Вибачте що довго не відповідав бо був у лікарні декілька днів. Зайчики ловлять люди випадково тримають їх годують,а ми ( в основному це д. Коля Баран) про це дізнаємося і або купуємо або міняємо на кролі.
Ось нормальне відео.
Це було, Андрій, до Кубка? Бо Микола Васильович перед кубком на вольєрі, де побудував "вісімку" теж тримав парочку русачку...потім випустили... То це нових русачки вже адаптовуються?
Молодці хлопці що роблят таку гарну справу .
З слів організаторів випробувань (Додонова О.Л ) зайця на станції побільшало можливо цієї осені завітаю і я до вас на змагання з своїми УКГ .
Учора до обіду працював ще. ПОтім помчав до собак. Пішов в лісі проложив два КС. Повернувся. Зробив ген.уборку вольєрів, дезинфекція. Обробив собак від кліщів. Повів таксу Бусю до сліду кровяного. Зацікавилася, повела, раз проскочила поворот, поправив. Далі чітко дійшла до кінця. На 5 міс - я вражений! dfg
Далі Айдар. Йому проложив слід в дуже великих хащах. І не 100 м як таксі, а понад 400 в 4 повороти. Ну він пройшов метрів 50 і почав на пряму різати слід верхнім чуттям, то знов нюхав. А я так там накрутив і міток не ставив, що поправити його не знав і сам як. В загальному, він найшов кінць сліду і умовного звіра. Тре працювати, щоб тримався сліду...
Далі пішов в нагонку. Не найкращий час, бо жара, сухо і коло 16. год. Та чую дворовим на місці в хащах обгавкує щось. Підхожу - борсук - перша зустріч з цим звіром. Можливо почув мене, почав бігти. Ну Айдар давай співати. За 7 хв борсук понорився в свому городищі. Далі був ще один гон, хвилин 10. Звіра не перебачив. На цьому гоні впевнився, що за силу я Айдару 7 не поставлю ще, поки має 6. А от музика однозначно в Діда Пірата - 3! За вірність не говорю...поки хромає...але поправляється в кращу сторону...
одна из проблем плохой приживаемости это то что корень в земле плохо покрыт почвой. При посадке в любой емкости можно даже в простой яме в земле розбавтывается земля в воде делаясь жижа, и перед посадкой корени обмакивают в нее. В этом случае практически все корени покрыты тонким слоем грунта
Збиралися в колі гончатників на природі юшку варити, згадати минулі полювання, скласти плани на майбутнє...
Звечора природа радувала неймовірним заходом сонця, а у неділю з-ранку молочними ріками туману, співом птахів, та гарною росою...
Першого дня добув лише одну качку як розумієте ,уха ,шашлик та міцні напої недали більши полювати . )(?:№
А в неділю полювання склалось краще добув дві качки і ще два підранки Бой добрав у очереті . dfgВін гарно апортує а чуття ніколи непідводить .Якщо вже заліз в очерет то там напевне щось є чи підранок кимісь зроблений чи притаїлася качка .Обовязково змусить її піднятись на постріл .
[URL=http://radikal.ru/big/29761e08f7ea45a5af3500337429a6dd][IMG]
Нарешті цьогоріч вирвався. Виділив всього 1.5 год зранку (поспішав на ранішній парад до Дня Незалежності). Качки взлітали далеко, льот був високо..
Пройшлися посадкою, голуба купа. Але розумний...
Не підпустить близько, обо вилітає посадкою, або взлітає позаду. Бачу діла не буде. Беру укг Буяна, він нишпорить посадкою, забирає увагу на себе, ну і мені вдається вистрілити))
Привіт , однодумці ! Хочу розповісти про початок сезону 2016 . Відкриття 06.08. пройшло як годиться : з купою пострілів та емоцій , трофеями , з дружніми жартами та мисливськими побрехеньками .
А далі розпочалися мисливські будні , розпочалося моє улюблене бродове полювання , у якому були злети і падіння , десятки кілометрів намотані по угіддях , а також постріли за межею можливого ...
06.08.16 - добув дві , одну не знайшов , нажаль ...
10.08.16. - на ранковому леті взяв червоноголового
13.08.16. - взяли з Бураном двох лисок з підходу
24.08.16 - добув голуба на ходовому полюванні
Ну і помічник - ЕГ Буран
Цего року лиса розвелося ,в кожному очереті по кілька штук будем потроху проріджувати !
В суботу добули з під Боя та Вести три лиса а в неділю тільки одного з під Вести погода недала довго полювати . Бой пішов на больнічне . доберали раненого лиса в густих верболозак а той взяв тай прокусив Бойови ногу .