• 1
  • 2
  • 3
<--

ТЕМА: полювання з підсадними

полювання з підсадними 02/02/2010 20:32 #21398

як одна мить пролетів сезон поювання 09-10 року. закрив на пушного. А думками знову в полі.Давно подумую про полювання з підсадною. Але бентежить два питання. Немає підсадної та дорогі профілі пластикових качок(у Рівному вони по 80 грн.). І от подумую я зробити профілі із коричневих пластикових бутилок 1-1,5 л. можливо є у когось подібний досвід. буду вдячний за поради.
  • ahdg
  • Поза форумом
  • Ловчий
  • Постів: 42

Ві:полювання з підсадними 02/02/2010 20:52 #21402

ahdg писав(ла):
як одна мить пролетів сезон поювання 09-10 року. закрив на пушного. А думками знову в полі.Давно подумую про полювання з підсадною. Але бентежить два питання. Немає підсадної та дорогі профілі пластикових качок(у Рівному вони по 80 грн.). І от подумую я зробити профілі із коричневих пластикових бутилок 1-1,5 л. можливо є у когось подібний досвід. буду вдячний за поради.

Вітаємо, ahdg на теренах форуму, зайди і розкажи про себе декілька слів у темі Презентація нових форумчан.

Сам з підсадними ніколи справи не мав , але знаю, що п.Олаф робив голобів з пінопласту. Може зайде і що порадить

Ві:полювання з підсадними 03/02/2010 00:49 #21423

ОЙ, щось мені шкода стало форумчанина , бо поки він назбирає коричневих фляшок з під пива, поки навчиться робити підсадні, щоб не блікували навчиться розмальовувати , а ще й потім звіт написати - то до відкриття можно не встигнути.
  • Олесь
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 1007
Лиш Той є гідним, при якому Світ стає кращим !

Ві:полювання з підсадними 03/02/2010 01:25 #21429

Я якось натрапив на дешеві чучела в модних зараз господарських магазинах в яких продають всяку всячину для благоустрою присадибних ділянок.І там поряд з штучними озерцями продавали і пластмасових качок.Приробив до них тільки тягарці і макети готові до вжитку.Бо в мисливських магазинах ціна в декілька разів вища.

Ві:полювання з підсадними 03/02/2010 22:59 #21485

ahdg писав(ла):
як одна мить пролетів сезон поювання 09-10 року. закрив на пушного. А думками знову в полі.Давно подумую про полювання з підсадною. Але бентежить два питання. Немає підсадної та дорогі профілі пластикових качок(у Рівному вони по 80 грн.). І от подумую я зробити профілі із коричневих пластикових бутилок 1-1,5 л. можливо є у когось подібний досвід. буду вдячний за поради.

Друже ahdg вітаю ,а кому зараз легко? Просто поцікався в оголошеннях часом мисливці продають
  • Постів: 1794
Люблю українську природу
гарячий борщ, хлолдну воду...

Ві:полювання з підсадними 03/02/2010 23:04 #21487

Я задумуюся про спортпластовські обмани
Правда дорогувато але ефективно
Якісні речі...

Ві:полювання з підсадними 04/02/2010 01:15 #21504

Я купував пластикові чучела з Америки через компанію, яка один час рекламувалась на цьому сайті. Чучела не погані, але займають багато місця (цілий робцак)...
  • Постів: 3851

Ві:полювання з підсадними 04/02/2010 01:32 #21506

От і я собі придбав цілий бротцак таких пластмасових америкосовських чучелів, і у мене залишилося трішки резинових надувних чучел (штук 10-15) з якими я вже не буду полювати, от і думаю чи не запроонувати за символічну ціну придбати їх нашому форумчанину
  • Олесь
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 1007
Лиш Той є гідним, при якому Світ стає кращим !

Ві:полювання з підсадними 04/02/2010 01:53 #21517

Олесь писав(ла):
думаю чи не запропонувати за символічну ціну придбати їх нашому форумчанину

Дуже навіть і не зле би було...
Звязок ч/з ПП і вперед...

Ві:полювання з підсадними 04/02/2010 02:15 #21518

Олег П Дякую, а декілька слів саме полюваня, як, де, і скільки чучел використовували одночасно? Чи була жива підсадна? І під час якого полювання весняного чи осіннього? В заплавах річок чи на озерах? Дякую.

Олесь В якому регіоні проживають такі досвідчені мисливці? (це з приводу резинових чучел)

А взагалі питання нев них, а як з користь та задоволенням провести міжсезонний період.
Радий що ця тема Вам також близька.
  • ahdg
  • Поза форумом
  • Ловчий
  • Постів: 42

Ві:полювання з підсадними 04/02/2010 12:48 #21529

12 чучел. Використовува на ставах. Багато раз минулого сезону на качці не був, всього три рази. Перший раз двічі класично налетіли чирки. Вдруге кілька крижнів і чирки. А в третє качва десь поділась і нічого не було... Коли сезон уже закінчився, привезли мені манки. З ними може буде кращий результат.
  • Постів: 3851

Ві:полювання з підсадними 04/02/2010 16:27 #21547

ahdg писав(ла):
І під час якого полювання весняного чи осіннього?

Весняного полювання на UA зараз немає
Хіба в росію їхати...

Ві:полювання з підсадними 04/02/2010 21:01 #21564

Заводчик , у якого я брав Басара , займається і полюванням з підсадними , і розводить , та продає їх. Він як одного разу почав розказувати , яке це захоплююче видовище , то аж мені захотілося попасти на таке дійство. В цьому сезоні не попав , надіюсь , що попаду в слідуючому... Може навіть розкажу-покажу...
  • Хімік
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 4601

Ві:полювання з підсадними 04/02/2010 23:37 #21572

На рахунок чучел можна зателефонувати мені за тел.:0677506816 ОЛЕСЬ.і ми домовимось про доставку їх до Вас.
А на рахунок полювань, то можу сказати наступне : полюю з чучелами років 5-6 починаючи з відкриття,дуже РЕЗУЛЬТАТИВНИЙ метод! Є багато нюансів, по виставлянню чучел, по їх розміщенні..., А недолік я бачу в одному, це в прив"язуванні до одного місця мисливця, що затруднює оперативне переміщення мисливця в процесі полювання. Також величезну роль відіграють манки і вміння мисливця працювати на них без фальшу. все це приходить з досвідом
Колись буду мати більше часу то виставлю фото чучел.
  • Олесь
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 1007
Лиш Той є гідним, при якому Світ стає кращим !

Ві:полювання з підсадними 04/02/2010 23:53 #21575

Вже давно, як тільки я почав полювати, на відкриття по перу товариш виставив з десяток чучел біля очерету. Сидимо, чекаємо. Бачимо, як з іншого боку озера підійшов мисливець. Побачив чучела, присів і заховався. Дивимось як він почав підкрадатись до нас - то короткими перебіжками напівприсядом, то по-пластунськи. Сидимо, давимо сміх. Підкрадається цей чоловік уже на метрів 40 і починає цілитись по чучелам. Товариш встає із засідки і питає: "Шо, голодний?"
Матюків від нього ми, звичайно, трохи наслухались, але потім познайомились і разом посміялись. Особливо він сам з себе.
  • nadyk
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 2391

Ві:полювання з підсадними 05/02/2010 00:08 #21581

ну ви і тему відкрили
на дворі мороз -30с а ви підсадну хочите
...
ал добре САНИ ТРЕ ЛІТОМ ГОТУВАТИ , А ВІЗ ЗИМОВ

Вітаємо, ahdg на теренах форуму, зайди і розкажи про себе декілька слів у темі Презентація нових форумчан.

Ві:полювання з підсадними 05/02/2010 00:11 #21583

Ага, вже полював з підсадними, дріб по при мене 2 м. лягав, я чуть не ниряв у тому комиші!!! Не хотів ні качок ні охоти!
  • Vano
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 525

Ві:полювання з підсадними 05/02/2010 01:44 #21591

Так яж кажу, що є багато нюснсів, чим реалістичніші чучела - тим більше шансів дістати дрохи дробу
  • Олесь
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 1007
Лиш Той є гідним, при якому Світ стає кращим !
Останнє редагування: 05/02/2010 01:51 від Олесь.

Ві:полювання з підсадними 08/02/2010 12:59 #21707

Міняю картуз та резинку на залізну бочку та каску
Олесь на фото у Вас декілька манків, це використовує одна людина, чи вся компанія
У мене манок один, але наскільки я розумію весною треба крякати качкою, а осінню качуром
Можливо хтось сильний у законах? та підкаже , чи може користувач угідь дозволити у себе весняне полювання?
  • ahdg
  • Поза форумом
  • Ловчий
  • Постів: 42

Ві:полювання з підсадними 08/02/2010 19:20 #21731

Vano писав(ла):
Ага, вже полював з підсадними, дріб по при мене 2 м. лягав, я чуть не ниряв у тому комиші!!! Не хотів ні качок ні охоти!

Правильно кажеш... Поки в нас будуть отакі голодні лазити з рушницями , які побачивши навіть качині силуети на воді , одразу забувають , що по сидячому на воді птахові не можна стріляти , то таке полювання буде скоріше небезпечним , а не захоплюючим. Надику з товаришем треба було не матюки вислуховувати від того ідіота , а дати йому по бороді , за те , що він стріляє по сидячих качках. Там на їхньму місці могли сидіти звичайні рибаки. Ну що за люди? Сказано ж , що можна стріляти тільки вище людського зросту.
  • Хімік
  • Поза форумом
  • Ловчий професіонал
  • Постів: 4601
  • Сторінка:
  • 1
  • 2
  • 3
Модератори: Myron
Час створення сторінки: 0.67 секунд

  • Продана. Далі...