Анкета для ярий

  • Поза форумом
  • Статус: Ловчий професіонал
  • Зареєстрований: 11/08/2009
  • Останній візит: 12/10/2020
  • Часовий пояс: GMT +0:00
  • Місцевий час: 22:46
  • Пости: 1946
  • Перегляд анкети: 2902

Підпис

Повідомлення

Повідомлення

emo
Полювання самособою зрозуміло.Будемо робити.Через ко19 мисливський фестиваль не відбувся.Якщо в" Багдаді буде все спокійно"то зорганізуєм.
Екскурсії озброєних не практикуєм.
Зустріч 2020
emo
Петиція "Захист прав ...
emo
Колли збори?На новий рік пора планувати і працювати для спільного блага.
Зустріч 2020
emo
Зустріч 2020
emo
І хто там щось проти такс має???
Такса -злосний песик ...
emo
Є багато спільних питань і пропозицій
Зустріч 2020
emo
Переглядував фото останньої форумівки.Чи то що сонце тоді було,тепло,але треба повторити.Пропоную після виборів на початок листопада,можна до" Листопадового чину"в Славську зиобити наступну форумівку.В кого які думки?6
Зустріч 2020
emo

Потужньо
Розумні висловлюванн ...
Категорія: Біля вогнища...
emo
Львівські такси рвуть всіх на змаганнях.Кров від Біраа своє дає.
Такса -злосний песик ...
emo
А хто памятає вислів горація :dulce decorum pro patria mori est
-солодко і почесно померти за Батьківщину.
Розумні висловлюванн ...
Категорія: Біля вогнища...
emo
не міг відновити пароль.Взламати не вдалося.Мусів згадати той,що був.Все ок.
ПОБАЖАННЯ ДО ПОКРАЩЕ ...
emo
Агов!
куди поділися таксятники?
Такса -злосний песик ...
emo
Як кажуть на галичині: -я сі тішу.Молодець.Молодець,що не зупиняєшся на досягнутому.Таких нам треба.

Я з різних причин майже чотири місяці не стріляв,а по-серйозному.більше пів року уже.
Проба зброї з холодного ствола на 100м. в тактичну мішень "Спасти заручника" потрібно попасти в шнур з першого пострілу ,щоб не зачепити людину і не попасти в перекладину.
[attachment=22161]20161013_184536.jpg[/attachmen шнур тоньший за сірник.Дається 0,5хв.
Дядько одну з першого мазанув.
Потрібно

постійно займатися,як скрипач,чи як "щипач".
Стрільба з нарізної ...
Категорія: Нарізна зброя
emo

Як з полем,коли - з водою
Вітаю.
Звіти з Закарпаття
Категорія: Звіти
emo
А хто розкаже про манліхер М95.
Продаю
О.Рева доречі хвалив у своїх спогадах бо коли попсувся його штуцер який мусів відправити на ремонт в Чехію,то взяв у Львові карабін манліхер в кал.8*56 (по замірах це навіть кал.8,3мм)
Антикварна Зброя
Категорія: Рідкісна зброя
emo
А на 7.06.такий генератор підійде
Генератор
Категорія: Звіти
emo
Був у госпіталі то на паску попаду додому і в неділю вночі виїзджаю знов на Схід.Ostfrontzug.
Надіюся,що в червні на початку буду вже тут.
Програма діяльності ...
emo
Надіюся,що всі читали книгу про сколівські Карпати І.Чудійовича і ознайомлені з виставкою 1910 р.у Відні.
Трофеї з замку Гределя займали одне з почесних місць на цій виставці і взяли кілька золотих медалей.
Угіддя Сколівщини були відомі капітальними трофеями в цілому світі.
Окрім цього,не варто не брати до уваги,що не менш капітальніші трофеї брали і браконьєри.Капітальні роги оленя не легко було заховати так ,щоб ніхто не взнав,але продати подальше бувало часто.Особливо це стосується рогів косулі,кликів кабана чи шкір рисі,ведмедя і т.д.
Розкажу,а точніше перекажу,одну історію з наших країв,а точніше з Дрогобитчини.
Князь Юліуш Бельський,який часто полював у Гределів в Скольму,мав також невеликі відносно мисливські угіддя і на Дрогобитчині біля с.Рихтичі.Якось 1928 р.один з його єгерів послідив у лісі і доповів про це лісничому Адаму Козловському про появу в угідді великого кабана.До цього часу його ніхто не бачив і не слідив в цих угіддях.Наступного дня вирішили зробити загонне полювання.На номері стояв син Бельського Анджей Бельський.Здібний мисливець,перспективний ,але молодий ще і гарячий.Загонку зробили правильно де і мав бути цей великий кабан але молодий бельський не витримав на номері і відстріляв двох інших кабанів,які перші пішли з стадом на номер.Великий кабан,якого по зовнішніх формах зразу назвали "Грубий",пішов боком між загоничами та номерами.Молодий Анджей Бельський бачив його вже перед самими загоничами і небезпечно було вже стріляти.
Два роки нікому не попадався "Грубий" і не виходив на номера при загонних полюваннях.
В 1930 р.17-19 грудня проводили триденні полювання і бачили "Грубого"але на постріл він так нікому не вийшов.Наступного року 1931 з весни зробили за вказівкою Юліуша Бельського підкормочні площадки з вишками,вичікували,але також безуспішно.Літом цього року один з селян прийшов зранку до лісничого Козловського і повідомив,що недалеко с.Буковець знайшов постріляного кабана.Це був "Грубий"До вечора ікла вже були в Козловського які Ю.Бельський вирішив викупити хоч один клик був поломаний на кілька частин.Ці ікла пізніше були оброблені сріблом в одній з львівській ювелірній майстерні.
Хто відстріляв цього кабана ніхто не знав.Розпитували тишком і серед місцевих браконьєрів.Без успіхів.
На міжнародній вистаці мисливській в Берліні 1937р.(в рейху не лише воювали)ці ікла кабана отримали золоту медаль і були всесвітніми чемпіонами аж до 1986р.(Золото дається з оцінкою 120 пунктів і вище)Ці ікла мали29,2см довжини та 3,38см ширини.та отримали 151 пунктів.Більшими виявилися лиш в 1986р.відстріляного кабана болгарином Тодором Зівковим.
Через кілька років після всього в вересні перед початком війни лісничий А.Козловський зібрав на нараду востанній раз всіх працівників тлісу і вкінці підчас різних розмов зайшла мова про кабана "Грубого".Слово за слово і один з єгерів Буляцюк признавсяяк він купив стару нарізну одностволку бо з гладкими стволами не ризикнув і підчекавши кабана в картоплі вистрілив.Кабан побіг після пострілу якби нічого не було тому він не подумав його і шукати.На ранок його вже знайшли.Признався,що тримає на память гільзу від того патрона.
Трофей цей зберігався Ю.Бельським у Варшаві разом з іншими в тому числі і трофеями добутих з в Сколе які пропали підчас війни.
Ще досі 10 найкращих світових трофеїв походять з Польщі.
о.Ревакович - священ ...
emo
Вітаю!
Появився і другий.Скоро буду вже на постійно тут.Збирайтеся до купи.Час найвищий.
Слава Україні!
Ukrainian Hunting As ...
emo
Вітаю всіх!
Ще місяць і буду на постійно тут.Потрібно відновити відвідини могили о.Реваковича.Приєднюйтеся.Життя триває.
Чи всі прочитали останню книгу І.Чудійовича.Які обговорення були?
о.Ревакович - священ ...
Детальніше
Час створення сторінки: 0.58 секунд