Анкета для Степанович

  • Поза форумом
  • Статус: Ловчий професіонал
  • Зареєстрований: 17/01/2011
  • Останній візит: 26/03/2020
  • Часовий пояс: GMT +2:00
  • Місцевий час: 05:40
  • Пости: 2903
  • Перегляд анкети: 5144
  • Проживання: Закарпаття
  • Стать: Чоловік
  • Дата народження: 22/10/1955

Підпис

Повідомлення

Повідомлення

emo
Олесь, вітаю з черговими іменинами!
Здоров’я, добра, миру та приємних миттєвостей на полюванні.
Олесь, вітаю...
emo
Може читає, інколи
Вітаємо Бригадиря з ...
emo
Поздоровляю, Михайле!
Хай щастить і збувається.
Вітаємо Бригадиря з ...
emo
Крайній пост потребує виправлення, бо завершення полювання 29.02.2020 р. увінчалось здобуттям лиса. Одного (самця) вдалось взяти мені у другому загоні, патрон самокрут №3 в контейнері, "чистий" лис з гарною шерстю. Друга (самка) взята іншим мисливцем у третьому загоні, мене вже, правда, при цьому не було, потрібно було бути дома скоріше.
Так що завершення полювання, після серії "пустих", у нас виявилось успішним.
Звіти з Закарпаття
Категорія: Звіти
emo
Дякую Адміну та Славімаз за відновлення поролю
!!!Побажання!!!
emo
У нас три крайні виходи - лиса нуль, і не бачили, і само собою, не стріляли. Може і добре, значить його немає в угіддях, вірніше буде, дуже мало.
Особисто, цього року лиса - нуль, минулий рік - 2 шт, зайця - 2 шт, минулий рік - один. І по цій дичині, фактично не було промахів.
Фазана, качок теж не густо.
Висновок напрошується, однозначний, що дичини, на жаль, меншає, прес на неї збільшується.
Звіти з Закарпаття
Категорія: Звіти
emo
"Але я відірвався по даному виду полювання в цьому році."

і це основне, що радує і зігріває душу, кожного мисливця.
Щиро радий за тебе.
Якщо лиса дійсно поменшало, то фазанам і зайчатам краще, а значить і нам теж.
Цікаво знати, звичайно, від чого поменшало - потруїли основний корм мишей, болячки достали. У нас, в цьому сезоні і з фазаном не густо було, куріпок взагалі не видно.
Звіти з Закарпаття
Категорія: Звіти
emo
Вчасно на вас найшло "не спати" і як результат трофей. Радий за доцю.
З полем .
Ми вже дві неділі топчемось за лисами і результат нуль. Чи ходимо погано, чи їх менше стало не зовсім ясно. Ще залишилось два виходи, будемо надіятись.
Звіти з Закарпаття
Категорія: Звіти
emo
Ще потрібно довести і розібратись з червоними датами ... не помічено Покрова, День незалежності і Конституції і не зрозуміло чому 04.11 червоне,- у нас це не св’ято.
Календарь 2020
Категорія: Полювання
emo
... і не позначені державні св’ята в серпні, жовтні, грудні.
ще виправити "січень" і розібратись з буквами "е" "є".
Календарь 2020
Категорія: Полювання
emo
Ну, що тут скажеш - двічі молодець

Плече м"яко приймає віддачу..
Тепер би закурити, але ж місяць як не палю..
Звіти з Закарпаття
Категорія: Звіти
emo
СЛАВІМО ХРИСТА!
З Різдвом Христовим!
emo
Для ново прибувшого hunter179.
У нас є така традиція представлятись тут, щоб можна краще знати вподобання, погляди форумчанина, в процесі спілкування.
Презентація нових фо ...
emo
Ну, мій хустський з широкою крисою, тому і не ходжу в ньому. Мав колись з вузькими, але він мені не пасував, по фізіономії , тому позбувся і його.
Звичайно кожен міряє (бере) під себе і тут вподобання є різні, головне, щоб власнику подобалось.
ivans, який маєте, що є практичним? цікаво почути чи ще краще побачити.
ШАПКА УКРАЇНСЬКОГО М ...
emo
Мені, на полюванні, капелюхи не практичні. Давно вже куплений хустський так і валяється в шафі. Не практичні, бо не пройдеш в них по гущаку, при стрільбі пола чіпляє рушницю і робить дискомфорт в прицілюванні, в них жарко восени, ..., як тримає дощ навіть і не знаю.
А от практичним і безпечним, згідно останніх навіювань мод, є помаранчеві кепки і шапки.
ШАПКА УКРАЇНСЬКОГО М ...
emo
Приєднююсь до вітань.
Хай щастить і збувається.
Вітаємо hunter179 з ...
emo
Скоро будемо прочісувати угіддя, на предмет наявності лисиць, то потрібно придивлятись і бути готовим, щоб не спутати з собакою.
До речі, про відмінності можна написати і більш широко. І не, для прикладу, яка різниця подушок лап, ..., а, в першу чергу, візуальне розпізнавання на відстані.
шакал в Україні: пош ...
Категорія: Тварини
emo
Ого, до наших рукою подати ...
Взяли?
шакал в Україні: пош ...
Категорія: Тварини
emo
Де саме він знайшовся?
шакал в Україні: пош ...
Категорія: Тварини
emo
Це вже стиль життя.
Для полювання в приміській окрузі, не надто запасливо і зайвим виглядає. Хоча, коли з ночівлею, то напевно в самий раз.
Авто для полювання
Детальніше
Час створення сторінки: 0.93 секунд