Анкета для Пустельник

  • Поза форумом
  • Статус: Досвідчений ловчий
  • Зареєстрований: 21/04/2008
  • Останній візит: 29/06/2020
  • Часовий пояс: GMT +2:00
  • Місцевий час: 03:15
  • Пости: 87
  • Перегляд анкети: 1583

Підпис

Повідомлення

Повідомлення

emo
D – II по куріпці, D - II по качці.
По екстер’єру - «відмінно».
I – племінний класс. (ФМСУ)
Вік – 5 років.
Українська книга племінних мисливських собак (УРКОС) № 1012/17
Родослівна КСУ UKU.0206607
Походження:
Бвтько CANIS FORTUNA PEACEMAKER
Мати VESELKA ROOSANOVSKYE SADY

тел. 0973065471 Юра ( м.Львів)
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
Кобель веймаранера п ...
Категорія: Різне...
emo
Тоді, коли всі просто плюнуть і не будуть платити ці грабіжницкі побори за можливість прогулятися з рушницею.
Ціни на полювання
emo
Мій патрон на осіннього вальдшшнепа.
Стріляти доводиться у хащах і дуже близько. Фірмові розкучнителі малоефективні. Найкраще працює дисковий дріб. Роблю сам. Беру великі плоскогубці, насипаю на нижню лапку 5-10 дробин №7 і трішечки стискаю. Виходять диски с товстим ребром. Розлітаються віялом.
Співвідношення порох ...
Категорія: Набої
emo
Собаку знайшли місцеві мисливці й повернули власнику. Всім дякуємо.
Розшук загублених со ...
emo
22.12.2018р. в районі Раковця (Львівщина)на полюванні загубилась біла лайка (Дим). Власник буде дуже вдячний за будь-яку інформацію (тел.0973098162)
Розшук загублених со ...
emo
БЕЗНАГЛЯДНИЙ ВЕЙМАРАНЕР !!!Мисливці з Солонки (біля Львова) телефонували, шо поблизу бігає безнаглядний веймаранер з зеленим ошийником! В руки не дається. Може власник прочитає та приїде за ним, бо шкода пса.
Розшук загублених со ...
emo
Останні ціни на відстрілки Львівського УТМР просто шокують і мимоволі нагадують шахрайські дії Нафтогазу щодо безпідставного підвищення цін на український газ. Своїми непомірними апетитами керівництво УТМР провокує масове браконьєрство.
Чи є альтернатива в ...
emo
Веймаранер знайшов двох.Одного добули. Другий скоріш за все підранок, але потягнув далеко. Правда ходили мало, годинки півтори.
А взагалі то треба мати нобої з кубічним дробом, тоді й результати будуть краще. Хоча на ринку України таких не зустрічав.
Полювання на ВАЛЬШНЕ ...
Категорія: Полювання
emo
Під Львовом все ще тримається.
Полювання на ВАЛЬШНЕ ...
Категорія: Полювання
emo
Ні, ні. Ще трохи є. Пустомитівський район. (Львівщина) В дозволену для собачників середу пес знайшов трьох. Промазав всіх (старі набої плювались), але задоволення масса, адже веймаранер робив стойку!
Полювання на ВАЛЬШНЕ ...
Категорія: Полювання
emo
В принципі жодна вакцина стовідсоткової гарантії не дає. А взагалі то скаженого лиса на полюванні видно одразу ж. І якщо він атакуує пса, то тут може врятувати лише швидкий та влучний постріл, інакше наслідки будуть сумні.
Поширенню сказу сприяють занадто скорочені терміни полювання.
Більше того, наприклад, у Львівському "Лісівнику" доходить до ідіотизму - там вимагають плату за відстріл шкідників мисливського господарства!!!
Порадьте, що робити, ...
emo
Дуже нестійке покриття. В дощ іржавіє просто на очах.
Вибір нарізної збр ...
Категорія: Нарізна зброя
emo
Може варто поводити пса на довгому корді і, коли після стійки буде під"йом куріпки, змусити його лягти?
Львівщина
Категорія: Звіти
emo
В багатьох випадках допомагає мазь на основі прополіса. (Трохи підігрів та змішав один до одного прополіс та вершкове масло. Мазь зберігати в холодильнику.) Моїм собакам завжди допомагало.
Псячий дерматолог, ш ...
emo
А для відправки спеціального кореспондента для висвітлення тих чи інших подій порталу добре було б мати хоч якісь кошти хоча б на дорогу та добові.
"Кубок "ХАНТЕРА" 201 ...
emo
О якій годині початок? Скільки буде триватиме? Може є детальніша програма? Чи буде прес-реліз? Чи буде прес-конференція за підсумками круглого столу?
Ведення мисливського ...
emo
А можна трохи докладніше про це? Хто? Звідки? Скільки? З якою метою?
З прийомом проблем мабуть не повинно бути, адже вже маємо поляка Вальдемара Олдака.
А в цілому таке явище треба лише вітати, адже нашому ловецтву трохи бракує польської культури полювання.
Програма діяльності ...
emo
Чув, що до знайомого знайомого мисливця, який щойно повернувся з Майдану, прийшов лист з райвідділу міліції, з вимогою здати рущницю "на зберігання".
Таке "зберігання" колись було в Грузії, коли там вводили надзвичайний стан. (Розповідав знайомий грузин). Так от, рушниці поскидали в мокрі підвали і забули про них. Коли прийшов час повертати стволи мисливцям, то рушниці вже перетворилися на іржавий металобрухт. А серед них були й дуже дорогі Голланд-Голланд та Джеймс Перде вартістю у десятки тисяч доларів.
перевірка зброї діль ...
emo
На кулю треба відповідати кулею - правило залізне!!!
Ukrainian Hunting As ...
emo
Не виключено, що на нас чекає Югославський варіант...
Бійня на майдані - В ...
Категорія: Біля вогнища...
Детальніше
Час створення сторінки: 0.76 секунд