Re: Німецька жорсткошерста лягава - Дойч-Дратхаар(ДД)
18/09/2013 10:43 #103985
Так сталося що цього року я залишився без собак.Таксюка ще весною порвали на "собачому весіллі", а курц за два тижні до відкриття полювання попрямував в поля едему полювати.Старий пес вже був і не переміг двобою з хворобою. Тому постало питання про придбання нового помічника.Зупинився між вибором дратхаар або лабрадор.Перевага до драта, бо з лабрадором в Україні можна попасти на "диванний " екземпляр.Тому маю прохання хто має на приміті якесь цуценя з документами то пишіть.Дякую.
28/02/2014 08:43 #108399
Кабан дійсно хороший!
Вроді так нічого, був спокійний поки не почала робити прихвати, а ось його дівчинка та хоть менша за нього але кусуча.
Школа пішла на користь, взяли 22.02.2014 диплом 3ст., працювала на 2 , але Рогоцький мене облаяв і знаяв мені три бали за те що просто крикнув "Дай йому", і собачка просто почала робити відходи невеличкі. А так нормально....
30/04/2014 13:29 #109695
От знайшов таке відео з полювання, з ч.НОРД 701/жл вл.Кашурин А.Н., був такий пес в 90-х, між іншим він є в родоводах багатьох українських собак і на Львівщині в т.ч. є достань собак від нього, найчастіше через ГРАНД 799/жл вл.Кашурин А.Н.
я в недалекому майбутньому хочу завести дратхаара..)хотівби запитати як за ним доглядати, чи багато потрібно на натаску виділяти часу, чим годувати....