• 1
<--

ТЕМА: Не мовчи, виступи проти полювання!

Не мовчи, виступи проти полювання! 07/01/2011 22:30 #36587

Не мовчи, виступи проти полювання!

Кожен може внести свою лепту в боротьбу зі спортивної полюванням. Це - прес-конференції та виступи в ЗМІ, пікети, приурочені до відкриття мисливського сезону (друга субота серпня) або мисливських з'їздів та виставок. Можна піти в ліс і спиляти мисливські вишки, з яких вбивають тварин, зняти капкани, розмалювати вітрини мисливських ресторанів, клубів і магазинів або машини мисливців.

За підтримки місцевих депутатів можна домогтися закриття або обмеження полювання в окремо взятому районі чи області, розширюючи таким чином зони, вільні від полювання. Зайдіть на мисливський сайт, вивісьте на його форумі антіохотнічьі статті, а ще краще зробіть свій антіохотнічій сайт (або сторінку на вашому сайті). Непогано провести в школі антіохотнічью виставку або організувати конкурс дитячого малюнка проти полювання.

У людей, що вбивають диких тварин заради розваги, підвищується агресивність і жорстокість. Їх не можна допускати до влади, бо вони представляють серйозну небезпеку для суспільства. У нього немає майбутнього, якщо критична маса мисливців перевищить критичну масу людей милосердних.
Спортивне полювання - це абсолютне зло, як і рабство. Її не можна поліпшити або виправити реформами. Вона повинна бути заборонена.

Бажаючі більш детально познайомитися з антіохотнічьімі матеріалами можуть зробити це, зайшовши на сайт Київського еколого-культурного центру www.ecoethics.ru, переглянувши номери нашого Гуманітарного екологічного журналу і книги проти полювання.

Наша поштова адреса:
Україна, 02218, Київ, вул. Райдужна, 31-48, КЕКЦ.

Ел. адреса: kekz AT carrier.kiev.ua.
Телефони: 443-52-62, 8 (067) 715-27-90.

Текст: В. Борейко
Київський еколого-культурний центр

ecoethics.ru/sportivnaya-ohota-kak-ugroz...larusi/#comment-3292

yak vam !!!???¿¿¿¿

Re: Не мовчи, виступи проти полювання! 07/01/2011 22:53 #36591

z vyschevkazanogo saitu

12. Создание в обществе обстановки нетерпимости к спортивной охоте.

Re: Не мовчи, виступи проти полювання! 07/01/2011 23:20 #36592

я просто у шоці!!!

Мисливське життя в дикій природі не тільки загартовує фізично, але ще привчає до дисципліни, самоконтролю, стриманості і обдуманості дій у критичних ситуаціях, пробуджує невгамовну тягу до знань: хочеться більше знати про рушниці, собак, звірів. Підліток швидше дорослішає духовно, прагнучи не впасти в очах інших через своє невміння. Буває, підглянуте в природі мучить до тих пір, поки не докопаєшся до суті явища. Дитина, зайнята з батьком натаскою лягавої або серйозно захоплюється полюванням, навряд чи піде ввечері в підвал нюхати гумовий клей і буде говорити, що йому нудно від нічого робити. Міра своєї відповідальності йому відома. Він її усвідомив при поводженні з зброєю .Духовно такий хлопчисько набагато вище будь-якого однолітка з тієї причини, що у свої 14-15 років він вже перебачив багатьох звірів і птахів. І що зможе придушити його індивідуальність, якщо йому вже доводилося з батьком з-під своїх же поставлених собак взяти хоча б одного, навіть середнього за розмірами, кабана? А наскільки можна стати багатшим емоційно, побачивши пристрасну роботу лягавої! Якщо ваш син після тяги почне з захопленням розповідати, на що схожі підсвічені вечірньої зорею хмари, будьте впевнені, що поїздка зробила у вихованні і зближила з вами більше, ніж щоденні нотації. Благословенна доля тих, кого в чеарівний світ полювання привели за руку батьки. Однак у кожної людини своя дорога і шлях до прекрасного захоплення.

Уривок з статті "Охота - всегда таинство"О. Малов

"Охота и охотничье хозяйство № 7 - 1991 г."
  • Vlad_Hunter
  • Поза форумом
  • Ловчий експерт
  • Постів: 222
Шляхів праведніших ніж ті, за якими йшли наші предки, нам не знайти!

Re: Не мовчи, виступи проти полювання! 07/01/2011 23:23 #36593

  • Vlad_Hunter
  • Поза форумом
  • Ловчий експерт
  • Постів: 222
Шляхів праведніших ніж ті, за якими йшли наші предки, нам не знайти!

Re: Не мовчи, виступи проти полювання! 08/01/2011 10:18 #36595

Тут можна зрозуміти як одну сторону так і другу, усе залежить від вошого вибору і в любому випадку він буде вірний.
  • сірий
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 1132
Жоден народ не буде вільним, поки не звільнеться сам.

Re: Не мовчи, виступи проти полювання! 08/01/2011 13:31 #36600

Заборона полювання це не професійно.Треба відтворювати наші ресурси.Будувати розплідники.ЦЕ те саме що видати закон про заборону наркотиків або щось інше але з цим не боротись.Заборона це для людей які нічого не хочуть робит а чекають відтворення.ТОДІ ТРЕБА ЧЕКАТИ РОКІВ СТО. ЧОМУСЬ У РОЗВИНУТИХ КРАЇНАХ ВСЕ НАВПАКИ.ТРЕБА ЩОСЬ РОБИТИ а не чекати мани небесної.Якщо щось береш треба щось віддати.
ЦЕ МОЯ ДУ МКА.
  • sergei
  • Поза форумом
  • Початківець
  • Постів: 10

Re: Не мовчи, виступи проти полювання! 08/01/2011 16:13 #36606

Справжний - культурний мисливець, не браконьєр, якому, аби урвати м'ясива, і є найліпшим охоронцем, захисником і любителем природи!
У сучасному - перенаселеному, урбанізованому світі, що значно є зміненим у порівнянні з незайманою доцивілізованою природою, не можна зберегти природу без грамотного раціонального мисливського господарювання.
  • s_kopylets
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 1192
За пост подякували: ОлегП, DOK

Re: Не мовчи, виступи проти полювання! 09/01/2011 07:16 #36649

Весь світ полює,полював і буде полювати.І кількість звіра залежить тільки від ведення господарства а не від того чи є полювання чи немає.Заборона на полювання нічого не змінить а і навпаки розв"яже руки браконьєрам,бо заборона потягне за собою скорочення штату єгерів.
  • Постів: 1824
О.Бісмарк

Re: Не мовчи, виступи проти полювання! 09/01/2011 23:24 #36681

Весь світ полює,полював і буде полювати.І кількість звіра залежить тільки від ведення господарства а не від того чи є полювання чи немає.Заборона на полювання нічого не змінить а і навпаки розв"яже руки браконьєрам,бо заборона потягне за собою скорочення штату єгерів.

Абсолютно згідний з вами п. West! У нас вже таке було, скорочення штатів эгерів, коли був один єгер на 5-6 сіл. Іщо? Браконьєри ходили до лісу круглий рік підряд, чуть не щоденно.Вибили майже все.Тільки останні 2-3 роки почалось гонніння за ними.Але звіра того вже нема.Береш ліцезію,і єгер веде тебе на платну екскурсію, а якщо ще чужий і не знаєш лісу, то взагалі веде в протилежну сторону від можливого звіра, так і нічого не побачиш крім дерев.Отак третина полювань іде коту під хвіст.А жодна копійчина з нашої кішені не йде на відтворення поголів'я звіра,а все йде їм у кишеню-у цьому і є на мою думку головна проблема у зниженні поголівя.
  • strilok
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • полювання,відпочинок на природі.
  • Постів: 928
ИЖ-18 МН (30-06)
Останнє редагування: 09/01/2011 23:26 від strilok.

Re: Не мовчи, виступи проти полювання! 13/02/2011 07:51 #39766

Так, а ми зразу аби з пліч! То не ми, то браконьєри1)))) Стаття хороша, нормальна! Вони ж не кажуть що за браконьєрів а тільки проти спортивного полювання))), те що вони проти браконьєрів само -собою розуміється! Кожна дія має свою протидію! Фізика! Але на ній тримається світ, якби не було протидії ніякого розвитку б не було! вам ше добре, а тут було таке що передівалися звірами в розгар полювання, ото було підстрілити такого "лося"!))))
  • StefcoG

Re: Не мовчи, виступи проти полювання! 06/04/2012 23:59 #74177

Sergei писав-треба щось робити..
Хто дійсно щось робить -результат завжди буде.Під лежачий камінь вода не тече.А проблеми були, є і будуть всюди і у всіх.Це ж життя.

Канада: Клуб Большого Шлема охотников на горных баранов выступает против закрытия охоты на гризли

Клуб охотников GRAND SLAM CLUB OVIS выпустил петицию в поддержку охоты на гризли. Этот шаг является ответом на петицию противников охоты, уже собравших 17 00 голосов за запрет охоты на медведей. «Зелёным» удалось привлечь внимание средств массовой информации и в случае победы в Британской Колумбии Новой Демократической Партии у них есть реальные шансы на успех.

Клуб призывает всех охотников подписать петицию и разослать ссылку на неё всем знакомым охотникам. Несмотря на то, что акция стартовала лишь вчера вечером, уже собрано большое количество голосов в поддержку охоты на бурого медведя.

Ссылка на петицию: www.gopetition.com/petitions/support-the-bc-grizzly-hunt.html
  • Клен
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 528
  • Сторінка:
  • 1
Час створення сторінки: 0.60 секунд