ТЕМА: Натаска /притравка/нагонка і т.д.

Натаска /притравка/нагонка і т.д. 20/10/2009 14:52 #14293

Подскажите причину по которой собака работает по кабану через раз. У меня кобель возраст один год.
  • Олег
  • Поза форумом
  • Початківець
  • Постів: 2
Останнє редагування: 18/02/2012 22:51 від ostt. Причина: назва теми

Ві:западносибирская лайка 20/10/2009 14:55 #14294

Олег писав(ла):
Подскажите причину по которой собака работает по кабану через раз. У меня кобель возраст один год.

Через раз - це через скільки? Скільки разів вона бачила кабана взагалі?
Я думаю, що не помішало б частіше возити її на притравочну станцію. Тим більше, що вона ще зовсім молода.
  • nadyk
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 2391
загрузка...

Ві:западносибирская лайка 20/10/2009 15:10 #14297

Я один раз в две недели вывожу собаку на кукурузное поле и там наблюдаю за ней. На последней прогулке он не отдавал голос по кабану которого я дважды видел за время прогулки
  • Олег
  • Поза форумом
  • Початківець
  • Постів: 2

Ві:западносибирская лайка 20/10/2009 15:15 #14299

Олег писав(ла):
Я один раз в две недели вывожу собаку на кукурузное поле и там наблюдаю за ней. На последней прогулке он не отдавал голос по кабану которого я дважды видел за время прогулки

Появляться наші лайчатники, то вони щось тобі підкажуть. А ти зайди поки що в презентації. Розкажи щось про себе. Традиція така вже тут склалась.
  • nadyk
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 2391

Ві:западносибирская лайка 20/10/2009 19:49 #14312

nadyk писав(ла):
Олег писав(ла):
Я один раз в две недели вывожу собаку на кукурузное поле и там наблюдаю за ней. На последней прогулке он не отдавал голос по кабану которого я дважды видел за время прогулки

Появляться наші лайчатники, то вони щось тобі підкажуть. А ти зайди поки що в презентації. Розкажи щось про себе. Традиція така вже тут склалась.

привіт олег підтримай традицію розкажи щось про себе і свого пса більше

думаю що пес молодий і мало бачив і полював на кабана .

Ві:западносибирская лайка 20/10/2009 21:04 #14327

Олег писав(ла):
Подскажите причину по которой собака работает по кабану через раз. У меня кобель возраст один год.

Молодий ще, і не був біля забитого дичка, це дуже добрий урок.

Ві:западносибирская лайка 21/05/2010 15:00 #25391

Доброго всім дня! Друзі сккажіть будьласка,де є поблизу притравочна станція? Хочу показати кабанчика своїй молодій ЗСЛ. Я проживаю біля м.Нововолинська.Всім завчасно дякую!
  • sogra_1
  • Поза форумом
  • Початківець
  • Постів: 1

Ві:западносибирская лайка 21/05/2010 20:07 #25394

В с.Усічі є вольєр...0951007137-Дрокін Віктор Васильович до нього дзвониш і домовляєшся за притравку..

Натаска/притравка 05/07/2010 21:00 #26792

Для модераторів. Думаю, що цю тему треба перенести в розділ "Породи псів" або по-іншому назвати.
  • nadyk
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 2391
Останнє редагування: 05/07/2010 21:09 від ostt.

Re: Натаска/притравка 31/01/2012 13:21 #67516

Доброго дня.Петання до всіх чи непомішало би натаскуваня молодого гончака на домашні кролі. Наприклад в полі випустити кроля шоб він добре наслідив а потім пустити собаку.Підскажіть опетні гончатники як буде краще а чому петаю бо немае де унас наганяти гончаків.Буду дуже вдячний за поради.І чи непереключиться собака після такої нагонки на домашні кролі.Дякую.
  • Бекас
  • Поза форумом
  • Ловчий експерт
  • Постів: 224
Охота це не хобі це стиль життя.

Re: Натаска/притравка 31/01/2012 13:24 #67517

пиз..ц кролям будет, если приучиш его по ним работать. Та и кроль не будет убегать нормально, гончая его точно нагонит. Нужно искать дикого зверя
  • Hunter.ua
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 2346
За пост подякували: Baron, ДЖАФАР

Re: Натаска/притравка 31/01/2012 13:27 #67519

Ладно тоді де найти вольери по зайцю і лиса?
  • Бекас
  • Поза форумом
  • Ловчий експерт
  • Постів: 224
Охота це не хобі це стиль життя.

Re: Натаска/притравка 31/01/2012 14:34 #67527

нет вольеров по зайцу и лисе, в угодья!!!!!! Я не поверю что где то в угодьях невозможно найти лису, но заец предпочтительней
  • Hunter.ua
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 2346

Re: Натаска/притравка 31/01/2012 18:21 #67545

Hunter.ua, та і то і то є в угіддях, але про ситуацію з зайцем самі знаєте, скільки його є. А руда, теж в порівнянні з іншими роками, то її чисельність в нас знизилась рази в три!!! І що не характерно для нас (району), бо раніше такого практично не наблюдалось (дуже рідко), на дньовку йде в нори, ну а ті що остаються, то днюють в хороших заростях очерету немалої площі! Тому гончаку, не притравленому по ній тяжко її там знайти,...хоча ніколи не чув щоб гончака по лису чи зайцю притравлювали, але такі от справи...
  • hanter39
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 2843
Закоханий у полювання!

Re: Натаска /притравка 31/01/2012 18:27 #67547

Бекас, як ти не маєш де нагонювати гончака, то де збираєшся з ним полювати?
  • Vitallik
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 712
Коли Закон втрачає справедливість - Справедливість стає законом

Re: Натаска/притравка 31/01/2012 18:36 #67549

hanter39 написав:
хоча ніколи не чув щоб гончака по лису чи зайцю притравлювали, але такі от справи...

потому что гончих наганивают
Бекас, як ти не маєш де нагонювати гончака, то де збираєшся з ним полювати?

вот именно где планируеш охотится там и наганивать нужно
  • Hunter.ua
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 2346

Re: Натаска/притравка 31/01/2012 18:41 #67551

В перспективі в нас повинно звіра побільшати, да Бекас? Ми Федь оптимісти, і не прикажеш душі гончатника ходити з лягавою чи т. п.
п.с."то де збираєшся з ним полювати"... будем искать зверя
  • hanter39
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 2843
Закоханий у полювання!

Re: Натаска /притравка 31/01/2012 20:02 #67565

Ви , хлопці , не одні такі. Я теж маю молоду вижловку ЕГ , яка ще не гонила звіра. Лиса битого тріпала два рази , але на слід не ставала , не гонила. Але я не вважаю , що причиною тому є мала кількість зайців і лисиць. Хоча теж , скільки гуляю з нею , на полювання ходжу - ні разу не прийшлося зустріти свіжий слід звіра, щоб вона "завелася" і погнала. А скоріше , причина одна , як каже Ігор Надюк - мало "соваю" за собою. І вам раджу - не ждати , поки лисиць і зайців побільшає в угіддях(вони є , я впевнений) , а ХОДИТИ , ХОДИТИ і ще раз ХОДИТИ побільше з собачкою. По гущаках , заростях... Я не вірю , що там немає звіра. Рано чи пізно повезе обов"язково.
  • Хімік
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 4586
За пост подякували: Hunter.ua, Slavko

Re: Натаска /притравка 31/01/2012 21:01 #67570

Та в мене з цим проблем нема, батько суває кожен другий день, тому не жалуюсь, що звіра не бачили і не гонять. Я просто сказав ситуацію з звіром у нас. А ще знаю ситуацію Бекаса, в нього нема змоги постійно водити собаку в угіддя.
А на кабана притравити сам не проти, в нас як не шукай його, всеодно не найдеш
  • hanter39
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 2843
Закоханий у полювання!

Re: Натаска /притравка 31/01/2012 22:09 #67573

Дякую за поради будемо старатись ходити чим побільше свое повинен найти.
  • Бекас
  • Поза форумом
  • Ловчий експерт
  • Постів: 224
Охота це не хобі це стиль життя.
Модератори: Myron
Час створення сторінки: 0.57 секунд