Викладаю відеоролики з суботнього відпочинку. Поки-що , на жаль , гарного відео з роботою гончаків не вдалося зробити , так що , вибачайте... Що є , то є... Але , як кажуть , "на безриб"ї і рак риба"
Це гонить Буян... Як я казав , він погнав , як ми були біля машини. Поки я прибіг з фотоапаратом , то лис понорився... Але трохи гону вдалось зняти.В кінці , десь далеко чути Рону. Напевно гнала друге лисеня.
А тут Рона виправляє скол. Швидше за все , то була стара лисиця. Вийшла на поле , обманула собаку , відвела від малих. Ми були з іншої сторони ліску... Якби були відразу там стали , то можливо , перебачили б звіра
Рона виправилась , але далеко... Так і не дочекались повторного гону в нашу сторону
Вчора в с. Новий Мосир Ковельського р-ну проводились змагання по качці. Чемпіоном став драт з Луцька (внучка моєї Лади). Д-1, 85 балів.
Було 10 собак.
Мене цей Олег також запрошував їхати, але я зараз невиїзний далеко. Каже, що було досить цікаво. Собаки також гарно працювали. Драти були кращими.
Думаю, що Хімік завтра щось кине в нет, бо сьогодня взяв першого трофея в цьому сезоні.
А я дійсно сиджу дома з жінкою, бо в любий момент можемо поскакати в роддом.
Поки що виїзджаю не дальше 10-20 км від Луцька. Ці вихідні провів дома.
Ходили з батьою сьогодні зранку на поле з гончаками шоб побігали трохі розімнялись,проходили стількі поля шо то завал і навіть не одного зайця не найшли та навіть і сліда зайячого не було.О то зранку буян з малою підняли лиса поганяли його десь минут 20-25 і понорився лис і то більш ми нічого небачили.Де все ділось? І то такі місця якраз для зайчика а його там нема
Думаю, що Хімік завтра щось кине в нет, бо сьогодня взяв першого трофея в цьому сезоні.
Вітаю так і далі продолжать Ждем фотозвіт.
Дякую! Так , трофей перший , але гарний! Отримав задоволення від недільного полювання за всі попередні рази ... Але звіт напевно завтра , бо після лікарняного вийшов , купа роботи... Думаю , хоча б встигнути шось викласти з Сокаля