<--

ТЕМА: Полювання на кабана!

Ві:Полювання на кабана! 30/09/2009 05:31 #12785

незбиткуйсі

Ві:Полювання на кабана! 30/09/2009 12:12 #12790

бандера писав(ла):
Картеч на великого звіра пора і в Україні забувати.Якщо на 35м.попадеш кучно з картечі,то кулею теж,але те шо куля зробить не потрафить картеч.Надіятися на чудо,що може 1-2 картечини попадуть в потрібне місце не арто,бо не настільки у нас багато звіра,щоб експериментувати подібним чином.
Пора забувати ті експерименти з кулями до гладких ,як це вчив нас "старший брат",тому що дальше 50-60м.стріляти не будете і не варто.Енергіяне позволяє.Європа ці експерименти забула 100рр.тому.
А на рахунок гладкої,що на 35м.дає кулею розсів 35см.можна успішно використати замість засуву у воротах.
Ще один снайпер візьми рулетку відміряй 35м. та постріляй. На форумі писав volfar,купив новенький fabarm,також дає таке відхилення кулею.
  • сірий
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 1132
Жоден народ не буде вільним, поки не звільнеться сам.

Ві:Полювання на кабана! 30/09/2009 12:22 #12792

сірий писав(ла):
На форумі писав volfar,купив новенький fabarm,також дає таке відхилення кулею.[/quote]

Потрібно спробувати відстріляти різними кулями, можливо якісь полетять добре. У мене з Бенеллі кулі фіочі на 50 м з рук лягають біля 5 см від центра. Що стосується кабана, то у нас найуспішніше його стріляють французькими сталівками (саморобними звичайно). Тими, що у війну французи по двигунах німецьких машин лупили... Не рикошетять і мають потужню зупиняючу дію. У продажі з'явились фабричні латвійські сталівки, хочу спробувати...
  • Постів: 3957

Ві:Полювання на кабана! 30/09/2009 13:08 #12801

На 50 метрів з рук.
  • сірий
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 1132
Жоден народ не буде вільним, поки не звільнеться сам.

Ві:Полювання на кабана! 30/09/2009 13:18 #12803

Так друже і це не жарт. Може випадково попав, вітер задув... А з карабіна, правда зі стола, на 300 м біля 8см. ... А по телевізору бачив як бють козла на більше ніж 700 метрів... Це не значить що я ніколи не мажу. Бувають промахи дуже болючі і незрозумілі для мене...
  • Постів: 3957
Останнє редагування: 30/09/2009 13:19 від ОлегП.

Ві:Полювання на кабана! 30/09/2009 23:32 #12916

На вихідні приїде товариш з карабіном, то постріляю. Можливо задумаюсь про купівлю нарізняка.
  • сірий
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 1132
Жоден народ не буде вільним, поки не звільнеться сам.

Ві:Полювання на кабана! 30/09/2009 23:59 #12917

ОлегП писав(ла):
Так друже і це не жарт. Може випадково попав, вітер задув... А з карабіна, правда зі стола, на 300 м біля 8см. ... А по телевізору бачив як бють козла на більше ніж 700 метрів... Це не значить що я ніколи не мажу. Бувають промахи дуже болючі і незрозумілі для мене...

Не буду говорити, що я такий "хвацький стрілок", але колись на вогневій підготовці ми стріляли з СВД по залізничній рельсі, вкопаній в землю, з відстані на 400 м. Получалось досить не погано. А буває, що і з дробовика з 20 м мажу.
А рушниця, яка дає відхилення кулею з 35м на 35см відхилення... Треба щось міняти.
  • nadyk
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 2391

Ві:Полювання на кабана! 01/10/2009 03:35 #12942

По-перше,фабарм далеко не авторитет.Як товариш сказав при розкиді 35см.на 35м.потрібно щось або когось мінєти
З гладкої на 100 добрих кроків з своєї кулею без проблем в ф4 вкладу кулі.Не один раз вигравав парі серед іноземних мисливців-ящик горілки стабільно.Пізніше усі і єгеря оприходували.Це підтвердять єгера на сколівщині,чернівецької об.-шепіт і інші,якщо потрібно.Але,цілитися потрібно,як кажуть ,чуть не у вершок смереки,щоб попасти під корінь.Тщму на полюванні подібне робитит немає мови.
З нарізного-7*64 зауера,5,6*50 Блазера,8*57 М98 до 400м.вкладу усі кулі в 10-12см.Це бачили не один мисливець львівщини і львова.На 100м.якщо нарізний в мене дає більше як 3-3,5см.розсів,то за ствол до бука чи дуба і на металобрухт.Але,козла - так,оленя ніколи не дозволяю собі стріляти дальше 250-300м.Є ще таке поняття,як енергія кулі і звір не лядина,може далеко піти.Велика в нас на Україні проблема,що немає собак по кровяному сліду.! Переконаний,що п.Рогоцький згодиться зі мною.
Щоб не хвалитися один перед другим попробувати зробити серед форумчан змагання по стрільбі,як це було в Стрию до 117р.Є.Коновальця.Маємо скоро нагоду -67рУПА 14.10.
  • Постів: 1925

Ві:Полювання на кабана! 01/10/2009 03:45 #12944

Щось у нас віртуальне полювання на кабана плавно перейшло в віртуальну стрільбу, але не по кабанчику.
  • nadyk
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 2391

Ві:Полювання на кабана! 01/10/2009 03:47 #12945

файно пишиш ярий
а заведи собі баварців чи карпатців ...

Ві:Полювання на кабана! 01/10/2009 14:12 #12959

nadyk писав(ла):
Щось у нас віртуальне полювання на кабана плавно перейшло в віртуальну стрільбу, але не по кабанчику.

Виглядає що наші "форумовичі" свинину не люблять і кабанів не полюють )))
До речі, я питав у районному УТМР про ліцензію на кабана, сказали що тільки на загонне полювання дають, а індивідуальних не буде. Цікаво як в інших угіддях роблять.
  • urban
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 955
"Ein schlechter Jagdtag ist immer noch besser als ein guter Arbeitstag"
Останнє редагування: 01/10/2009 14:15 від urban.

Ві:Полювання на кабана! 01/10/2009 16:00 #12967

Ще велике значення при стрільбі з гладкогоствола має сама система рушниці.І згодьтеся зі мною що стрільба з фузії з одним стволом дасть зовсім інший результат як двостволка,яка на відстані 35-40 м має схрещення осей стволів і куля летить не зовсім точно по осі прицілювання. Щодо стрільби картеччю,то по великому звіру - абсурд,але по середньому зовсім не погана річ,особливо на загонному полюванні.Навіщо "розбивати" звіра такою масивною кулею,тим більше на малих відстанях.
  • Постів: 1824
О.Бісмарк

Ві:Полювання на кабана! 01/10/2009 19:21 #12987

У мого приятеля фабарм. Кулею фіочі він клав на 50 метрів з рук біля 10 см. Недавно він придбав кулі "таховське дябло".., сіяло як шротом. Навіть зі станка в десятку ніхто не попав... Деякі кулі приходили до мішені взагалі боком...
Друже Ярий, що ти там про Стрий 117 згадував? До речі в Стрию збереглося ще стрільбище вояків на 300 метрів...
  • Постів: 3957

Ві:Полювання на кабана! 01/10/2009 19:39 #12990

то тема ПРИСТРІЛКА чи полювання на кабана .
я полюю з луком саморобним і ножем і песиками ...

Ві:Полювання на кабана! 01/10/2009 19:40 #12991

West писав(ла):
Щодо стрільби картеччю,то по великому звіру - абсурд,але по середньому зовсім не погана річ,особливо на загонному полюванні.Навіщо "розбивати" звіра такою масивною кулею,тим більше на малих відстанях.

Картеччю значно більше підранків. Кулею або попав, або не попав. Картеч, як на мою думку, добра хіба на малих відстанях (до 10 м.), а далі вона невідома куда попаде...Дурна вона...
  • Постів: 3957

Ві:Полювання на кабана! 01/10/2009 23:30 #12997

vasyl eger писав(ла):
....я полюю з луком саморобним і ножем і песиками ...

То що гішпанці українцям ґвер до рук бояться давати? )))
  • urban
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 955
"Ein schlechter Jagdtag ist immer noch besser als ein guter Arbeitstag"

Ві:Полювання на кабана! 02/10/2009 03:32 #13007

Друже Ярий, що ти там про Стрий 117 згадував? До речі в Стрию збереглося ще стрільбище вояків на 300 метрів...

ВО"Свобода"організувала було змагання з власної нарізної до 117р-ці з народж.Є,Коновальця- засновника ОУН.Саме на тому стрільбищі і друга дисципліна була на 400м.в круг 12см.
  • Постів: 1925

Ві:Полювання на кабана! 02/10/2009 04:45 #13010

urban писав(ла):
vasyl eger писав(ла):
....я полюю з луком саморобним і ножем і песиками ...

То що гішпанці українцям ґвер до рук бояться давати? )))

sam vzhe nexochu nastrilyavsya .

Ві:Полювання на кабана! 02/10/2009 20:02 #13027

Я мрію мати гарного песика на кабанчика,кізку,зайчика. На полюванні без собаки пропадає близько 35відсотків звіра.
  • сірий
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 1132
Жоден народ не буде вільним, поки не звільнеться сам.

Ві:Полювання на кабана! 02/10/2009 23:34 #13030

сірий писав(ла):
Я мрію мати гарного песика на кабанчика,кізку,зайчика. На полюванні без собаки пропадає близько 35відсотків звіра.

А що тобі "Сірко" заважає?

Думаю ти не образишся на таку назву, мені так подобається більше, майже отаман
Час створення сторінки: 0.66 секунд