Анкета для Михалич

  • Поза форумом
  • Статус: Молодий ловчий
  • Зареєстрований: 22/03/2009
  • Останній візит: 09/09/2012
  • Часовий пояс: GMT +2:00
  • Місцевий час: 07:58
  • Пости: 21
  • Перегляд анкети: 621
  • Проживання: невідомо
  • Стать: Чоловік
  • Дата народження: 22/08/1959

Підпис

Повідомлення

Повідомлення

emo
Степанович написав:
Два момента мають бути важливі, щоб при закриті полювання на зайця, наприклад, на два роки, мисливці платили внески і дальше і друге, щоб ці гроші використовувались не для зарплат чиновника, а йшли на охорону угідь, розселення зайця, т.п.
У нас, по моєму, ні перше, ні друге не можливе через наш долбаний менталітет і беззворотність покарання за порушення Закону будь ким.

У Косові колись закрили полювання здається на три чи чотири роки, так от ... після того і нестало зайця майже зовсім. Тільки зараз появляється в невеликих кількостях.
Я думаю, що потрібно додати свіжу кров до наших зайців. Дивився колись совдепівську хроніку як в одному регіоні України (здається на півдні) виловлюють зайців, пакують в клітки і перевозять в інший куток країни, наприклад на скід або захід. Це давало відчутні результати.
Може звязатись з мисливцями зі сходу чи півдня щоб відловили з десяток-два самців і щоб у них купити.
А ви, шановні форумчани, як думаєте?
Дуже хочеться почути думку шановного Василя-Єгеря.
полювання на зайця
Категорія: Полювання
emo
Поки-що займаємось курами.

Фотозвіт з Івано-Фра ...
Категорія: Звіти
emo
Пробачте, що втрутився. На правах того, хто розпочав тему, маю прохання: розкажіть і, при можливості, покажіть хто де і на кого полює на ІВано-Франківщині? Дуже цікавить зайчик. Хто ходив, що бачив ? Якщо бачив зайчика, де від піднімався (трава, рилля , стерня ...)?
Я ходив в Городенківському і Косівському районах. Зайця ще не бачив.
Фотозвіт з Івано-Фра ...
Категорія: Звіти
emo
<iframe width="420" height="345" src="www.youtube.com/embed/UNTw7GH325U" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Цікаве відео про риб ...
emo
Привіт Олесь!
Собакін справді виріс... Три роки промелькнули - як один день.
Я цього року пропустив все (здоровя підводить). і не був з Діком ні на виставках ні на випробуваннях, і тому залишились на рівні минулого року (huntdogs.ru/dog_details.php?bc_tovar_id=1989), але це тільки по паперах, а мисливського азарту прибавилось значно, і не тільки в Діка, а напевне, і у мене.
Швидше б той серпень ...
Перепел 2010
emo
Сьогодні пробували зустріти перепела. Не зустріли і не чули. По куріпкам і коростилям постояли вдоволь.

Короткий фотозвіт:

Хто і де вже чув перепела?
Перепел 2010
emo
Вчора вже заплатив внески - 250 грн.на 2010-й рік бо сьогодні хотілось пройтись по полях з рушницею. Саме ПРОЙТИСЬ, бо вполювати зайчика нинче - дуже проблематично.
Фотозвіт з Івано-Фра ...
Категорія: Звіти
emo
Олесь писав(ла):
Напевно ,що так , видно дуже гроші потрібні

Звичайно потрібні - на біотехнічні заходи, направлені на відтрворення фауни, а бо у Городенківському районі, або у Пущі Водиці.
Хто його розбере?
Ми ж як сліпі котята. Платимио справно, а як витрачаються ці кошти? ніхто толком не знає.
Тільки не говоріть мені про звіти ревізійної комісії...
Фотозвіт з Івано-Фра ...
Категорія: Звіти
emo
Хімік писав(ла):
Хлопці , Адмін , Михалич , де можна побачити ці фотки , почитати відгуки з сусіднього форуму? Дуже цікаво! Можна зсилку на той форум в ПП зкинути. Зарання дякую.

Можна подивитись ось тут:
www.uahunter.com.ua/phorum/viewtopic.php?t=14066&highlight=

А також пропоную з останнього полювання:
www.huntingukraine.com/index.php?option=...atid=13&id=19330
я їх на фотоконкурс не пропоную, там найбільший рейтинг мають фотки трохи іншого плану, так що я з с своїми правилами в чужий монастир не суюсь.

А взагалі, рекомендую не скупитись на фотографії форумчанам, так цікавіше сприймати те, що відбувається і про що намагаєшся розповісти.
Удачі!
Конкурс з нагоди сез ...
emo
От і подумай: ми говоримо про мисливські угіддя де господар УТМР. Вести мисливське господарство - одних лозунгів мало, потрібно бути спецом і вміти реалізувати своє вміння на практиці. Це можливо тільки тоді, коли людина буде матеріально зацікавлена в результатах своєї роботи. А часи Павки Корчагіна "безплатно кайлом махати" вже давнозакінчились , і комуністичним відношенням до праці "пахати безплатно в своє задоволення" вже нікого не купиш. Часи УТМР підходять до логічного кінця, 2012-й рік буде кінцевий. Думайти вже, хто буде користувачем ваших мисливських угідь? і чи буде це спеціаліст, чи "хороший парень".
Бажаю успіхів.
Ні пуха!
Фотозвіт з Івано-Фра ...
Категорія: Звіти
emo
Norik писав(ла):
vasyl eger
nerozumiu
to chogo zaboronyly poliuvannia
a na 4x4 poliuiut

я мав на увазі , що вони полюють у нашому районі ,яка межує з Чернівецькою областю. І приїзжають на всешляховиках. Певно, що мають відстрілочні.Треба відредагувати .Дякую.

Те, що у них є відстрілочні- то че точно, так само як і те, що в будні дні вони не полюють і по ночам з під фар зайця не винищують. А поля та й схили з ложбинками на Городенківщині виглядають як зошит в арифметику: в доль і в поперек в слідах від машин і тракторів. Напевне місцева братва круглий рік рятується зайчатиною від голоду.
Фотозвіт з Івано-Фра ...
Категорія: Звіти
emo
ostt писав(ла):
Гарна фоторозповідь

І що на трембіті вмієте?

Це не проста справа.
У мене особисто нічого не виходило, а от Степан Васильович якоїсь гуцульської доста пристойно видав.
Фотозвіт з Івано-Фра ...
Категорія: Звіти
emo
Все це було минулої неділі. Було досить холодно: мороз і вітер. Але приємно, що снігу було вдосталь. Було видно, що в міжсезоння ще не всіх зайців з під фар винищили.

По сніжку та по морозцю!

По сніжку та по морозцю!

Це мій ДІКуша.

Аце-Степан Васильович на марші.

А це - просто дядько Степан.

... тут він вискакує, я клац.... і... він дальше побіг.

Ні в травах ....

Ні в ріллях ....

По кому стоїмо?... по зайцю чи по куріпці?

Чудове місце для льожки.

А памятаєш ... років надцять тому ...

Радіостанція завжди виручає.

Хоть і Городенківщина, а смерічки як у Косові!

Можна і по радіостанціях зкликати всіх на обід, але якщо є під рукою трембіта, то чому не зекономити на батарейках ?

18.
Ну звичайно, без трофеїв не обійшлось.
Фотозвіт з Івано-Фра ...
Категорія: Звіти
emo
Поясніть будь-ласка. Що означає оренда? Що орендую і в кого.
Чому приватне мисливське господарство не може укласти угоди з користувачами земельних угідь напряму?
Ведення мисливського ...
emo
Що стосується УТМР, то мені здається, що вони відмирають, мяко кажучи. Ця структура не може дальше існувати як мисливське господарство. Я маю на увазі організації УТМР в окремих районах. Тим більше у 2012 році - нові договора з користувачами земель потрібно заключати. Це буде ПІПЕЦ УТМРам!
Ви в постах правильно замітили: всі хочуть споживати, а вкладати - зась, може воно (дичина) якось саме виживе, або прибіжить з сусіднього господарства.
В мисливське господарства (для його ведення) ПОТРІБНО ВКЛАДАТИ КОШТИ і справою займатись ПРОФЕСІЙНО.
Ми вибираємо головами районних і обласних організацій УТМР хороших "парней", а ХОРОШИЙ ПАРЕНЬ - ЦЕ НЕ ПРОФЕСІЯ. Професіонали не хочуть мати справу з структурою, фінансова сторона якої нікому не зрозуміла. Скільки внесків збирається, скільки коштів поступає за відстрільні катрки та ліцензії, куди вони розприділяютьс, чи вистачає їх на ведення біотехнічних і і нших міроприємств, направлених на відтворення і охорону дичини після виплат зарплат і премій всьому апарату від району аж до Києва ??? Ну який професіонал буде з цим звязуватись. Напевне краще побігати по бюрократах, помучитись, але створити приватне мисливське господарство і займатись справою професійно. А професійне відношення до справи мусить бути матеріально винагороджене, адже це теж не останный аргумент.
А Ви як думаєте?
Ведення мисливського ...
emo
Зрозумійте мене правильно. Я не претендую на призи в конкурсі. Тим більше Іван Антонович Фіцич, який виготовив перший приз, мій добрий знайомий і бачимось майже кожен день, так як мешкаємо в одному місті і працюємо неподалік, так частенько зустрічаємось на полюванні. Я просто хочу поділитись побаченим з форумчанами.
Доречі: позавчора (20.12.09) теж получилась непогана, як на мій погляд, фотосесія. Трішки попрацюю з фотками і постараюсь викласти на форумі.
Удачі!
Ні пуха, ні пера!
Конкурс з нагоди сез ...
emo
Я все зрозумів. Пояснення дав в Приватних Повідомленнях. Просто фотки, які виставив в мисливському форумі багатьом сподобаоись і вони поробили з них заставки в компютерах.
Чомусь більшість форумчан рахують: чим більше "трупів" на фотографії, тим вона краща з мисливської точки зору. Мій принцип, і я його довожу до молодих мисливців (а у мене стаж мисливський - 30 років): " Хочеш мяса - НА БАЗАР ! Дешевше буде. За мясом на полювання немає чого ходити. Це прирогатива браконьєрів."
Приємно, звичайно, коли є гарний трофей, але це - далеко не головне.
Я думаю - Ви мене розумієте.
Конкурс з нагоди сез ...
emo
я так і не побабачив пояснення, чи я щось не доганяю ????
Конкурс з нагоди сез ...
emo
Ось тут відправив свої фотки ...

а ось тут хотів їх побачити і ... не побачив.
Що не так?
Конкурс з нагоди сез ...
emo
Шановні форумчани!
Хто може розповісти про господарства, які Ви бачили, де вирощують фазанів і на Вашу думку роблять це більш менш професійно?
Дуже мені хочеться самому відвідати такі господарства, якщо їх власники це дозволять.
Відвідування потрібне з метою впевнитись, що в нашому регіоні (Івано-Франківська область) можна успішно розводити мисливського фазана для випуску в угіддя.
Буду вдячний за будь-яку інформацію.
Побачити, як вирощую ...
Категорія: Кормівля та опіка
Детальніше
Час створення сторінки: 0.73 секунд