Анкета для ВОВА /24

  • Поза форумом
  • Статус: Ловчий експерт
  • Зареєстрований: 11/03/2010
  • Останній візит: 19/04/2013
  • Часовий пояс: GMT +2:00
  • Місцевий час: 08:12
  • Пости: 187
  • Перегляд анкети: 666
  • Проживання: Болехів
  • Стать: Чоловік
  • Дата народження: 24/03/1978

Підпис

Повідомлення

Повідомлення

emo
Мішаня! Три цуценята вижили? В Краснодарському краї люди цікавляться.
КАРПАТСЬКИЙ гірськи ...
emo
Вибачте що не в тему. Але nadyk не правий. Приїзжого мисливця,місцевий боятися не буде. Бо місцевий наробив кормушок для козів зайців(за городом) як практикант писав,а приїзжий приїде чоловік 20 і останніх двох зайців котлом візьмуть. Потім у клубі розказують які вони герої і з якої відстані вони стріляли,неначе кровних ворогів положили. Я не збираюсь боятись приїзжих тому що я місцевий і я хотя би щось роблю для того щоб цей приїзжий побачив що таке заєць. У нас зайця мало, тому ми місцеві його рідко стріляєм,зате пани приїзжі цього не розуміють. Ви пани приїзжі на риковиську б'ете оленя. Голову забрали,а тушу залишаєте,тому що вам не відомо якою ціною місцеві мисливці утримують цього оленя в своїх угіддях. Так що пани приїзжі ви не думайте що ми крадемо у себе.Ми ще Вам даємо.
КАРПАТСЬКИЙ гірськи ...
emo
Є такі люди які нічого не можуть, не хотять нічого робити,так вони ще з других які хотя щось стараються зробити. сміються,бо їх зависть бере. Практикант! У міжсезоння теж є робота у мисливця. Піди кормушку зроби козам,сіль віднеси. По весні сіль козам ой як потрібна буде,а ще заведи собі карпатця. І тоді побачиш що і в міжсезоння можна нормально час провести,а не сваритись з людьми
КАРПАТСЬКИЙ гірськи ...
emo
Народ! Яке кріплення під оптику до мосіна підійде?
Кріплення для оптичн ...
Категорія: Оптика для зброї
emo
Лиса мій собака зовсім не гонить і, це для мене великий плюс.Він працює чудово по копиту,зайця теж гонить,хотя я проти заячого полювання. У Краснодарському краю(на Кубані) де я зараз працюю,полюють з англорусами.Інших порід я тут не бачив.Так що не сперечайтесь.Кожна порода собак гарна по своєму.
КАРПАТСЬКИЙ гірськи ...
emo
Доброго всім здоров'я!Гарненькі карапузи.Від Амура теж розібрали.У нас у селі уже чотири карпатці.Люди побачили як К.Г., працюють то зацікавились цією породою. Мені не треба було щось комусь доказувати.Вони самі бачили як працює Амур. І хто би що не говорив,а я полював у горах і з РГ.,i лайкою і естонками.Естонку і лайку я не признаю для полювання в горах(це сугубо моя думка),а руська цілий день гонит незрозуміло що.Хоча були і гарні моменти полювання з Р.Г. У горах найкраще себе показав К.Г. У степах не знаю:не полював.
КАРПАТСЬКИЙ гірськи ...
emo
Доброго всім здоров"ячка!Давненько не заходив,бо не було доступу в інтернет.Дивлюсь богато власників КГ появилось і це радує.У моєму селі уже є дама для Амура.Альма із Трускавця.Попередній власник казав що пошук у неї великий,а голосу не чув.Теперішній власник задоволенний іпошуком і голосом,тай собакою взагалі.Фотографії будуть коли додому приїду.Зараз не можу.Очухуюсь після аварії.
КАРПАТСЬКИЙ гірськи ...
emo
Я тоже не можу зайти на цей сайт.Народ!З Івано Франківська хтось буде на виставці?
КАРПАТСЬКИЙ гірськи ...
emo
Та це напевно щось вірусне.У моєму селі половину собак пішло на той світ.Мій Амур теж був дуже хворий.Щось похоже як у Колі.Цілий місяць хворів.Так похудав був що вже ходити не міг.Виносили на руках на подвіря.І почалось незрозуміло від чого.Прийшов з полювання і відказався їсти.Собака вижив,але скільки було пережито за цей місяць.Це видно якась слабість.Жалко собачок Співака і Рея.Бо вкладаєш у того пса душу,а тут як не в сільце то захворіє.Тільки все аби недобре.
Хвороби собак і їх л ...
emo
Жалко Співака.Тим паче собака уже працював.Якщо по роботі получиться,то поіду на виставку у Хмельницьк.Далеченько,але хочу поїхати.Хочу взяти на виставку ще одного КГ(сука)Лінда.Мій друг купив.Має 10 місяців.А не получиться самому поїхати,то відправлю жінку.Тільки які треба документи,я так і нічого не зрозумів.
КАРПАТСЬКИЙ гірськи ...
emo
І в Житомирі полювали з чорними гончаками.Чи це не гончак біля драбини?

КАРПАТСЬКИЙ гірськи ...
emo
Не марки,але картинки мені сподобались.

Марки у мисливстві
emo
Скільки буде коштувати дозвіл на нарізну,без всяких там взяток?
Дозвіл
emo
WALLY! Дякую!
Позвонив по вказаному адресу.Договорився.Сказали у травні приїхати.
Крілик дикий ( Oryct ...
Категорія: Тварини
emo
vasyl eger написав:
des 3-5 rokiv tomu bulo v interneti sho xtos ZI LVOVA mae i prodae . znaidy ! i buv tel

zviazhys zi mnoyu po skype , ranishe chym zakupliaty i vypuskaty . yak xoch ,ok

Добро!Зараз буду шукати.

ПОПЕРЕДЖЕННЯ!
Пункт 4.25
=Slavamaz=
Крілик дикий ( Oryct ...
Категорія: Тварини
emo
Дик твердий,спорити не буду.Але якщо відповідний заряд і дистанція дозволяє то чому дикові не впасти.Хоча двостволка надійніша,тут спору навіть не може бути.
Одностволка варто ку ...
Категорія: Гладка зброя
emo
Може хтось підкаже де їх купити?
Крілик дикий ( Oryct ...
Категорія: Тварини
emo
Олесь написав:
В моєму арсеналі є багато манків, більшість на качку(5-7) і цапа(2), але тепер отримав на лиса "нордік- про " - правда з ним ще не полював .
Я думаю що для мене приорітет манків в наступному : качка (перро), цап, .....ну і лис.

Манок працює на всі 100.У мене такий нордік є.Манком задоволенний.
Манки
emo
сірий написав:
Скільки людей стільки думок.
Який відсоток дика, падає на місці після першого точного пострілу?
Давши відповідь, буде зрозуміло чи потрібна одностволка.
На качку, я теж би не узяв.

Падає.І ще як падає.Якщо пораненний кабан,то добивати приходиться не на місці,а за цей час можна перезарядитись разів десять.На качку беру п/а,але не тому що качку збити не можу з одностволки,а тому що люблю постріляти .
Одностволка варто ку ...
Категорія: Гладка зброя
emo
Я починав полювати з одностволки.Зараз у мене є і двостволка і пятизарядка,але переваг я не бачу.Якщо нормальний стрілець,то другий ствол ні до чого.
Одностволка варто ку ...
Категорія: Гладка зброя
Детальніше
Час створення сторінки: 0.60 секунд