• 1
  • 2
  • 3

ТЕМА: МЦ 21-12

МЦ 21-12 25/11/2011 11:16 #61380

Добрий день! Шановні товарищі мисливці, може хтось поділитися інформацією про правильну експлуатацію такого дивайся, як МЦ 21-12?
  • Jura
  • Поза форумом
  • Досвідчений ловчий
  • Постів: 112

Re: МЦ 21-12 25/11/2011 11:22 #61383

А скільки років твоїй МЦ-ці, якщо не секрет?
загрузка...

Re: МЦ 21-12 25/11/2011 11:31 #61385

93 року випуску
  • Jura
  • Поза форумом
  • Досвідчений ловчий
  • Постів: 112

Re: МЦ 21-12 25/11/2011 11:39 #61387

У мене також була так рушниця і після 1-го сезону полювання із нею я її продав, рік випуску 2005.

Re: МЦ 21-12 25/11/2011 11:46 #61390

Чому продали, якщо не секрет??? Можна в особисті повідомлення.
  • Jura
  • Поза форумом
  • Досвідчений ловчий
  • Постів: 112

Re: МЦ 21-12 25/11/2011 11:49 #61392

Чого ж в особисті, тільки затвор щоб перетягнути треба докласти зусиль, деколи коли щось підклинить не раз пушки розривав бистро хотів перезарядити, та й вага у нього трішки є

Re: МЦ 21-12 25/11/2011 11:56 #61396

Так, є трокши незручностей із ним! У мене інколи буває не викидує після другого пострілу гільзу, а лише вириває краї кільця.
  • Jura
  • Поза форумом
  • Досвідчений ловчий
  • Постів: 112

Re: МЦ 21-12 25/11/2011 13:28 #61432

Маю 2112, 91р.в. Прекрасна рушниця, кучно і різко б'є. Щоб не виривало дно гільзи старайся не користуватися набоями спорядженими в папкові гільзи. Якщо не перезаряджає, глянь чи змазана ззовні трубка магазину по якій ходить цанга ствольного гальма, мені змазування допомогло, перезаряджає прекрасно.
  • Andriy
  • Поза форумом
  • Досвідчений ловчий
  • Постів: 125

Re: МЦ 21-12 25/11/2011 13:32 #61434

Andriy написав:
в папкові гільзи....

Це які??)) Вибачаюсь за запитання! А можна Вас попросити показати фото, як правильно по сезону має бути виставлене дульне кільце???
  • Jura
  • Поза форумом
  • Досвідчений ловчий
  • Постів: 112

Re: МЦ 21-12 28/11/2011 05:36 #61736

Jura написав:
Andriy написав:
в папкові гільзи....

Це які??)) Вибачаюсь за запитання! А можна Вас попросити показати фото, як правильно по сезону має бути виставлене дульне кільце???

Папкові- це по-простому паперові гільзи Папковий набій На рахунок мц- хороша машинка, яка любить ладні патрони, і регулярну змазку труби трубчастого магазину! Дульний тормоз має стояти зрізом до пружини, таким чином він виконує свою безпосередню функцію!

ПОПЕРЕДЖЕННЯ!!
пункт 4.25 Правил форуму
Прошу прийняти до уваги
=Slavamaz=
  • dia_fox
  • Поза форумом
  • Ловчий експерт
  • Постів: 224
Останнє редагування: 28/11/2011 11:33 від Slavamaz.

Re: МЦ 21-12 01/12/2011 11:28 #61984

Я вибачаюсь, а може хтось мені показати фото, як правильно має бути розміщени дульний тормоз?
  • Jura
  • Поза форумом
  • Досвідчений ловчий
  • Постів: 112

Re: МЦ 21-12 19/12/2011 21:44 #63481

Гарна рушниця.Завтра сфотографую і виставлю.
  • ВОВА /24
  • Поза форумом
  • Ловчий експерт
  • Постів: 187

Re: МЦ 21-12 20/12/2011 01:30 #63513

Форумчани, на даний час маю МЦ 20 01 ш. На зайця вона мене радує:легка(навіть не відчуваєш що насеш), кучно б"є і коли потрібно добрати, то бувало що і після третього вистрілу аж падав лис чи заєць. А от на качку не вспіваю перезарядити, щоб вистрілити другим, не говорю що третій. Тому як привик полювати з рушницею з одним стволом хочу в 2012 р. купити МЦ 21 12 чи МР 153. Одні радять одну, другі іншу. Що скажите Ви? Дайте пораду. не можу визначитись.
Вибачте якщо не в тій темі написав.
  • hanter39
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 2195
Закоханий у полювання!

Re: МЦ 21-12 20/12/2011 01:58 #63518

Думаю, модератори вибачать ...

хочу в 2012 р. купити МЦ 21 12 чи МР 153.

Ні одне , ні друге ... Рости, заробляй трошки грошей ... Там порадимо щось нормальне ... Тут так само, як з другою собакою .
  • i19
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 2868

Re: МЦ 21-12 20/12/2011 02:18 #63520

Що геть погані. а яке порадите (але щоб ціна не з енною кількістю нулів)? Мені чомусь більше до душі МР 153.
Тут таке не пройде як з собакою, уже твердо вирішив на 21 р. купляю напівавтомат. Воно їсти не просить, і в сейфі постоїть(хоча думаю не прийдеться). Максиму що можу собі дозволити ну 10000 грн(якщо викрою, ну 12000 прідєл). А якщо буде скрутно на той час, то 5000 і все.
  • hanter39
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 2195
Закоханий у полювання!
Останнє редагування: 20/12/2011 02:19 від hanter39.

Re: МЦ 21-12 20/12/2011 08:11 #63528

Якщо буде 10-12 тисяч, то точно не Рашу вибирати.
  • Степанович
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 2380

Re: МЦ 21-12 20/12/2011 08:48 #63530

Да-а-а, якщо є 10-12 то краще вже вибрати шось із закордонних виробників! Може даже бути Турецький "Hatsan". МЦ 21-12 брати не раджу.
  • Jura
  • Поза форумом
  • Досвідчений ловчий
  • Постів: 112

Re: МЦ 21-12 20/12/2011 09:31 #63536

Hatsan нераджу зовсім, у моєму колективі було 2 Хатсан Ескорт, 1-й продали після декількох полювань а 2-й ще використовується, через те що немає чоловік фінансової змоги придбати інше (цим недуже радий але шо поробиш, у паспорті вказано що можна магнумами стріляти, так от після 2 місяців полювання трохи ствол піддуло).
У мене наприклад Стойгер Стандарт 2000 (також Турок але на порядок вищий клас, краще навіть від МР-153)

Re: МЦ 21-12 20/12/2011 10:51 #63545

Є ще досить не поганий турок ATA ARMS CY CAMO 12.
Бренд ATA ARMS
Страна Турция
Тип оружия гладкоствольное
Вид оружия полуавтомат
Количество стволов одноствольное
Кол-во спусковых крючков один
Калибр 12
Особенности приклада пистолетный
Материал приклада Пластик
Емкость магазина 5
Система перезарядки газоотводное

ATA ARMS CY CAMO 12, калибр 12/76, ствол 56-61-66-71-76 см., вес 2,85 кг., магазин 5+1, 5 чоков, ложе пластиковое "CAMO".
cy_camo2.jpg

cy_camo2.jpg
  • Jura
  • Поза форумом
  • Досвідчений ловчий
  • Постів: 112
Останнє редагування: 20/12/2011 10:52 від Jura. Причина: фото

Re: МЦ 21-12 20/12/2011 10:51 #63546

Хлопці ідіть ви з вашими турками та в іншу тему!!! Бо приїде модератор і буде сильно сваритись!!!
  • Постів: 2597
Обов"язково читаємо ПРАВИЛА
............................................
За пост подякували: Jura
  • Сторінка:
  • 1
  • 2
  • 3
Час створення сторінки: 0.49 секунд