Анкета для sergei

  • Поза форумом
  • Статус: Початківець
  • Зареєстрований: 12/11/2009
  • Останній візит: 12/08/2019
  • Часовий пояс: GMT +0:00
  • Місцевий час: 03:12
  • Пости: 10
  • Перегляд анкети: 525
  • Проживання: Чернівці
  • Стать: Чоловік
  • Дата народження: невідомо

Підпис

Повідомлення

Повідомлення

emo
Привіт. Це не шишка а грибкове захворювання. Яке не знаю.
Полювання на Буковин ...
Категорія: Звіти
emo
Я проти і так мало дичини. Нехай розмножуються. З початку потрібно покласти край браконьерству.
Поддержим!
emo Мисливський сезон 20 ...
emo
Добрий вечір. Я підтримую думку на рахунок велосипеда, потрібно як було сказано витіснути корупцію і внести деякі зміни. Але володіння і носіння зброї е дві різні речі. якщо по країні всі будуть носитись зі зброею ,гарного мало.
Яким має бути закон ...
Категорія: Загальні проблеми
emo
В мене теж тоз34 нижній 0,6 верхній 1 на стволах так і вибито рушниця 1996р
Що б ви порадили (Іж ...
Категорія: Гладка зброя
emo
Є різні кулі. Треба знати діаметр стволі на виході і підібрати під них кулі.Є кулі для чоків. Подивись в неті.
Прошу поради
Категорія: Гладка зброя
emo
Доброго дня всім. На мою думку забороною цю проблему не вирішити. Потрібно щоб у кожній області були розплідники диких тварин,щоб потім їх випускати. Тоді буде толк.
частину коштів які ми здаємо як взнески ,потрібно виділяти на такі обєкти і конторолювати.
На Львівщині провели ...
emo
Всім привіт. Я живу в Чернівцях і хожу на полюваня кожен вихід.Зайця дуже мало.Незнаю звідки у них така статистика.Озимина вся всіяна отравленним зерном.Про куропаток вже можна не говорити.Хто за це відповість?
На Буковині від неві ...
emo
Заборона полювання це не професійно.Треба відтворювати наші ресурси.Будувати розплідники.ЦЕ те саме що видати закон про заборону наркотиків або щось інше але з цим не боротись.Заборона це для людей які нічого не хочуть робит а чекають відтворення.ТОДІ ТРЕБА ЧЕКАТИ РОКІВ СТО. ЧОМУСЬ У РОЗВИНУТИХ КРАЇНАХ ВСЕ НАВПАКИ.ТРЕБА ЩОСЬ РОБИТИ а не чекати мани небесної.Якщо щось береш треба щось віддати.
ЦЕ МОЯ ДУ МКА.
Не мовчи, виступи пр ...
emo
Привіт всім. особисто я стріляв нижній ствол №5 верхній №3 патрони робив сам ,результат на відкритті 3 качки 1 чирок всі в льот.
Полювання на качку
Категорія: Полювання
Детальніше
Час створення сторінки: 0.57 секунд