<--

ТЕМА: Волинь

Re: Волинь 07/12/2015 07:20 #118552

Хімік написав:
Тарас, про що це говорить? Про те, що треба вже купувати рушницю і собаку. І в очерет не треба буде лізти, і зайці не будуть втікати нестріляними.

На привеликій жаль, вік не доволяє своєї рушниці мати

Пи.Си. Я надіюсь по бутилках не попадали, коли стріляли? Бо якщо попадали, я б радив тому, хто попав, роззутися і побігати там босяком... Так як це роблять наші собаки...

Друже Микола щодо бутилкі то вона була пластикова, і тому, я я ттаамм босяком хоть і польку станцював би по стікляних навіть думкі не було стріляти, бо ми були на пасовиську, а колись в мене була ситуація, коли мооя корова наступила на скло, і був сильний нарив, коли той нарив пробили, витікло, біля 5 літр гною, тому я знаю що таке бите скло на пасовиську... а по бутилці попадав, з 50 метрів, точно в ціль, а з 80 зачіпив
  • Tapac
  • Поза форумом
  • Ловчий
  • Постів: 71
Останнє редагування: 07/12/2015 07:26 від Tapac.

Re: Волинь 07/12/2015 16:24 #118567

Ну тоді це зовсім інша справа. Тренуйтеся на здоров"я!
  • Хімік
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 4615

Re: Волинь 07/12/2015 17:02 #118568

Тим більш я написав по бутилці, а не по бутилках
  • Tapac
  • Поза форумом
  • Ловчий
  • Постів: 71

Re: Волинь 07/12/2015 17:16 #118569

Файно, Тарас!
Тільки в майбутньому, при написанні звіту, просив би використовувати більш короткі речення.
Так на багато зручніше читається. А то в тебе вийшло одне речення - цілий звіт.
Успіхів у тренуваннях
  • Постів: 6250
ТОЗ-БМ 16к; ІЖ-12 16к; Weihrauch 77; Weatherby V .223rem
Останнє редагування: 07/12/2015 17:17 від Slavamaz.

Re: Волинь 13/12/2015 19:10 #118755

сьогодні був знов на полюванні)
підйом в 7.00 і вперед до друга, зібрали всіх і пішли на край села до найстарішого мисливця в селі. Було нас 5 чоловір (разом зі мною) і три меньших наших помічників, вийшли за село і спуск собак (дратхаарша десь 8 місяців, РГ вік десь той самий і якийсь метис напевно) пройшовши посіви вийшли до поодинокіх кущиків лоз, а вдаленні виднівся очерет, минули перший підходимо до другого і тут на першому номері чуємо яскравий гін) ми стали насолодитися, собака швидко поставив лиса під постріл, три постріли і "микита" готовий.
Ось Барон герой дня)

Screenshot_2013-01-01-02-03-36.png

Так захопилася гоном що і не помітили як пропала РГ Ніка

Screenshot_2013-01-01-02-03-50.png

І тут ми чуємо цяв, цяв, цяв, Ніка погнала лиса з голосом господар був щасливий лиса не взяли, далеко йшов від Ніки (чи то собачка молода, чи то росту ваги не вистачає щоб швидко по шуварі бігати незнаю) потім підняли ще одного лиса били по йому двоє і ніяк непопали, собакі погнали повернулися з гону і підняли стайку куропаток

Screenshot_2013-01-01-02-04-09.png

На фото їх не видно, далеко) потім бачили трьох косоокіх, але жодного не взяли, ось таке вийшло полювання
  • Tapac
  • Поза форумом
  • Ловчий
  • Постів: 71
За пост подякували: Myron, Федько-халамидник

Re: Волинь 13/12/2015 19:37 #118756

Тарасе все прекрасно , та не потрібно було псувати свій звіт світлиною з повнокровним двортерєром цим самим ви себе підставляєте під порушення правил полювання. Нехай. все-видяче око Мирон видалить світлину з героєм дня з двортерєром Бароном і буде все ОК!
.gif
  • Постів: 1830
Люблю українську природу
гарячий борщ, хлолдну воду...

Re: Волинь 13/12/2015 21:14 #118763

Ну, судячи з того, що Барон з голосом вигнав мисливцям під постріл лиса, там не все так погано. Швидше за все, судячи по фото, це метис РРГ і дратхаара. Двортер"єр не двортер"єр, а завдяки йому було добуто звіра, як я зрозумів.

Пи.Си. Чомусь , глянувши на останнє фото "з куріпками", згадав фразу з фільму:"Ты суслика видишь? - Нет... - И я не вижу. А он есть..."

А я сьогодні в кінці дня, приїхавши з базару, вирішив хоча б прошвирнутися по норах. Погода ідеальна для цього - дощ зі снігом,вітер. Встигли до темноти перевірити дві нори, але обидві були порожніми. Напевно лиси "ушлі на дальній кордон"...
  • Хімік
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 4615
За пост подякували: Tapac

Re: Волинь 13/12/2015 22:22 #118770

Микола доречі ви праві так у Барона схожий голос до РРГ, я сьогодні мав можливість чути голос РРГ з колективу сусіднього села
  • Tapac
  • Поза форумом
  • Ловчий
  • Постів: 71

Re: Волинь 14/12/2015 10:43 #118784

Хімік написав:
... Напевно лиси "ушлі на дальній кордон"...

Всі ваші лиси мабуть готуються до нашої традиційної форумівки на Волині...
  • Постів: 3154
Обов"язково читаємо ПРАВИЛА
............................................
За пост подякували: Хімік, Tapac

Re: Волинь 23/12/2015 20:01 #118989

Привіт усім..! Декілька фото зполювання в Луцькому р-н.

20151115_133712.jpg

20151122_145206.jpg

20151206_124655.jpg
  • dmitriy
  • Поза форумом
  • Початківець
  • Постів: 14
Останнє редагування: 24/12/2015 11:17 від LСергій.

Re: Волинь 23/12/2015 20:13 #118990

20151206_124314.jpg

Горохівський р-н. Далі буде
  • dmitriy
  • Поза форумом
  • Початківець
  • Постів: 14

Re: Волинь 23/12/2015 20:47 #118991

dmitriy, це випадково не ти з Нікою?

  • Хімік
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 4615
Останнє редагування: 23/12/2015 20:48 від Хімік.

Re: Волинь 24/12/2015 10:24 #118998

Так!!!!
  • dmitriy
  • Поза форумом
  • Початківець
  • Постів: 14

Re: Волинь 24/12/2015 10:40 #118999

dmitriy привіт. А це часом не горохівський район?
  • Ромко
  • Поза форумом
  • Початківець
  • Постів: 3

Re: Волинь 25/12/2015 19:19 #119017

dmitriy написав:
Так!!!!

А я бачу, що вроді Діма Стецюк, з яким в Тернопіль на змагання лягавих їздили. Але то вже пару років пройшло. Бачив тут на форумі мій звіт з тих змагань? Гарно тоді Ніка зпрацювала!

Пи.Си. Ромко, там під фото написано де це...
  • Хімік
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 4615
Останнє редагування: 25/12/2015 19:21 від Хімік.

Re: Волинь 28/12/2015 09:49 #119049

Та я помітив, що написано, просто інколи полюємо з Дімою в одних угіддях, думав мо помилився, а так то все
  • Ромко
  • Поза форумом
  • Початківець
  • Постів: 3

Re: Волинь 30/12/2015 13:11 #119205

З наступаючим Новим Роком !!! Мисливці

Ромко ти часом не з Марянівки? . В ці вихідні був на полюванні в Горохівському р-н. Зайця підняли шт.9 взяли 2. Піднімались переважно на ріллі . Вийшли 7-30.Перше поле результату не пренесло . На другому полі яке було оточене озимою пішла жара але треба вміти стріляти але один результативний постріл колеги був влучний . Мій зайчик був добутий з нагону інших мисливців допомогла собака НІКА ,стою курю собака напротів дивлюсь нанеї а внеї очі від здивування я повертаю голову і бачу біжить вухань .Скидка рушниці перший постріл попадання 0 збавив хід другий 3-00 намісці. Відстань другого пострілу 50 м.
  • dmitriy
  • Поза форумом
  • Початківець
  • Постів: 14
За пост подякували: Хімік

Re: Волинь 30/12/2015 17:49 #119213

З полем! Ніка ще трохи полює? Вже в літах напевно... Скільки їй? Мені здається вже тоді в Тернополі у неї була сивина на морді... Гарна сука.
  • Хімік
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 4615

Re: Волинь 31/12/2015 14:46 #119242

Так, з Мар'янівки.
Теж полювали в тому ж районі, недалеко від вас.
Всіх з наступаючим Новим Роком. Бажаю в новому році влучних пострілів, гарних трофеїв і лише позитивних та яскравих вражень від улюбленого заняття!
  • Ромко
  • Поза форумом
  • Початківець
  • Постів: 3
За пост подякували: Хімік

Re: Волинь 04/01/2016 19:18 #119328

Вчора звільнився десь біля обіду. Думав-гадав, йти на полювання , чи ні? Собаки нема, на годиннику вже 13.10... Але вирішив, що гріх марнувати мисливський день. Думаю, добути навряд чи щось вдасться, але хоча б прогуляюсь по морозі. І недаремно пішов. По-перше, виявив і зняв петлю(попався в неї ногою, ледве не впав). По-друге, знайшов дві нових нори(виводкові). От тільки шкода що манок зламався. А я так надіявся на його допомогу при поверненні надвечір додому...
  • Хімік
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 4615
За пост подякували: Іван - ІЖ 27
Модератори: Myron
Час створення сторінки: 0.56 секунд