Господь благословить!
Від нього всім добра і ласки.
Христос Воскрес!
Смачної Паски!
Зустріч на стенді (Л ...
emo
Щодо "зелененького"
Придбав на пробу кулю під маркуванням "PTS" Sellier&Bellot 11.7g

ось як описує дану кулю виробник.
"Куля PTS є результатом зусиль мисливців, у пошуку кулі з високою раневою ефективністю, одночасно зберігаючи відмінні балістичні цінностей. Куля зі свинцевим сердечником покрита зміцненим корпусом і обладнана з полімерним наконечником. Оптимальна форма забезпечує кулі дає досягнення більш високої швидкості і траєкторії стабільності. Ці характеристики забезпечують чудову точність і поранивши можливість куля, залишається компактною, навіть у момент удару, вона не розбивається."

Хтось із Вас використовував такі набої????
Набої до карабіна та ...
Категорія: Набої
emo
DOK написав:
Викристовую такі набої :[/IMG][/URL]

Знаю що це порушення ПРАВИЛ, але без фото я б не зміг пояснити суть запитання!!!!!

Даний вид куль закінчується "зелененьким", мабуть це пластик. Який вплиає на розкриття кулі і зупиняючу енергію.
Не підскажете де у Львові можна придбати даний вид набою в калібрі .30-06?

І ще такими набоями у європейських фільмах про полювання "луплять" кабанів. Вони від дії даної кулі, падають як підкошені.
Набої до карабіна та ...
Категорія: Набої
emo
Так пане Олесь з Вашою думкою я також згідний, що ,УТМР і Лісівник в нас, давно прогнили, можна сказати що уже заплісніти !!!!!!!!!!!!

P.S.Що то у Вас за "ружбайка"?, якщо можна то декілька слів про неї. Бо хочеться і колеться така "штука".
А це Ви його так?
Фотозвіт з Івано-Фра ...
Категорія: Звіти
emo
ОлегП написав:
Все про жінок та про жінок... нижче карикатура яка в певній мірі дасть сатисфакцію жінкам.., жінка мисливець:

Як кажуть "Бери бика за рога" а мужика за я...
Гумор
Категорія: Гумор
emo
ОлегП написав:
І не тільки думками... Доволі часто крізь шибу авто поглядами.., домальовуючи або забираючи в уяві лишній одяг...

О ця снігова Діана доречніша в дану пору року!!!

P/S/ Зустріти таку б влісі і попитати де тут звірятка ховаються
Гумор
Категорія: Гумор
emo
Так це "сучасна" Діана, яку мисливці зустрічають "думками" ідучи до додому із вдалого полювання
Гумор
Категорія: Гумор
emo

BAR LONGTRAC HUNTER ...
Категорія: Нарізна зброя
emo
5-ть раз!!!!!
Символіка Клубу "Лов ...
emo
Федько-халамидник написав:
знайомий розказував що в них на колективному полюванні також вполювали дві лисиці. Це було в районі Біберки. Це не одне й те саме полювання ? Рельєф ніби не той

Ні! Це Дрогобицький район
колективне 2011
Категорія: Звіти
emo
Вітаю Вас і себе
Хоча декілька слів я уже виклав в темі "BAR LONGTRAC HUNTER NERO FLUTED .30-06" про перше колективне полювання мого "нового друга", а тут колективне. Так що сам колектив і трофеї
колективне 2011
Категорія: Звіти
emo
i19 написав:
Не знаю, що там у Вольфара було... Але думаю, що якщо цей емоційний процес буде довго продовжуватися , то може розперти Мушку і цілик знімати не варто, думаю ... Він з мушкою по своєму неповторний ...

Окей одну відповідь у користь мушки зараховано!!!
Які ще будуть пропозиції?????????
BAR LONGTRAC HUNTER ...
Категорія: Нарізна зброя
emo
Євген85 написав:
Був сьогодні в обласному "Лісівнику" у Львові, цікавився чи можна у них купити відстрілочну на пушного, кажуть що можна і без ніяких проблем!

Я також мав розмову з п. Олійником про "все таке" також сказав, що без проблем!!!
Дрогобицьке ТМіР "Лі ...
emo
volfar написав:
Щиро радий за Тебе, що Твоя зброя викликає в Тебе позитивні емоції. Колись так і в мене було.
Чому було
BAR LONGTRAC HUNTER ...
Категорія: Нарізна зброя
emo
Добавлю спочатку пару фото:

Так ось, і запитаю при нагоді: Чи доцільно, окрім ніж для збільшення естетичного вигляду карабіна "зняти" з ствола цілик і мушку, щоб було ось так

І пару слів про перше "його" полювання.

При перевезенні використовував чехол-чемодан із твердими стінками на замочку від фірми АКРОПОЛІС, який мені і не дуже сподобався, через свої габарити, матеріал виготовлення і те що його у багажник із речами не покладеш. Тому зараз веду активний пошук кейса, бажано фірмовий Browning-ський
Тепер ближче до полювання:
В руках карабін я відчуваю мов скрипку, він на прочуд маневрений, дуже добре збалансований /порівнюю із карабіном де ствол - без канілірів/, гарно лягає у плече із комфортною віддачею порівняно із болтовиком на порядок. Одним словом "чарівна палочка, якою потрібно вміло чарувати"
Щодо прицілювання, то це взагалі "Бомба". Просто, легко і основне точно. Звичайно такі показники забезпечує приліц, з яким я непрогадав. При нагоді ще раз дякую Олдак Вальдемару.

Тепер точно ближче
Стояв я на номері, з якого відкривався вигляд на порослий самосів, берези, вільхи і ще багато деяких дерев. Номер мій як може Ви здогадалися "крайній", який мені випадав завжди, так як мені було сказано, - "ти із сверлом, тому ставатимеш подалі" з чим я категорично не погоджуюсь, щоб таке було ставлення до мисливців із нарізною зброєю. Апелюю я тим: що по-перше, якщо мені держава довірила даний Вид зброя, тоді ж на мене покладено і обов'язки які я узяв на себе, і відповідальність за невиконання цих обов'язків чи за дії чи бездіяльність;
по-друге, якщо колись, десь, і з кимось, щось було, то це не означає, що воно обов'язково повториться в даний момент. Хоча ми не знаємо, що буде з нами у наступну хвилину!!!;
Тому прошу ставитись із довірою до колег, бо якщо ми не будемо довіряти то і не довірятимемо власній тіні. Це так про особисте

А зараз саме це:
Лис вибіг із загону не в мою сторону, і легеньким кроком біг дорогою по діагоналі від мене в 35-40 м. Я легенько і тихенько прицілився обома очима і провівши метр півтора вистрелив. У цей момент мені пригадався фільм із серії Hunter Video, як там професійні мисливці полюють лисиць, які мчать щодуху. І я відчув себе таким
P.S.Може це не по темі, але не можу не поділитися своїми емоціями. які уже два дні прут із мене
Дякую!!!!!!
BAR LONGTRAC HUNTER ...
Категорія: Нарізна зброя
Детальніше
Час створення сторінки: 0.75 секунд