Анкета для ari

  • Поза форумом
  • Статус: Ловчий
  • Зареєстрований: 29/07/2010
  • Останній візит: 07/06/2017
  • Часовий пояс: GMT +3:00
  • Місцевий час: 01:52
  • Пости: 65
  • Перегляд анкети: 838

Підпис

Повідомлення

Повідомлення

emo
ГО ТМР "Бурштинське" відкриття полювання на пернатих 13.08.2016р о 16год. 00хв. дні полювання субота неділя середа.
Полювання на качку
Категорія: Полювання
emo
є інформація що наказ про затвердження лімітів вже в мінюсті на реєстрації.
Полювання на самця к ...
Категорія: Полювання
emo
ці такси підписані мінекології ще торік, і за офіційною інформацією були подані на реєстрацію до мінюсту де й застрягли. чи вже врешті мінюст справився з подкладеними на нього обовязками. чи є офіційна інформація?
Адміністративна та К ...
emo
федір вітаю з поповненням. бажаю щоб швидко знайшлись господарі для вісх цуциків. гарний поміт. та щось всі чорні і ні одного рижого. не порядок
Щенята такси стандар ...
emo
якщо чисельність поуляції досягла показника оптимальної кількості для даної частини угідь є зміст добувати також і самок, і довести цим співвідношення статів приблизно до показника 50/50% або 60/40% самок до самців. цим можна регулювати чисельність та досягти до кращих трофейних показників у самців. а коли до питання регулювання чисельності ще далеко то відстрілювати - добувати бажано тільки самців. щодо кітних кіз під час полювання то не варто цим перейматися, тому що в козулі проходить латентна вагітність і до кінця зими яйцеклітина практично не розвивається.
Полювання на самця к ...
Категорія: Полювання
emo
цього року зміна уряду відтермінувала індивідуальне полювання на С/К. в кого який прогноз на рахунок часу затвердження лімітів. то вже напевно треба міняти порядок їх затвердження і передавати ці функції на області.
Полювання на самця к ...
Категорія: Полювання
emo
таким було наше озеро у вересні 2015

в жовтні воно позеленіло від трави різної
а в листопаді вже підійшла вода

і до нового року ми ще не погано полювали.
Re: Озеро привид
Категорія: Звіти
emo
ми з Арканом також побували на норах

це закриття 2015 Аркан витягнув підранка що втік в нору. всього роботи на 10хв. не битий, а лисицю дбивали ломакою на поверхні.

а це відкриття 2016. підшумлений матьорий лис півтора години тримав оборону, Аркан виходив два рази і бачив що він вже битий і втомлений, подивився що я ще є знову в атаку. Я вже підійшов до нори щоб зловити пса коли вийде знову та в результаті чергової атаки лис виставив хвіст, із бічного віднорка (я навіть не знав що там є віднорок), за той хвіст я і витягнув ще дуже навіть живого лиса на поверхню і вже по привичці ломакою його і упокоїв, потім вийшов Аркан. а ще за пару хвилин відновився дар мови в напарника котрий стояв з рушницею і мав застрелити лиса, а на такий хід подій не очікував.
Полювання на лиса з ...
Категорія: Полювання
emo
співчуваю Михайлові, втрата собаки дуже важка для мисливця. кожен хто ходить на нори щоразу ризикує помічником і улюбленцем. одна втіха що є потомки від собачки і надія з часом взяти щеня від свого улюбленця.
Полювання на лиса з ...
Категорія: Полювання
emo
Володимир4 написав:
Маю дві дівчинки з Казахстану та пацана з Харкова!!!
коли плануєте вязку, які є документи, та як працюють в полі? цікаво подивитись, якщо не далеко можу підїхати.
УКРАЇНСЬКИЙ ХОРТ
emo
у нас черз дві гніздові пари білоокої черні закрили полювання на комплексі ставків рибного господарства, де крім того було тисячі інших качок та лисухи, і могли успішно полювати дві - три сотні мисливців. тепер кількість біолокої таж що й була а полювання на "слобідці" закрито, і ці ставки навіть не надають в користування мисливськими угіддями. проблему зникнення окремих видів треба досліджувати екологам розглядаючи повний комплекс життя та відтворення, що заважає зростанню популяції.
Полювання на качку
Категорія: Полювання
emo
хоча практично відрізнити - розпізнати нерозня - сіру качку в польоті та ще в сутінках не можливо, так як і багато інших видів червонокнижних птахів, тому багато мисливців абсолютно легально полюючи мимоволі стають порушниками, я сам бачи одного разу як над добутою під час вечірнього льоту білоокою черню плакав мисливець - орнітолог котрий описував даний вид і приділяв багато праці його охорні. яким чином привести в дію на практиці заборону полювання на такі види котрі добуваються мисливцями випадково?
Полювання на качку
Категорія: Полювання
emo
сезон уже закінчується. є ще дві ліцензії - може хто хоче?
Полювання на самця к ...
Категорія: Полювання
emo
якщо серед мисливців є фахівці гідротехніки чи просто досвідчені в питанні подачі води люди, будемо вдячні за поради чи допомогу у відродженні озера.
Re: Озеро привид
Категорія: Звіти
emo
це озеро між Бурштином і Насташиним, ще 23 липня коли робили облік мисливських птахів, водою було залите плесо і довколишні комиші, на відкриття там було 5см води по всьому плесу, але тиждень спеки дає своє. наповненнювалось озеро за рахунок земснаряда що очищав водосховище але він не працює вже три роки. мисливський колектив Бурштина робить що може щоб зберегти воду, але результати меліорацій тяжко побороти, ми вже рік шукаємо спосіб наповнити озеро з ріки, проте є певні технологічні складнощі, вже проєтується механізм подачі води та розраховується вартість проєкту та його продуктивність, далі побачимо що зможемо зробити. попри те біля Бурштина ще є багато хороших місць де можна пополювати на качку і не тільки.
Re: Озеро привид
Категорія: Звіти
emo
болото і вода горіти не будуть, але довкола боліт і вздовж річок є інші екосистеми (поля, ліси, луки ітд) котрі в даній ситуяції могли загорітись від не обережно кинутого недопалка. за свою практику ще ні разу не бачив щоб в болоті розбивали мисливський табір, їх переважно кладуть на сухому місці при можливості в холодку під деревами, і рідкоякий табір без вогнища. хоч мисливці в більшості випадків люди грамотні, відповідальні та організовані, але в сімї як то кажуть не без вийнятків. хтось не обладнає місце для вогню, хтось в поспіху залишить не погашене багаття от і причина до біди.
Правда на самих мисливцях відриватись не правильно. бо в плані заходів по недопущенню пожеж ще прийнятому на нарададі в ОДА ще були пункти про заборону спалювання залишків рослинності на полях та в приватних господарствах, про обмеження доступу населення до лісів ітд на пож небезпечний період, і про рейди пожежників + лісників + ментліції щоб за цим всім контролювати, але на то всьо треба кошти і бажання підніти дупу з кабінету і подивитися що робиться в натурі. а легше нашкребти наказ - заборону чи рекомендацію і запіаритися "я врятував область чи район від пожеж бо заборонив полювати".
Мисливський сезон 20 ...
emo
Сьогодні по Івано-Франківській області користувачам мисливських угідь не державної форму власності прийшов лист із управління із рекомендаціями призупинення полювання у звязку із пожежною небезпекою, до часу зміни погодних умов та зменшення загрози виникнення пожеж. від неділі по території області вже проходять дощі та спостерігається зменшення температури повітря, якщо вірити синоптикам так триватиме і далі (дощитиме) то полювання не доведеться припиняти. в цій ситуації завбачливі користувачі ще минулого тижня доручили єгерській службі приділяти особливу увагу запобіганню виявлення пожеж в угіддях шляхом недопущення розкладання вогнищ у не відведених та не підготованих для цього місцях, а також проводити мисливцям інструктажі по пожежній безпеці, під час патрулювання угідь.
Мисливський сезон 20 ...
emo
для того щоб предати повноваження їх треба спочатку отримати
Документи потрібні д ...
Категорія: Полювання
emo
Стаття 14. Документи на право полювання
Посвідчення мисливця та щорічна контрольна картка обліку
добутої дичини і порушень правил полювання, родоводи і паспорти на
собак мисливських порід, які можуть використовуватися в полюванні,
паспорти на інших ловчих звірів і птахів видаються центральним
органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері
лісового та мисливського господарства.
{ Частина третя статті 14 в редакції Закону N 1827-VI ( 1827-17 )
від 21.01.2010; із змінами, внесеними згідно із Законом N 5462-VI
( 5462-17 ) від 16.10.2012 }
Документи потрібні д ...
Категорія: Полювання
emo
тепер зрозуміло. а скільки і яких дипломів треба таксі на перший клас?
КАРПАТСЬКИЙ гірськи ...
Детальніше
Час створення сторінки: 1.08 секунд