• 1
<--

ТЕМА: Мій перший в житті вистріл...

Мій перший в житті вистріл... 07/05/2009 23:19 #4383

В даний час активність на форумі падає, цікавих тем не дуже аж так багато, в період міжсезоння, вирішив почати нову тему. Всім вона повинна бути знайома, кожен через це пройшов, побував в цій "шкірі", чи можливо ще буде.
Одже почну з себе і надіюсь на вашу підтримку і розуміння.

Проходило це так. Кінець серпня 1995 рік, мені тоді було 6 років, всі діти чекають «1 – ВЕРЕСНЯ» для них це велике св’ято перший раз в перший клас. Я тоже чекав на це свято але з іншої сторони ( батько казав що буде брати на полювання тільки тоді коли я піду до школи тобто стану «дорослим»)
Збылась мечта идиота ( х/ф Особливості національного полювання). Настала довгоочікувана субота місяця серпня – я їду на полювання, в цей день я місця собі не міг знайти…
Повернувшись з вечірньої зорі вже прохи «розслаблені» , старі мисливці будуть вчити мене як вони казали – молодого мисливця стріляти навскидку. Півгодинна лекція перед стрільбою в якій я так все розумів .Спеціально зроблений патрон під мене(трошки слабший), і настав цей момент я сідаю на коліна, дають в руки рушницю ИЖ-26Е, тато тримає за стволи (бо дуже рука ходила зі страху), «рушницю беру під паху»( бо був чи то такий довгий приклад чи то руки ще не виросли), плече підпирає якийсь вуйко, за 10 метрів поставили відро, 2 хвилинне прицілювання і …….ВИСТРІЛ. Обійшлось синяком на руці та трохи здертими пальцями, бо одним ніяк не міг нажати на курок .
На другий тиждень вся школа знала як я стріляв, Та ше краще було як я приніс до школи гільзи які назбирав на охоті. аж тоді вчителька прийша додому і принесла мої гільзи, ой як тато ЗРАДІВ
Що дальше було непам’ятаю, а ось цей вистріл і сьогодні батько згадує на полюванні…
З цього дня я захворів на невиліковну хворобу - ОХОТА.
Мама каже що я такий самий дурний як тато, а тато як дід...

Після вистрілу,
Хотілось поміняти рушницю на вудочку... але
"Я мало того что рыбак, так еще и охотник в придачу. А это значит для семьи и общества потерянный человек"
Тема заблокована.

RE: Мій перший в житті вистріл... 08/05/2009 03:08 #4388

хахахах файно вписав .можеш наконкурс іти .
Тема заблокована.

RE: Мій перший в житті вистріл... 08/05/2009 04:30 #4390

  • WALLY
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Головний редактор
  • Постів: 3501
НЕ КОРИСТАЮ З ПРИВАТНИХ ПОВІДОМЛЕНЬ
Розплідник FCI vom Berufsjager: www.berufsjager.com/
ALLROUNDER SERVICE INTERNATIONALE: www.alldog.eu/
Тема заблокована.

RE: Мій перший в житті вистріл... 08/05/2009 10:31 #4392

Ти Ігор носив гільзи, а я приніс до школи міну.
Молодший брат пас корову і знайшли міну, з крильчаткою, їх кидали з літаків і вона не розірвалася. Правда детонатора не було і "фаршу" , але як казали старші, то в стінках була вибухова речовина, тротил чи що, не знаю. Важила вона кілограм під 20.
Вчителька історії збирала різні воєнні речі для музею і брат попросив, щоб я заніс. Я правда не хотів, але він нажалівся мамі і мама піднапрягла. Після першого уроку зразу зібрали лінійку і почали розказувати про поводження з вибуховим речовинами .
Після уроків пригнав Зіл-133 з саперами, пробували щось шукати, але не знайшли.
Тема заблокована.

RE: Мій перший в житті вистріл... 08/05/2009 19:21 #4403

мій перший постріл з МИСЛИВСЬКОЇ рушниці був зроблений в 10 років .
я з своїми песиками ганяв попід гору як завжди "браконєрствував" хехе
то була неділя і мисливець з села запропонував помогти йому зайчиків ганяти -ІТИ В ЗАГІНКУ .
я лиш такого і шукав --- після дав мені стрілити по карабайках (банках).
трохі хехе мене відкинуло . щасливий був і хвалився всім .
Тема заблокована.

RE: Мій перший в житті вистріл... 08/05/2009 19:44 #4404

Я не можу сказати, коли мій перший постріл був, точніше не пригадую скільки мені років було. Десь приблизно 10 чи 11. Але мені сподобалось, мені дозволили погатити по банках. І то був справді екстрім! Щоправда спогади трохи розмиті. От більше пам'ятаю, коли вперше вудило до рук взяла Може через те, що то сімейна справа?
  • Olena Kos
  • Поза форумом
  • Ловчий експерт
  • Постів: 213
Тема заблокована.
  • Сторінка:
  • 1
Час створення сторінки: 0.32 секунд