Ще невеликий звіт... Особливо знімати не було часу, та й мало що бачив, тому звітувати особливо нема чим.
Отже, поз"їжджалися, повечеряли і т.д. Вранці побудка з допомогою стволів , 17 км слизької дороги, "паперові справи" - і вперед в поля...
В першому загоні мені нарешті за стільки років усміхнулось мисливське щастя - на мене вийшла лисичка. Не дивлячись на те, що я був загонщиком. Причому - КЛАСИЧНО, з-під гончаків!А було це так... Почувши, що в мою сторону наближається гін, завмираю... Переді мною замерзлий ставок, далі очерет. Чую, по очереті гін направляється повз мене вправо. Але відчуваю, що туди звір не піде, бо звідти доносяться голоси. Значить поверне в мою сторону. Точно! Чую, розвертається в мою сторону. Голоси собак ближче... Ближче... Ось уже просто переді мною чую хруст очерету. Приготувався... Серце гупає у вухах як перед першим сексом... Аж ось вона! З очерету вискакує "вогник"... Зупиняється на краю ставка, метрах в 20-ти від мене. Бах!...Бах!... Ага, не з моїм щастям. "Вогник" зникає в очереті. Одразу вистакують по сліду собаки. Зколюються, виправляють скол і гін віддаляється від мене вліво. Але невдовзі звідти чути два постріли. Матюкаючись на чому стоїть світ, пробираюсь з очерету на "чисте". Загінка закінчилась. В результаті першої загінки взято дві лисиці, дві, зі слів, втікло. І ще одну Кольці вигнала з нори, яка була неподалік,його вельшиха Стелла. Але Колька не помітив запасного віднорка і тому лисок благополучно "скрился в нєізвєсном направлєнії". Отже, одну лисичку добув місцевий мисливець, а одну - наш Тарас(СЛОН).
В другому загоні я вже нічого не бачив. Тарас(Урбан) бачив двох лисів, хлопці бачили козлика. Ну й в кожному загоні були зайці. Андрій(АБЕР)добув лисичку.
Закінчився другий загон...
Вітя(ГРОМ) і Максборода... Собаки порізали лапи ще в першому загоні...
Втомлені і, по-моєму, щасливі Миросько і Бецик...
Іван ІЖ-27,стоячи посеред дороги, своїм виглядом заставляв місцевих, які їхали в машинах, різко звертати вліво на обочину і з жахом в очах оглядатися...
Колись в інеті була популярна гра "Знайди на фото кота". Пропоную "хантінгюкрейнівський" варіант цієї гри...
Ось він, наглий котяра! "Стоїть" на номері...
В третьому загоні не було нічого. Вроді, єгер казав, що бачили лисицю.
Далі було рукостискання, дякування, з деким прощання. Ну, а "самиє стойкіє", продовжили "полювання" в місцевому генделику. Там же пройшло і нагородження символічними "подяками" КОРОЛЯ ПОЛЮВАННЯ і КОРОЛЯ ПРОМАХІВ. За звання "Короля полювання" боролися двоє братів (СЛОН і АБЕР), які добули по одному лису. Але оскільки у Тараса(СЛОН) це був перший лис в житті, то вирішили це звання присудити йому. А "почесне" звання "КОРОЛЬ ПРОМАХІВ" я, користуючись службовим становищем, вирішив присвоїти собі.
Були, звичайно, і в інших мисливців промахи, але ТАК гарно промазати зміг тільки я.
Фото і відео подальшої цієї частини форумівки з етичних міркувань, викладати не буду... Ну, хіба щасливого Кольку з морозивом у вигляді "цицьок".