Анкета для jon silver

  • Поза форумом
  • Статус: Початківець
  • Зареєстрований: 03/02/2010
  • Останній візит: 18/07/2014
  • Часовий пояс: GMT +0:00
  • Місцевий час: 14:02
  • Пости: 3
  • Перегляд анкети: 413
  • Проживання: невідомо
  • Стать: невідомо
  • Дата народження: невідомо

Підпис

Повідомлення

Повідомлення

emo
hanter39 написав:
Вчора нарешті дочекався я відкриття по пернаті дичині. Полював, не зраджуючи традиції, от уже в тринадцятий раз в одному і тому самому місці. Цьогоріч нам з батьком склали компанію щей і мій кум Андрій, Гай і Буян.
11.08 о 11 год. прибуваємо на завітні місця. До 14 год. справи буденні: розкладання намету, заготівля дрів, побудова стола, лавок, розкладання багаття,..В 15.20 починаємо підходити до наших угідь (від лагеру до місць полювань, метрів 500). Місця полювання представляють собою колишню замулену річку Грабарку. Тепер там утворились болота (плавні), з кучею трясовин і майже не прохідних місць заросшим осокою і очеретом з подвійним дном. Ця територія є перевалочною базою всіх навколишніх качок.
В 15.30 батько проводить невеликий інструктаж, і розходимось по скрадка, підготовлених мною декілька днів тому назад.
В 16.05 на сусідніх озерах лунають перші вистріли. Починає налітати крижак і чирка і до нас. Ми з кумом починаєм манити. Але коли тілки качка починає заходити на круг, як неподалік нас їх зустрічає два "стендовика" (так батько називає молодих мисливців, які купивши і доки і рушниці луплять по "літаках" (качці, яка навіт летить в 150-200 м над ними)). Батько робить їм зауваження-поради, щоб дали качкам опуститись нижче. Ніби подіяло на трохи (допоки я не збив чирка, батько крижня (якого ми не знайшли - впав підранком в очерет), а кум крижня). Далі наші "стендовики" били чуть не по хмарах. Ми вирішили, що хай собі стріляють, а ми поки підем зажарим шашличок, зваримо сурпи з качки і спокійно діждемось вечірнього льоту.
Коли на дворі почало вечоріти

Ми знов попрямували до наших місць. І тут почалось . Крижень валив зі всіх сторін. Були і влучні постріли, були і промахи, були й і підранки (що дуже прикро, але надіємось, що на наступний сезон з УКГ Буяна, виросте хороший качатник. (Батько задумав, чи не придбати нам ще РОС для полювання на качку, мама ще не знає хаха)).
Так як я наймолодший зі всіх і найбистріше пересуваюсь в наших болотах, то всі качки приходилось доставати мені. Один раз посла кума за його ж збитою качкою (яка впала прямо поміж трясовини, то чуть горе не сталось). Кум пішов і застряг. Я бігом до нього побіг болотом-водою навпростець і сам вскочив в одну трясовину. Нащастя, бистро рухався і визволився, а кум бачу, чуть не плаче, а вдіяти нічого не може - ноги засосало вже в пояс, а він ними і не рухне. По дорозі до нього я захвачую його качку, направляюсь до нього. Помагаю руками (засунувши їх в багно) витягувати йому ноги і робити кроки в сторону берега, при цьому сам слідкую, щоб не сильно вгруз, бо і мене засосе. Так ми "бавились" хвилин 30. Далі по качки знов в воду йшов тільки я і Буян (Гай після одного купання вирішував бути на березі). Дуже радувало, що під час льоту було дуже багато качки, ми навіть вибирали котру стріляти, а котру ні, що б падала не на воду, а на беріг. Після вдалої зорьки в лагері не обійшлось і без довгих посиденьок біля костра з різними байками.
Зранку йшов дощ (як і всю ніч). На ранішню зорю пішли тільки я з батьком. Качки було на воді багато, але по підійти до себе вони не дали, здіймались всі за межами пострілу. Коли вже мали іти назад в лагер, на мене з батьком налетіло 2 крижачка. Ми по одному і збили. Я свого бистро знайшов, а батьків знову був підранок, який скрився в очереті .
І так, наші результати двох днів полювання: батько 7 крижнів (4 з них він так і не знайшов), кум 6 крижнів (2 з них не знайшов), я 6 крижнів (2 з них не знайшов) і чирок.
Полюванням задоволений на 100 %!

а норма відстрілу за один день-явно не 10 крижнів.

Порушення правил п. 2.3, 4.25...!!!
=LСергій=
Звіти з Хмельниччини
Категорія: Звіти
emo
закінчилося полювання.компанія мисливців сиділа вже не одну годину біля багаття та маси різних напоїв і наїдків.метрів вісім від привалу мисливців до дерева привязані естонки кобель і сука.і хлопака тарабанить ту сучину по дорослому не на жарт. за цією картиною спостерігає 7 річний михайлик,синок мисливського бригадира.
-тату а що то собачки роблять?-
-а це сину нижня собачка дозволила верхній на себе лапки покласти, бо верхня в лапки змерзла.-
-після декількох секунд роздумів синок видав-
-отак тату і в житті,хто добрий,допомагає то його і ї...ь.
така плата за добро
Категорія: Гумор
emo
втратила актуальність
мисливствознавці і к ...
Детальніше
Час створення сторінки: 0.46 секунд