Приманки, прикормка, особливості поведінки і вподобань різних риб (1 чол.) (1) гість
<--
nadyk написав:
Пробував у відрядженні у вільний час посидіти на льоду на старицях З.Бугу. Вчора клювало непогано, але маленька плотва, окунці і йоржики. Сьогодня також вийшли з товаришем, але кльову майже не було. Товариш рішив попробувати ловити на "яйця". Я був шокований - за хвилин 40 він наловив цілий ящик окуня по грам 200-400!   Я взяв у нього вудочку попробувати і за хвилин 5 зловив 3 горбатих. Треба і собі таку снасточку зробити або купити. Ніколи б не подумав, що так може клювати!!!
В мене такої срасті не має, але бачив як нею ловили хлопці з Луцька результат вражаючий.
|
-
Бобер Звичайний
-
- Поза форумом
-
Ловчий
-
- Постів: 78
-
|
|
Знайшов ось такий online рибацький календар кльову,хтось користується подібним,чи вартий він уваги і дійсності. www.rybalku.ru/prognoz/?city=15
|
-
Юра 28
-
- Поза форумом
-
Ловчий професіонал
-
- Постів: 1292
-
|
|
Как по моему то бред полный!!!ИМШО
|
-
Рома2323
-
- Поза форумом
-
Ловчий професіонал
-
- Постів: 2181
-
|
|
А є якась альтернатива
|
-
Юра 28
-
- Поза форумом
-
Ловчий професіонал
-
- Постів: 1292
-
|
Останнє редагування: 06/02/2013 20:30 від Юра 28.
|
Ну а какая артельнатива???Нашол место,подобрал ключик ловиш не нашол не ловиш)))
|
-
Рома2323
-
- Поза форумом
-
Ловчий професіонал
-
-
|
|
Ну как какая альтернатива, ты забыл сказать что перед тем как нашёл место, подобрал ключик в виде прикормки
прикормил, и вперёд.
|
-
Praktikant
-
- Поза форумом
-
Заблоковано
-
- Постів: 570
-
|
Останнє редагування: 08/02/2013 11:18 від Praktikant.
|
Ну прикорм то да!!!Это почти самое главное...
|
-
Рома2323
-
- Поза форумом
-
Ловчий професіонал
-
-
|
|
А на Вашу думку - рибаки. Є істотна різниця в прикормках по розподілу для видів риб ? Тобто наприклад я маю пачку прикорму на якій написано лящ, а приїхав ловити на водойму де штучно розводять карпа. Буде ця прикормка так гарно працювати, як можливо працювала б карпова?
А може універсальна, то є найкрутіша ?
|
-
volfar
-
- Поза форумом
-
Ловчий професіонал
-
- Постів: 1416
-
|
|
Ну вообще рецептура отличается, как по составу, так и по фракции, на карпа больше идёт дробленной крупы, а на Леща, и Плотву, карася, там больше мучных компонентов идёт. Вот например на Одессу больше для карпа заказывают приманку на основе макухи, и кукурузы, с добавлением клейких компонентов.
|
-
Praktikant
-
- Поза форумом
-
Заблоковано
-
-
|
|
Тут напевно у кожного рибака будуть свої спостереження.
На мою думку різниця є, і досить велика. І залежить вона не тільки від того для яких риб прикормка приготована, а ще і від виробника, і від пори року, і від особливостей водойми. Різниця менш помітна для риби дрібної, а для "товарної" вибір прикормки має дуже суттєве значення.
В даному випадку залежить від того чим годують коропа, і які різновиди риб взагалі є у водоймі. Я би сказав, що на лящову прикормку скорше прийде плотва, ніж короп.
Універсальна прикормка в більшості випадків непогана для базової суміші, або для розвідки "боєм", а далі вже спостерігаєш, шукаєш, комбінуєш, тобто як говорили - підбираєш ключик.
|
-
admin
-
- Поза форумом
-
Administrator
-
- Постів: 703
-
|
Останнє редагування: 08/02/2013 12:12 від admin.
|
admin написав:
І залежить вона не тільки від того для яких риб прикормка приготована, а ще і від виробника, і від пори року, і від особливостей водойми.
От производителя тоже зависит, я бы сказал не так из за самого производителя, а скорее из-за места нахождения самого производства, так как у нас на Украине цена на компоненты от региона к региону очень отличается, на юге что то одно дешевле в центре что то другое, а транспортировка порой стоит столько же а то и больше чем сам продукт, вот производители и подбирают компоненты больше под их регион чем под отдельные водоёмы, и пору года.Это когда сам рыбак себе замешивает прикормку, то он может варьировать и порой года, и разными водоёмами, для серийного производства это будет сделать затруднительно, тем более что прикормка в Украине является сертифицированным товаром. Например именно в этой торговой марке в прикормке на карпа 15 разных компонентов, из которых основные идут примерно все одинаковые, у всех производителей, ну а вспомогательные уже подбирает каждый производитель под свою рецептуру, что бы устраивало и наличие его, и цена.
Это уже если есть серьёзный оптовик, то он может себе позволить заказать у промышленного производителя прикормку изготовленную именно под него, которая будет пользоваться и лучше работать в данном регионе, и на данных водоёмах. Под обычного заказчика вряд ли кто нибудь будет менять рецептуру.
|
-
Praktikant
-
- Поза форумом
-
Заблоковано
-
-
|
Останнє редагування: 09/02/2013 13:29 від Praktikant.
|
Дима ты что прикормками занимаешся?
|
-
Юрец2
-
- Поза форумом
-
Молодий ловчий
-
- Постів: 26
-
|
|
Немного есть, хобби у меня такое.  Прикормки, поводки, активаторы клёва.
|
-
Praktikant
-
- Поза форумом
-
Заблоковано
-
-
|
|
Хоть буду знать,к кому обращатся за рыбатскими приколами.
|
-
Юрец2
-
- Поза форумом
-
Молодий ловчий
-
- Постів: 26
-
|
|