<--

ТЕМА: ПОЛЮВАННЯ ПО ПЕРУ 2009

ПОЛЮВАННЯ ПО ПЕРУ 2009 16/08/2009 20:31 #10011

Повний звіт викладу пізніше.
А зараз декілька фото.

Це аж на 5 чоловік.
качки дуже мало,вистрілив аж 10 раз.
Останнє редагування: 17/08/2009 00:39 від West.

Ві:ПОЛЮВАВННЯ ПО ПЕРУ 2009 16/08/2009 21:25 #10012

goood
вже почали тему і ловецтво .

неурожайно у вас ВЕСТ а що там 2 качки чи щось ін

Ві:ПОЛЮВАВННЯ ПО ПЕРУ 2009 16/08/2009 22:34 #10013

Нарешті дочекався.Відкриття пройшло нормально .На чотирьох збили 3 качки і 1 лиску.Качки було відносно багато,лисок також,ще більше було яструбів.Що здивувало було набагато менше народу ніж торік.Мої знайомі навіть збили гуску з місцевого виводка,що раніше ніколи нетраплялося.Була пара лебідів і як завжди знайшлося якесь падло що стріляло по них.Тепер один плаває у комишах підранком,а другий літає по озерах.
  • volfar
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 1416

Ві:ПОЛЮВАННЯ ПО ПЕРУ 2009 17/08/2009 01:25 #10014

открытие прошло нормально за две вечерние зорьки добыл четыре утки пр и чем две одним выстрелом вобщем утки больше чем обычно что оч радует. Фото к сожалению нет
  • Hunter.ua
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 2347

Ві:ПОЛЮВАННЯ ПО ПЕРУ 2009 17/08/2009 02:17 #10015

Хринивське водосховище на р.Стир (на межі 3 областей: Волинська, Львівська, Рівенська) біля Берестечка ... сотні мисливців! Як розповідали старі бувальці-ще 4 роки тому не було видно сонця як качка зривалась.

В цьому році крім гарного настрою та захоплюючої природи (фото) качки дуже мало, раз на пів години пролітала лисуха високо як гелікоптер. Наш човен (2 ос. - 1 стрільба)-взяв 1 качку і 1 лисуху.

фото - повне .zip:
Це вкладення прихование для гостей. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся, щоб побачити його.
Вкладення:
  • Прикріплений файл Це вкладення прихование для гостей. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся, щоб побачити його.
  • Прикріплений файл Це вкладення прихование для гостей. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся, щоб побачити його.
  • WALLY
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Головний редактор
  • Постів: 3501
НЕ КОРИСТАЮ З ПРИВАТНИХ ПОВІДОМЛЕНЬ
Розплідник FCI vom Berufsjager: www.berufsjager.com/
ALLROUNDER SERVICE INTERNATIONALE: www.alldog.eu/
Останнє редагування: 17/08/2009 02:42 від WALLY.

ВІДКРИТТЯ ПОЛЮВАННЯ НА ПЕРНАТУ ДИЧИНУ 2009 17/08/2009 12:19 #10016

Доброго всім дня.

Хочу поділитися враженнями по відкриттю полювання на пернату дичину 2009 р.

Відкривалися дома ( маю на увазі Золочівський район )

Погода супер , сприяла гарному настрою на полюванні (святковому)

Підготувалися добре... Близько 13 год. виїхали на місце, поставили палатку, стіл і т.д.

Підготовка до свята йшла повним ходом - куліш, уха, шашлик, ...

Перевірка документації, огляд зброї та набоїв, напутственні слова старших мисливців і на позицію.

О 18 год. ракетниця сигналізує початок довгоочікуваного дійства і почалося

Ваш покірний слуга отримав можливість розпочати сезон близько 18 год. 04хв.

Надлетів крижень ,зустрічно боковий політ, в стволах сімка і п'ятірка...

Першим пострілом ( дріб № 7) перевав політ . Птах падав, як шмата в траву.

Курцхаар біля мене і посил в пошук.

Апортування і задоволенню немає меж - перший трофей сезону у мене в руках

Ну а полювання тривало дальше...

Надлетів бекасик і приєднався до крижня

(на конкурс)

Потім ще крижень - до колекції.

Вже вечером познайомився з мисливцем - власником гарної пари дратхаарів

Стояли розмовляли і перідично пострілювали. Патронташ мого нового знайомого

опустів і я поділився набоями ( благо калібр зброї у нас один )

В результаті ше дві качки добув колега по зброї і одну з них ввічливо попросив

взяти мене ( компенсація за набої ) . До речі прийняв

запрошення зайти на наш форум.

Отак закінчився перший день полювання...Треба було по трошки з'їдати

приготовлені шашлики , куліш , а уху ми залишили на ранок ( холодною і

настоявшеюся вона дуже смачна... )

Неділя ранок приніс ще декілька трофеїв

Хтось більше здобув дичини, хтось менше, але без здобичі не залишився ніхто

( запрезентований за набої крижень перейшов у руки менш вдалого мисливця
( як прийшов- так і пішов ))

Так що результатами відкриття полювання на пернату дичину я та колеги мисливці задоволені. Дичини трошки є .

Всім бажаю ні пуха ні пера в сезоні 2009-2010 року

Ві:ВІДКРИТТЯ ПОЛЮВАННЯ НА ПЕРНАТУ ДИЧИНУ 2009 17/08/2009 13:09 #10018

Наш з друзями початок сезону полювання пройшов вдало також. Тим паче, що він був знаменний одразу для обох - для мене та для Люта (курцхаар Пустельника).

Приїхали на місце близько 16.00, розмістились, наламали дрівець, поїли ягід в лісі. Місце полювання дуже таємниче, Забуте озеро (Пустомитівський район).

За півгодини до великого свята рушили на місце. Мої супутники - Пустельник, Віктор Леонардович, Едуард Олександрович та Лют. Люь трохи нервував і капризував, псу тільки 3, 5 місяці, тому його можна зрозуміти, для нього все вперше.
Підійшли на місце, і розбрелись по місцях. Я мала бути біля Віктора Леонардовича. Тільки ми почали підходити до берега, як знялась перша зграя, а за 5 секунд друга. Ми не продумала такого повороту подій, тому ніхто не зреагував. Залишалось чекати.
Перший постріл мала зробити я! Так і відбулось моє бойове хрещення! Рушниця ZIMSON 16 калібру, набої SAGA дріб № 5. Все працювало на мене! Ура!

Хотілося б відзначити Едуарда Олександровича, поважного пана, який мене здивував своєю спритністю. Таке було варто бачити.
Щоправда, один наш супутник вирішив повернути до табору і готувати вечерю, залишись ми з Пустельником, Лютом та Едуардом Олександровичем. Лют ліз у воду без особливого бажання, проте це на його благо. Спочатку боявся качки і трусився від холоду на березі. Але потім йому сподобалось його нова робота.
Результат - 3 качки на чотирьох. Може не такий вже й вдалий початок, але в гарному товаристві і з незабутніми враженнями.
Вітаю всіх! І себе зокрема та Люта зокрема!
Ні пуху, ні пера, Вам колеги!
Я з Лютом та з нашими трофеями
Вкладення:
  • Olena Kos
  • Поза форумом
  • Ловчий експерт
  • Постів: 213
Останнє редагування: 17/08/2009 13:14 від Olena Kos.

Ві:ВІДКРИТТЯ ПОЛЮВАННЯ НА ПЕРНАТУ ДИЧИНУ 2009 17/08/2009 13:18 #10019

OlenaKos писала:

Перший постріл мала зробити я! Так і відбулось моє бойове хрещення! Рушниця ZIMSON 16 калібру, набої SAGA дріб № 5. Все працювало на мене! Ура!

Вітаю з початком мисливської карьєри...

МОЛОДЦІ!!!

Ві:ПОЛЮВАННЯ ПО ПЕРУ 2009 17/08/2009 16:54 #10020

Друзі, і моЇ щирі вітання! Олено, Вас с бойовим хрещенням, вдалим пострілом!
  • Svetislava
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 514

Ві:ПОЛЮВАННЯ ПО ПЕРУ 2009 17/08/2009 18:49 #10021

ostt файний фотозвіт

у вас там все зелене . плеса води ... а тут 4 місяці посухи

і вітаю п. ОЛЕНУ з першим пострілом і трофеєм

Ві:ВІДКРИТТЯ ПОЛЮВАННЯ НА ПЕРНАТУ ДИЧИНУ 2009 18/08/2009 00:42 #10025

Вітаю з початком мисливської карєри.
  • volfar
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 1416

Ві:ПОЛЮВАННЯ ПО ПЕРУ 2009 18/08/2009 01:38 #10026

Щось Волинь не чути.

Ві:ПОЛЮВАННЯ ПО ПЕРУ 2009 18/08/2009 02:34 #10027

Так от,відкривався в Миколаївському районі Львівської обл.Після придбання всіх необхідних документів(сезонна картка 155 грв,разова 40) вирушили безпосередньо на бойові позиції .В очі зразу кинулася відсутність дичини,причина не дуже ясна так як угіддя великі і сприятливі для розмноження водоплавної дичини.(Хоча йшли слушки що відкриття сезону в тих угіддях було набагато швидше) Чим і пояснюється відсутність качки і різкий вертикальний зліт після перших пострілів.Попри сплату всіх членських внесків і трудоучастей, роботи єгерської служби щодо дичерозведення і благоустрою навіть не видно.(зарослі дамби ,відсутність штучних гнізд і місць підгодівлі.)Навіщо це робити як і так можна гроші заробити. Про інфраструктуру і організацію полювання я вже і не говорю. Повна анархія.
"Льот" на вечірній "зорці" був препоганий.Одно гріло душу - прекрасна погода,природа і чудова компанія.

Незважаючи на відсутність "льоту" декілька трофеїв здобуло своїх господарів.

Ввечері як завжди :вогонь,юшка,анекдоти , "правдиві" історії і чисте зоряне небо з падаючими метеоритами..

В 4-30 вирушили на ранішню "зорьку"в надії на покращення,Але ранок також був скупий на трофеї.Пару ранішніх табунців які розсікали повітря своїми крилами і декілька хитрих лисок ,які ніяк не хотіли підлітати на відстань пострілу -така щира була Діана зранку.
Хоча ранок приніс для мене одну чудову несподіванку.Мій 5-ти річний курц, на якого я вже поставив хрест,але якого всетаки ще з собою брав ,проявив інтерес до навності якоїсь "звірини " в очереті .З купою заохочувальних слів і жестів, я пожертвував вже здобутою качкою і жбурнув її в очерет.І .О .ЧУДО. він її виніс,я ще раз , і він знову виніс.Тоді я щодуху махнув качку на чисте плесо і він поплив і виніс качку на беріг.Моїй радості не було меж .Цьго ранку я вже за трофеями в воду не лазив.

Ві:ПОЛЮВАННЯ ПО ПЕРУ 2009 18/08/2009 02:58 #10028

West писав(ла):
Хоча ранок приніс для мене одну чудову несподіванку.Мій 5-ти річний курц, на якого я вже поставив хрест,але якого всетаки ще з собою брав ,проявив інтерес до навності якоїсь "звірини " в очереті .З купою заохочувальних слів і жестів, я пожертвував вже здобутою качкою і жбурнув її в очерет.І .О .ЧУДО. він її виніс,я ще раз , і він знову виніс.Тоді я щодуху махнув качку на чисте плесо і він поплив і виніс качку на беріг.Моїй радості не було меж .Цьго ранку я вже за трофеями в воду не лазив.

Вітаю з приємним з усіх боків святом ( відкриттям полювання) як для Тебе так і для Твого курца

Ні пуху в подальшому...

Ві:ПОЛЮВАННЯ ПО ПЕРУ 2009 18/08/2009 03:26 #10029

Нарешті відвоювала свій пароль, давно мене тут не було.
Чукаю, чекаю а тут качки не летять...Волинська область, р.Стир коло с.Липа, результат - тільки юшка і хороший настрій.
Вкладення:
  • Прикріплений файл Це вкладення прихование для гостей. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся, щоб побачити його.
  • Lucky
  • Поза форумом
  • Досвідчений ловчий
  • жінка на полюванні - не такий страшний чорт, як йо
  • Постів: 96
жінка на полюванні - не такий страшний чорт, як його малюють

Ві:ПОЛЮВАННЯ ПО ПЕРУ 2009 18/08/2009 04:18 #10030

VITAEMO LUSKY tut
як ви без нас
LILI каже що вже біжить купляти капелюх ловецький

Ві:ПОЛЮВАННЯ ПО ПЕРУ 2009 18/08/2009 04:28 #10033

Це не тільки гарна але і практичка річ, під час прицілювання і в дощ оберігає і від сонця захищає. А ось приклад:

p.s. А Лілі вже має ваш локальний мисливський квиток?
Вкладення:
  • Прикріплений файл Це вкладення прихование для гостей. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся, щоб побачити його.
  • Lucky
  • Поза форумом
  • Досвідчений ловчий
  • жінка на полюванні - не такий страшний чорт, як йо
  • Постів: 96
жінка на полюванні - не такий страшний чорт, як його малюють

Ві:ПОЛЮВАННЯ ПО ПЕРУ 2009 18/08/2009 04:45 #10034

так так файно .
та ні ЛІЛІ немає ще тутешніх дозволів . у наших горах нам нетреба і в ін ще не такі багаті аби їхати та і нема бажання .

декілька фото як екзотики як тут мої друзі відкрили НАПІВ СЕЗОН

img199.imageshack.us/gal.php?g=59807338.jpg
Останнє редагування: 18/08/2009 05:04 від vasyl eger.

Ві:ПОЛЮВАННЯ ПО ПЕРУ 2009 18/08/2009 14:01 #10038

West писав(ла):
Щось Волинь не чути.

Так, то правда! Хлопці, ви де???? Які успіхи?????
  • Olena Kos
  • Поза форумом
  • Ловчий експерт
  • Постів: 213

Ві:ПОЛЮВАННЯ ПО ПЕРУ 2009 18/08/2009 18:04 #10039

OlenaKos писав(ла):
West писав(ла):
Щось Волинь не чути.

Так, то правда! Хлопці, ви де???? Які успіхи?????

еее
та знаєте як то воно ВОЛИНЬ трохі заболочено може де хлопці загрузли в угідді і ще не віїхали звідти (жарт )
а нема нашого головногоВОЛИНЯГИ ХІМІКА . десь ноги мочить в ЧОРНІМ МОРІ.
Час створення сторінки: 0.75 секунд

  • Продана. Далі...