Все про рибалку і аксесуари (1 чол.) (1) гість
<--
Можна, якщо перед тим, як закидувати фідери та прикормлювати, проплисти на лодці та вибрати для цього найкраще рельєфне місце
|
-
Федько-халамидник
-
- Поза форумом
-
Ловчий професіонал
-
-
Клуб "Ловецтво України"
- Постів: 1850
-
|
не допусти щоб хобі переросло в діагноз
|
Вітаю Шановні спінінгісти планую придбати спінінг та котушку для ловлі щуки та окуня що можете порадити для початківця.Приманки планую використовувати блешні,сілікон,на майбутнє воблера.Які фірму,тест,довжину..... порадите,планую вписатись в 700 грн з котушкою.
|
-
Юра 28
-
- Поза форумом
-
Ловчий професіонал
-
- Постів: 1292
-
|
|
Шановний Юрій28 бюджет 700грн. трошки малуватий. Краще назбирайте трошки більше і придбайте щось дорожче бо з часом Ви будете рости і ці дешеві речі Вас почнуть не задовільняти відповідно від них потрібно буде позбуватись. Хоча зараз є багато Китаю і можна вкластись.
|
-
Aleksis
-
- Поза форумом
-
Ловчий професіонал
-
- Постів: 1830
-
|
Люблю українську природу
гарячий борщ, хлолдну воду...
|
Алекс демаю для початківця піде і китай але вже той з кращих придивляюсь до Shimano catana спінінг а котушка Daiwa.також бюджетна.
|
-
Юра 28
-
- Поза форумом
-
Ловчий професіонал
-
-
|
|
Хлопці ви запропонуйте тут Юрі і мені буде цікаво більш менш оптимальний варіант і з більш дорожчої фірми бо також став задумуватись оскільки скоро на нашій річці запускають ГЕС  ох які будуть розливи ........ ( памятаю ще коли він працював в 90-х)
|
-
Myron
-
- Поза форумом
-
Moderator
-
-
Клуб "Ловецтво України"
- Постів: 2859
-
|
|
700 гривень вистачає для початківця. А вже потім сам спробуєш і будеш знати що тобі потрібно і який вид ловлі більше подобається.
Я ще дотепер користуюсь спінінгом і котушкою що купив собі "як початківцю".
Спінінг купляв з тестом 10-30гр при довжині 2,70м. Котушку треба брати більшою кількістю підшипників. Моя з 10, "мясорубка"
|
-
Федько-халамидник
-
- Поза форумом
-
Ловчий професіонал
-
-
Клуб "Ловецтво України"
-
|
|
Був сьогодні в Флагмані.Придивляв їх спінінги Флагман.Взяв в руку а воно як пірїнка.  Думаю заїхати до ОлегаП може там щось ляже в руку і сподобається треба друзям давати виручку але при файних умовах.
|
-
Юра 28
-
- Поза форумом
-
Ловчий професіонал
-
-
|
|
Нехай простять шановні модератори заскоч на сайт voblery.com.ua знайдеш відповіді на свої питання. Шимано Катана нормальний спін для початківця і ексія 2000 на пару років вистачить. Потім станеш матьорим купиш щось для душі і зрозумієш різницю.
|
-
Aleksis
-
- Поза форумом
-
Ловчий професіонал
-
-
|
Люблю українську природу
|
З приводу эхолота - краще собі кораблик для доставки прикормки купити із вмонтованим ехолотом і екраном на пульті керування, але дорого блін...
Купив собі до речі для нічної ловлі класний налобний ліхтар - armytek-Tiara - поки тестую, далі напишу)
|
-
Rosterberg
-
- Поза форумом
-
Початківець
-
- Постів: 1
-
|
Останнє редагування: 02/06/2015 13:46 від LСергій. Причина: реклама стороннього ресурсу
|
Все таки , що не кажіть , а спінінгісти  , то залежні люди  їх постійно переслідує хвороба воблероманія. Не втримався і я , хоча зарікався  криза слабенький бюджет , а сам взяв купив воблера Nories Laydawn minou 110 mid та вже піздно він в моій коробці. Правду кажуть гріх сміятись над хворими.
|
-
Aleksis
-
- Поза форумом
-
Ловчий професіонал
-
-
|
Люблю українську природу
Останнє редагування: 23/11/2015 00:04 від Aleksis.
|
Федько!Признавайся!
Це твої фаворитні приманки на фото?
|
-
Гранітний
-
- Поза форумом
-
Ловчий професіонал
-
- Постів: 418
-
|
В нашем смехе,и в наших слезах,и в пульсации вен...
|
Гранітний написав:
Федько!Признавайся!
Це твої фаворитні приманки на фото?
Перепрошую, аж тепер побачив це повідомлення.
Так, це дійсно вловисті приманки,на всіх них ловив щуку та окуня. Кожна працює по своєму, але риба на неї ведеться ?
|
-
Федько-халамидник
-
- Поза форумом
-
Ловчий професіонал
-
-
Клуб "Ловецтво України"
-
|
|
Риба ведеться на те , що подобається їй , а не рибакові
|
-
Aleksis
-
- Поза форумом
-
Ловчий професіонал
-
-
|
Люблю українську природу
|
|
-
ОлегП
-
- Поза форумом
-
Ловчий професіонал
-
- Постів: 4355
-
|
Нехай підождуть невідкладні справи
я надивлюсь на сонце і на трави,
наговорюся з добрими людьми,
не час минає, а минаєм ми.
© Ліна Костенко
За пост подякували: Хімік
|
 Як???!!! Стільки!!! В одній машині!!! Я розумію, що для них це не машина, а просто печера якась. Але щоб стільки!!!
|
-
Хімік
-
- Поза форумом
-
Ловчий професіонал
-
- Постів: 4615
-
|
|
Як варіант в машині могло бути "м`ясо"  от вони на нього і накинулися.
|
-
Myron
-
- Поза форумом
-
Moderator
-
-
Клуб "Ловецтво України"
- Постів: 2859
-
|
|
швидще за все машина знаходилась у зимувальній ямі і соми знайшли собі в машині сховок...
|
-
Федько-халамидник
-
- Поза форумом
-
Ловчий професіонал
-
-
Клуб "Ловецтво України"
-
|
|
На наших теренах козаки із флагману , та активльвів проводять 29липня фестиваль в Комарево по береговому спіну. Буде заруба не дитяча!
|
-
Aleksis
-
- Поза форумом
-
Ловчий професіонал
-
-
|
Люблю українську природу